Zzp en klein mkb Midden en groot mkb RA-/AA-accountant of fiscalist?
Doe mee aan onze franchiseformule!
Bel me terug


Software werkt,
ACCOUNTANTS en
ONDERNEMERS sparren

Janneke, een creatieve, maar chaotische ondernemer met een bloedhekel aan administratie kwam laatst bij mij. Dat is nou een uitdaging die ik graag aanga: alles netjes opruimen en overzichtelijk maken zodat ze meteen ziet hoe haar goed haar onderneming het doet. Mooi ook, die verwondering als ze merkt dat zij er zelf nauwelijks iets aan hoeven doen, ook bij het onderhouden ervan.
 
Richard Brands, administrateur OAMKB Zwolle
 
Voor het opstarten van de administratie had ik met Janneke een eerste afspraak ingepland. En wat bleek: vanwege de enorme hekel aan administratie en de nog grotere chaos die zij ervan had gemaakt had ze erg opgezien tegen deze afspraak.
 
Toen zij door kreeg dat er alleen maar een foto van de facturen gemaakt en gemaild hoefde te worden bleek het gelukkig allemaal ontzettend mee te vallen. Sterker nog, Janneke kreeg er steeds meer plezier in. Nu vraagt ze zelfs met een grote lach op haar gezicht of zij nog meer foto's kan maken en doorsturen.
 
Zij ziet nu hoeveel tijd en frustratie de administratie bij OAMKB kan besparen en zegt dat ze dit veel eerder had moeten doen. Als ze van tevoren had geweten dat administratie zo eenvoudig en leuk kon zijn was de drempel voor die eerste afspraak vast niet zo hoog geweest. Alleen maar een foto maken en de software doet het werk. Geweldig toch? Ondertussen hebben wij tijd om te sparren en de koers van haar organisatie te bespreken.

Vind jouw OAMKB professional in de buurt

 

Terug naar overzicht