Zzp en klein mkb Midden en groot mkb RA-/AA-accountant of fiscalist?
Doe mee aan onze franchiseformule!
Bel me terug

Administratie

Het is tijd om weer echt te ondernemen! OAMKB Automotive is gespecialiseerd in de administratie van autobedrijven en zorgt dat deze tot wel 70% geautomatiseerd wordt . Laat je vrijblijvend informeren door een OAMKB professional van OAMKB Automotive.

Neem nu contact op!

Jouw automotive administratie tot wel 70% geautomatiseerd

Met de steeds vernieuwende online software van kan jouw administratie tot wel 70% automatisch lopen! Hierdoor hou jij meer tijd over om te ondernemen. Met een professional van OAMKB Automotive aan je zij profiteer je voor een vast maandbedrag van de voordelen.

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

De voordelen OAMKB Automotive administratie:

  • Je kunt een groot deel van de huidige boekhouding automatiseren, daar bespaar je direct veel tijd mee.
  • Er vinden veel processen plaats binnen de onderneming, breng ze samen binnen één administratie.
  • Zelfs wanneer je nog een ZZP of VOF hebt kun je al beginnen met het inrichten van de personeelsadministratie, daar profiteer je later enorm van.
  • Een autobedrijf opzetten brengt flinke investeringen met zich mee, de financieel professional van OAMKB Automotive staat je bij met bedrijfsadvies op maat
  • Sta je liever in de showroom, in de garage of bij het belastingkantoor? Besteed discussie met de fiscus voortaan uit aan jouw financieel adviseur.
  • Besef dat je er niet alleen voor staat, de oplossingen bij OAMKB Automotive helpen je beter te ondernemen.

De financieel professional van OAMKB Automotive richt de software volledig voor je in. Alles wordt aangepast op jouw bedrijf, wensen en behoeften.

Plan vandaag nog een afspraak in