Zzp en klein mkb Midden en groot mkb RA-/AA-accountant of fiscalist?
Doe mee aan onze franchiseformule!
Bel me terug

Je boekhouding gedaan in no-time!

Je boekhouding kan ècht makkelijker !

Het enige dat je nog zelf moet (laten) doen is het scannen van je bonnen en facturen. Daarna wordt alles voor je verwerkt en kun je het vrijwel direct online inzien.

Verder wordt alles voor je geregeld:

Je wordt bijvoorbeeld op tijd geïnformeerd als je slimmer belasting kunt besparen, of als je te veel geld uit hebt staan bij debiteuren. Of als je liquiditeit de komende maanden gaat knellen. Ook denken we met je mee als je boekhouding goedkoper en efficiënter kan.

Je wordt vooraf gewaarschuwd als je belasting moet betalen zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. We rekenen met een vaste maandprijs zodat je precies weet waar je aan toe bent.  Bekijk hier de tarieven.

Bepaar je tijd en bespaar je geld:

Wanneer jij op tijd scant, zorgen wij er voor dat je boekhouding altijd up-to-date is!  En wil je besparen op de administratie kosten, maak dan ook je facturen in Yuki aan! Dan hoef je ze niet meer te scannen en hebben jij en wij minder werk en dat scheelt jou geld.

Ook kun je je betalingen klaarzetten in Yuki, zodat je dat niet meer in je internetbankieren hoeft te doen. Ook hier geldt: minder werk voor jou en voor ons, dat scheelt jou onnodige hoge boekhoudkosten.

Mocht je helemaal geen zin hebben om je hierin te verdiepen,of wil je je helemaal niet bezig houden met boekhouden?  Wij kunnen iemand in jouw omgeving leren om de documenten te uploaden en zijn de administratie en belasting aangiften alsnog voor je geregeld. Het is onze taak om jou op de hoogte te houden van belastingen, je inzicht te geven in je boekhouding op je smartphone of tablet en je vooruit te kunnen laten kijken met behulp van jouw geautomatiseerde administratie.

Via je smartphone heb je inzicht:

Communicatie over je cijfers en je boekhouding vinden we heel belangrijk. Daarom zijn we altijd bereikbaar via Facebook, Whatsapp , Twitter mail of in een persoonlijk gesprek. mailto: info@oamkb.nl

Nu meer weten!