Zzp en klein mkb Midden en groot mkb RA-/AA-accountant of fiscalist?
Doe mee aan onze franchiseformule!
Bel me terug

Verhalen uit het werkveld

Review OAMKB: wat vind jij van ons?

Bij OAMKB vinden we dat iedere review telt zodat we onze dienstverlening kunnen aanscherpen en waar mogelijk te verbeteren. Op deze pagina tref je een aantal van deze reviews. Aan de hand daarvan kunnen we jou als ondernemer laten zien waar we voor staan, en wat we doen.

Wil je meer weten over de diensten van OAMKB? Neem dan direct contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Waarom iedere review telt

Iedere review telt, en het is de optelsom van ervaringen die het karakter van een bedrijf bepalen. Daarom vragen wij onze klanten altijd een review te schrijven, via een onafhankelijke site met beoordelingen of gewoon per mail naar ons toe. Zo kunnen we ons een spiegel voorhouden en het dienstenaanbod van OAMKB nog verder verbeteren.

Wat is OAMKB?

OAMKB is een landelijk dekkend netwerk van financieel professionals met een frisse, nieuwe blik op de administratie voor bedrijven in de MKB sector. Alle lokale vertegenwoordigers zijn franchisenemers met jarenlange ervaring in alle facetten van administratieve dienstverlening, individuele ondernemers die werken volgens het OAMKB model. Dat houdt in: een focus op online boekhouden met altijd een lokale aanwezigheid van een adviseur in de buurt. Hoewel een review voor Richard Brands van OAMKB Zwolle heel anders kan zijn dan een review van Jolanda Spruijt van OAMKB Groningen, zul je toch veel overeenkomsten zien. Dat komt omdat alle financieel professionals binnen het OAMKB netwerk werken volgens het ¨echt goed werken¨ en dezelfde basisprincipes en doelstellingen aanhouden. Hier geeft elke OAMKB partner een persoonlijke draai aan.

Wil je weten wie jouw lokale OAMKB adviseur is? Neem dan snel contact op!

Waarom ondernemers kiezen voor OAMKB

Als bedrijf heb je doelen gesteld, op basis van diensten én visie kun je onderscheid maken ten opzichte van de concurrentie. Dat geldt ook voor OAMKB, wij hanteren een moderne blik op de financiële administratie waarmee we ondernemers binnen het MKB ( ZZP’ers en BV’s zijn ook welkom!) graag de middelen in handen geven om succesvol te werken aan de toekomst van hun bedrijf. Daarvoor hebben we een aantal kernwaarden en diensten bepaald. We hopen deze onderscheidende kenmerken ook in iedere beoordeling terug te zien. Dit is onze manier van werken:

Ook voor jouw bedrijf telt iedere review

Ben jij klant van OAMKB? Dan is jouw beoordeling van harte welkom. Met complimenten tover je een glimlach op ons gezicht, met een kritische noot kunnen we onze dienstverlening nog verder verbeteren. Als tip van ondernemers voor ondernemers willen we onze klanten ook adviseren om je eigen clientèle steeds om een review te vragen. Zo versterk je de band tussen aanbieder / afnemer, en het geeft je meer inzicht in de organisatie.

Wat is jouw ervaring met OAMKB? Laat het ons weten! Wil je kennismaken met onze financieel professionals? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

Recente beoordelingen

"OAMKB Sittard met Marina van Rossum is een perfect bedrijf en je wordt persoonlijk goed geholpen! Aanrader voor alle ondernemers."

Barrie Uland
& Ulantech cctv

"Wat ik het meest waardeer aan Ronald van IJsselmuide van OAMKB Roosendaal is dat ik hem te allen tijde kan bereiken. Hij heeft kennis van zaken en legt alles zo uit dat ik het ook snap, dat is erg fijn."

Leroy Naarden
PhysiQ Fitness / CrossFit Zuid

"Wij zijn meer dan tevreden met Machiel Middelburg als financieel adviseur van OAMKB Almere - Gooi & Vechtstreek. Hij is enorm betrokken en geïnteresseerd, denkt altijd mee, houdt het overzicht en is ook nog eens leuk gezelschap. Daarnaast is de online tooling zeer gemakkelijk en inzichtelijk, waardoor we altijd real time zien hoe we ervoor staan. Dus van ons krijgt hij een hele warme aanbeveling."

Robin Keeris
People like us
Ivon, van OAMKB Asten, werkt integer, accuraat en snel. Mijn administratie is aan haar toevertrouwd, ze is een vakvrouw, van harte aan te bevelen!
PTMusic
Peter Thissen
Marco de Jong, van OAMKB Utrecht- Houten is een top boekhouder met passie en een geweldig systeem! Helemaal blij.
K. Nijtmans
Patisserie Nijtmans
"Daniël Spaans van OAMKB Den Haag is accuraat, vriendelijk en heeft verstand van zaken. Hij is een professionele partner die precies weet waar hij over praat.”
Edgar van Lingen
Lingen risicoadvies
Jolanda Spruijt van OAMKB Groningen geeft heel snel respons. Ze denkt met je mee en als ze het niet weet zoekt ze het uit. Dan komt ze er meestal dezelfde dag nog op terug.
Anthonie Beuker
Allesineenpakketten.nl
Honore Schreurs, eigenaar bij Bedrijfsadvies Amersfoort, is mijn financieel adviseur. Hij bespreekt mijn cijfers, analyseert, adviseert en heeft een begroting met me opgesteld waar we regelmatig op terugkomen. Heel erg fijne financiële begeleiding en ik kan alles aan hem vragen. Dankjewel Honore voor de top service.
Renee Petiet
10xbetermarketing
Ik kan maar één ding zeggen: Geweldig!! Al een paar jaar klant bij OAMKB Amsterdam. Altijd alles tot in de kleinste details geregeld. Als ondernemer heb ik weinig tot geen tijd voor de administratie. Frans en zijn team draaien nergens hun hand voor om. Geweldig moet eigenlijk zijn: Uitmuntend!!
Fred Vulhop
Slim Body Centre Hoevelaken.
Sjoerd, eigenaar van OAMKB Oss, is een man van actie! Hij is heel duidelijk in zijn uitleg en antwoorden. Ik heb vele mogelijkheden om mijn spullen aan te leveren, dit kan via e-mail, app of even langsbrengen, echt heel fijn.”
John van Schaaik
JVS Agro bedrijfsbegeleiding
"Ik had het genoegen om samen met Bas, eigenaar van OAMKB Horeca, aan ons ondernemingsplan te werken. Ik heb onze samenwerking als heel prettig ervaren vanwege de volgende redenen; Bas houdt zich aan de gemaakte afspraken, hij is zeer ervaren, snel en heel flexibel, hij is kritisch waar nodig, denkt graag met je mee, doet goede suggesties, laat niets aan het toeval over en hij zorgde ervoor dat het echt ons verhaal was! Na het lezen van de 1e conceptversie die Bas heeft geschreven, werd ik zelfs nog enthousiaster over ons eigen idee!
Daphne ten Voorden
Puur de Basis
Met hulp van OAMKB (accountant Cor van de Vorst en fiscalist Roger Prins) hebben wij 24/7 inzicht in onze financiële en fiscale positie. OAMKB heeft onze financiële administratie in 2016 geheel opnieuw ingericht en verder geautomatiseerd en gedigitaliseerd met Exact online zodat wij nu echt inzicht hebben in resultaat en de financiële positie. Ieder kwartaal bespreken we de cijfers over de afgelopen periode en kijken we vooruit naar de komende maanden.
Jan Douwe Rekers
Events in Business
Al een tijdje klant bij Alex Mehlbaum van OAMKB te Heesch. Hij weet van wanten en denkt zeer goed met zijn klanten mee. Daarnaast zal hij je altijd voorzien van een onafhankelijk en eerlijk advies. De klant staat centraal! Top! Ga zo door! Ans Huijbers
Hoek Consultants
Persoonlijk, betrokken en goed advies bij OAMKB Venray
Barend Bast
Doublet Service en Onderhoud
Online administraties en financieel professionals

Bij de start van OAMKB (toen heetten we nog Online Accountants MKB) hadden wij een boekhoudster, die kostte circa 650,- per maand. Zij maakte de verkoopfacturen, boekte de inkoopfacturen en de bank. Per week was ik zelf ook nog zo’n 4 uur per week bezig om de betalingen te doen en de openstaande debiteuren en crediteuren te controleren. Ik haalde daar soms nog foutjes uit en moest dus ook

Lees meer
 
cijfers zijn alleen belangrijk als je ze NU nodig hebt

Mark is een horeca ondernemer die veel tijd kwijt is aan zijn administratie en ook nog inzicht in het resultaat van zijn onderneming mist. Ik ben blij dat hij een afspraak met me maakte. We hebben meteen de hele administratie op orde gemaakt zodat we gelijk tijd hadden om met zijn actuele cijfers de mogelijkheid om meteen in te grijpen als dat nodig is, dat is waar ik hem bij ga helpen.
Lees meer

 
software werkt, accountants en ondernemers sparren

Janneke, een creatieve, maar chaotische ondernemer met een bloedhekel aan administratie kwam laatst bij mij. Dat is nou een uitdaging die ik graag aanga: alles netjes opruimen en overzichtelijk maken zodat ze meteen ziet hoe haar goed haar onderneming het doet. Mooi ook, die verwondering als ze merkt dat zij er zelf nauwelijks iets aan hoeven doen, ook bij het onderhouden ervan.
Lees meer