testoff123 | oamkb.nl
Zzp en klein mkb Midden en groot mkb RA-/AA-accountant of fiscalist?
Doe mee aan onze franchiseformule!
1. Vind geschikte
financiële professionals

2. Vraag hier een
offerte aan

3. Verzend
offerteaanvraag!

Vind geschikte financiële professionals
Postcode of plaats:
Waar kunnen we je mee helpen?
Online boekhouding
Salarisadministratie
Belastingaangifte/advies
Accountantswerk
Financiering

Bedrijfsvorm:
Aantal werknemers:
1. Vind geschikte
financiële professionals

2. Vraag hier een
offerte aan

3. Verzend
offerteaanvraag!

Vraag hier een offerte aan
Er zijn meerdere geschikte financiële professionals beschikbaar.
Je gegevens zijn veilig bij ons
Bedankt

De nieuwe manier van administratie zonder dat het je veel tijd of geld kost !

Recente beoordelingen
"Daniel van OAMKB Haaglanden helpt heel goed. Ja, goed is goed hé?!"
Johnny ter Brug,
Schildersbedrijf J Terburg.

 
 
"Jolanda Spruijt van OAMKB Groningen geeft heel snel respons, denkt met je mee en als ze het niet weet zoekt ze het uit en komt er dan op terug."
Anthonie Beuker,
Allesineenpakketten.nl.

 
 
"Heel veel werk wordt uit handen genomen. Ik hoef zelf weinig te doen. Alleen bonnetjes opsturen en af toe vragen te beantwoorden. Dat vind ik heel fijn."
Samantha Schuurman,
Dansschool UDX.

 
 
"Richard Brands van OAMKB Zwolle laat mij ondernemen. Wat ik van de online administratie vind? Nou, aangezien je alleen foto's van je facturen hoeft te maken: Een foto zegt meer dan 1000 woorden."  
Frans Durieux,
Maas Techniek en Metaal.

 
 
"Richard Brands van OAMKB Zwolle is accuraat en meedenkend. Het online administratieprogramma is een prima systeem: snel te leren, goed toepasbaar en goed online. Je kunt overal en nergens bekijken hoe je er voor staat."
Ruud Engelbertink,
Beeldvormer.

 
 
"Ronald van IJsselmuide is altijd bereikbaar. Dan kun je als ondernemer wel eens hard nodig hebben. De online administratie werkt top. Ik laat al mijn klanten rechtstreeks de facturen naar Yuki mailen, dus ik heb er zelf heel weinig werk aan."
Jeroen Maas,
Sports Company.

 
 
"Ronald van IJsselmuide van OAMKB Roosendaal neemt overal de tijd voor. Hij luistert en anticipeert. Zijn reacties zijn altijd doordacht. Hij is een heel fijne man om mee samen te werken. Heel integer."
Mo Radjab,
CEO & founder Mijnkassabon.

 
 

 

 

Bij OAMKB krijg je voor een vast bedrag per maand je eigen financiële adviseur EN je administratie online. Je administratie wordt volledig voor je ingericht. Jouw adviseur doet de verplichte aangiftes en helpt je vooruit met de doelstellingen voor jouw onderneming. Bij OAMKB heb je de keuze uit diverse maandabonnementen, dit wordt specifiek op jouw onderneming afgestemd. Met het automatiseren van jouw administratie bespaar je je bedrijf zeeën van tijd en heb je 24/7 inzicht in de cijfers van jouw onderneming. Daarbij staat je financiële adviseur je bij met raad en daad. Vraag vandaag nog een offerte aan en laat één van onze financiële adviseurs contact met je opnemen!

OAMKB is een landelijk netwerk van financiële adviseurs, accountants, administrateurs, belastingadviseurs, fiscalisten, boekhouders en bedrijfsadviseurs.

OAMKB doet het anders dan traditionele kantoren: de administratie moet juist in het voordeel van de ondernemer werken.  Dat kan door een hoge mate van automatisering van de online boekhouding. Hiermee ontstaat er meer ruimte voor doorlopend bedrijfskundig en persoonlijk advies, inclusief realtime cijfers. Juist dat is waar ondernemers mee geholpen zijn, tegen een vaste prijs per maand. OAMKB staat voor financieel professionals naast je online administratie voor het MKB.

 

 

Vraag vandaag nog een offerte aan!

Onze app
Blijf op de hoogte! Download hier onze appDe laatste nieuwtjes voor ondernemers, maak afspraken en meer!
Onze app
X