Zzp en klein mkb Midden en groot mkb RA-/AA-accountant of fiscalist?
Doe mee aan onze franchiseformule!
Bel me terug


CIJFERS
zijn
alleen belangrijk als
je ze NU nodig hebt

Mark is een horeca ondernemer die veel tijd kwijt is aan zijn administratie en ook nog inzicht in het resultaat van zijn onderneming mist. Ik ben blij dat hij een afspraak met me maakte. We hebben meteen de hele administratie op orde gemaakt zodat we gelijk tijd hadden om met zijn actuele cijfers de mogelijkheid om meteen in te grijpen als dat nodig is, dat is waar ik hem bij ga helpen.
 
Marina van Rossum, bedrijfsadviseur OAMKB Sittard

Mark, de horeca ondernemer besloot na slechte ervaringen met adviseurs de financiële en salarisadministratie zelf te gaan doen. Dit resulteerde in 12 uur per week cijfers en gegevens verzamelen, inkloppen en verwerken. Ik was er werkelijk stil van, dat deze man zich per week 12(!) kostbare uren bezighield met administratie en na al die uren nog geen inzicht had in het resultaat van zijn onderneming.
 
Vandaar dat Mark bij mij aanklopte. Hij wilde graag meer inzicht in het resultaat van zijn onderneming, inzicht wat hij kan herkennen en lezen en waar hij direct op kan ingrijpen. Dat ik hem hierbij kon helpen was meteen duidelijk.
 
Niet alleen het gebrek aan inzicht in de actuele cijfers, maar ook verlies van kostbare tijd vraagt om een verandering. Hoewel het voor deze horeca ondernemer heel gewoon is om zoveel tijd te besteden aan administratie weet ik wel beter. Door gebruik te gaan maken van de innovatieve en eigentijdse dienstverlening van OAMKB kan hij 11 uur per week aan administratie besparen EN heeft hij inzicht in zijn resultaat.
 
Deze tijd kan hij natuurlijk veel beter besteden aan zijn onderneming; de menukaart, de entourage in de zaak of andere werkzaamheden waarmee hij de huidige omzet kan vasthouden of laten groeien.
 
In samenwerking met de online boekhoudsoftware van Yuki, waarbij gebruik gemaakt wordt van scanboeken, kan ik deze ondernemer ondersteunen en op weg helpen om het resultaat van zijn onderneming inzichtelijk te maken voor morgen én overmorgen.

Ontdek hoe jij tijd kunt besparen op je administratie

Terug naar overzicht