Zzp en klein mkb Midden en groot mkb RA-/AA-accountant of fiscalist?
Doe mee aan onze franchiseformule!
Bel me terug

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Verzend nu een offerte

Je gegevens zijn veilig bij ons

Wat vinden klanten van ons?

"Daniël Spaans van OAMKB Den Haag is accuraat, vriendelijk en heeft verstand van zaken. Hij is een professionele partner die precies weet waar hij over praat."

Edgar van Lingen, Lingen risicoadvies

"Goede service, persoonlijke aandacht en het team van OAMKB Sittard denkt ECHT mee met de ondernemer. De handige software maakt administratie leuk... dat is voor mij een hele nieuwe ervaring.."

Amanda Brandts, Brand People Agency

"OAMKB Oirschot - Middelbeers met Alex Vroegh is een topkantoor! Ik hoef Alex maar te bellen en hij staat meteen voor je klaar. Hij geeft ook duidelijk uitleg, heel erg blij mee."

Vivian van Kan, Relaxoloog

"Met 23 personeelsleden is het maken van de loonstrookjes een flink karwei. Dat kunnen we gelukkig uitbesteden aan Pieter Kuenen van OAMKB Cuijk. Dan kunnen wij ons richten op wat we echt leuk vinden: klaarstaan voor onze gasten."

Ronald Zeelen, Smaak

"OAMKB Utrecht - Houten met Marco De Jong is persoonlijk, betrouwbaar en goed."

Joost Zijderveld, metjoost

"Sjoerd Lemstra van OAMKB Oss verzorgt een deel van mijn administratie en adviseert mij hierbij waar nodig is. Zijn betrokkenheid is voor mij een goede steun in de rug als startend ondernemer!"

Stephan van den Berg, Stephankookt

Lees hier meer reviews

De nieuwe manier van administratie zonder dat het
je veel tijd of geld kost!

Bij OAMKB krijg je voor een vast bedrag per maand je eigen financiële adviseur EN je administratie online. Je administratie wordt volledig voor je ingericht. Jouw adviseur doet de verplichte aangiftes en helpt je vooruit met de doelstellingen voor jouw onderneming.

Bij OAMKB heb je de keuze uit diverse maandabonnementen, dit wordt specifiek op jouw onderneming afgestemd. Met het automatiseren van jouw administratie bespaar je je bedrijf zeeën van tijd en heb je 24/7 inzicht in de cijfers van jouw onderneming. Daarbij staat je financiële adviseur je bij met raad en daad. Vraag vandaag nog een offerte aan en laat één van onze financiële adviseurs contact met je opnemen!

OAMKB is een landelijk netwerk van financiële adviseurs, accountants, administrateurs, belastingadviseurs, fiscalisten, boekhouders en bedrijfsadviseurs. OAMKB doet het anders dan traditionele kantoren: de administratie moet juist in het voordeel van de ondernemer werken. Dat kan door een hoge mate van automatisering van de online boekhouding. Hiermee ontstaat er meer ruimte voor doorlopend bedrijfskundig en persoonlijk advies, inclusief realtime cijfers. Juist dat is waar ondernemers mee geholpen zijn, tegen een vaste prijs per maand. OAMKB staat voor financieel professionals naast je online administratie voor het MKB.