Zzp en klein mkb Midden en groot mkb RA-/AA-accountant of fiscalist?
Doe mee aan onze franchiseformule!
Bel me terug

Training Cognitieve Communicatie II

Doel training

De training Cognitieve Communicatie is een vervolgtraining op de training Cognitieve Communicatie I. In die training staat het gesprek en de vaardigheden die je helpen een effectief gesprek te voeren, centraal.

Deze vervolgtraining gaat dieper in op de personen die aan het gesprek deelnemen: jouw eigen kracht en het verdiepen van het “rapport” met de gesprekspartner staat centraal.

Resultaten/programma

In deze training leer je:

  • De verschillende niveaus van communicatie te herkennen en daar effectief op te reageren (Etagecommunicatie);
  • Irreële gedachten om te zetten naar feitelijke en realistische denkbeelden, je eigen onzekerheden en belemmeringen zo kunt elimineren waardoor je focus op je doel houdt en overtuigender overkomt (Rationele Emotiviteit);
  • Herkennen en interpreteren van non-verbaal gedrag zodat je deze signalen effectief kunt inzetten bij het realiseren van je gespreksdoel.

Kortom, deze training zorgt ervoor dat je optimaal gebruik kunt maken van je eigen kracht en effectief aansluiting kunt maken op de gesprekspartner. De hieruit voortvloeiende verbinding verhoogt het relationele vertrouwen hetgeen de basis voor een bestendige zakelijke relatie is.

Overige info

  • Duur van de cursus
: 2 dagen van 09.00 tot 17.00.
  • PE punten
: 14.
  • Deelnemers
: Het aantal deelnemers is gelimiteerd.

Nu meer weten!