Zzp en klein mkb Midden en groot mkb RA-/AA-accountant of fiscalist?
Doe mee aan onze franchiseformule!
Bel me terug

 

 

Wat vinden klanten van OAMKB?

 

"Voorheen deed ik mijn boekhouding zelf op een fiscaal juridisch adviesburo. Maar op één of andere manier begon mij dat tegen te staan, dat moest makkelijker kunnen. Met Ivon, eigenaresse van OAMKB Asten, kwam ik via de Open Coffee DAS in aanraking. Na het kennismakingsgesprek besloot ik over te stappen. Het voelde goed en klikte. Ze was duidelijk en zij hield niet van uurtje factuurtje. Ik kan altijd bellen, app-en of een berichtje sturen. Hierop krijg ik snel antwoord en ik kan weer verder. Het beste is, dat ik dat nu gewoon thuis kan doen, wanneer het mij uitkomt. Dat is echt een SUPER pluspunt voor mij. Want naast de zaak ben ik ook moeder van een jong gezin. Dit maakt mij een stuk flexibeler! Wat mij meer rust en inzicht geeft in mijn bedrijf. Voor een vraag heeft ze altijd tijd en de uitleg is duidelijk!"

Carolien Profijt-Kok, Mammarina

"De combinatie van een online administratie waarin je zelf niet hoeft te boeken en een betrokken adviseur die alles in de gaten houdt en adviseert waar dat nodig is, werkt voor ons bedrijf perfect. Marco, eigenaar van OAMKB De Jong & Middelburg, is altijd goed bereikbaar en reageert vlot en adequaat op de vragen die we hebben. Je krijgt hier zoveel meer dan bij anderen."

Wouter Vrooland, WP Werkpsycholoog

 
 

"Ik heb een super fijne samenwerking met Hans, eigenaar van OAMKB Dronten - Swifterbant. Hij denkt echt met je mee. Er is wekelijks contact en hij doet echt veel moeite voor je. Zonder Hans was mijn boekhouding een zooitje. Hij helpt mij echt om er wekelijks mee bezig te zijn. De persoonlijke begeleiding om de boel op orde te krijgen en te houden is top. Alles is bij en ik kom niet meer voor verrassingen te staan. Dankjewel Hans."

Romy Hebers, Alexis leerhulpmiddelen

"OAMKB Oss in de persoon van Sjoerd Lemstra verzorgt al enkele jaren de administratie voor de Stichting Voedselbank Oss en Omgeving. De door Sjoerd aan te leveren producten worden tijdig aangeleverd en zijn uitstekend van kwaliteit. Het boekhoudprogramma dat hij gebruikt (Yuki) is zeer klantvriendelijk. Ook de adviezen van Sjoerd zijn van hoge kwaliteit. Hij is te allen tijde bereid om zijn producten toe te lichten. "

Jan van de Hulsbeek

 
 

"Wij zijn meer dan tevreden met Machiel Middelburg als financieel adviseur van OAMKB De Jong & Middelburg. Hij is enorm betrokken en geïnteresseerd, denkt altijd mee, houdt het overzicht en is ook nog eens leuk gezelschap. Daarnaast is de online tooling zeer gemakkelijk en inzichtelijk, waardoor we altijd real time zien hoe we ervoor staan. Dus van ons krijgt hij een hele warme aanbeveling."

Robin Keeris, People like us

"OAMKB Sittard met Marina van Rossum is een perfect bedrijf en je wordt persoonlijk goed geholpen! Aanrader voor alle ondernemers."

Barrie Uland, Ulantech cctv

 
 

"Wat ik het meest waardeer aan Ronald van IJsselmuide van OAMKB Roosendaal is dat ik hem te allen tijde kan bereiken. Hij heeft kennis van zaken en legt alles zo uit dat ik het ook snap, dat is erg fijn."

Leroy Naarden, PhysiQ Fitness / CrossFit Zuid

"Met hulp van OAMKB (accountant Cor van de Vorst en fiscalist Roger Prins) hebben wij 24/7 inzicht in onze financiële en fiscale positie. OAMKB heeft onze financiële administratie in 2016 geheel opnieuw ingericht en verder geautomatiseerd en gedigitaliseerd met Exact online zodat wij nu echt inzicht hebben in resultaat en de financiële positie. Ieder kwartaal bespreken we de cijfers over de afgelopen periode en kijken we vooruit naar de komende maanden."

Jan Douwe Rekers, Events in Business

 
 

"Al een tijdje klant bij Alex Mehlbaum van OAMKB te Heesch. Hij weet van wanten en denkt zeer goed met zijn klanten mee. Daarnaast zal hij je altijd voorzien van een onafhankelijk en eerlijk advies. De klant staat centraal! Top! Ga zo door!"

Ans Huijbers, Hoek Consultants

"Honore Schreurs, eigenaar bij Bedrijfsadvies Amersfoort, is mijn financieel adviseur. Hij bespreekt mijn cijfers, analyseert, adviseert en heeft een begroting met me opgesteld waar we regelmatig op terugkomen. Heel erg fijne financiële begeleiding en ik kan alles aan hem vragen. Dankjewel Honore voor de top service."

Renee Petiet, 10xbetermarketing

 

Elke review telt!

Bij OAMKB hechten we grote waarde aan de mening van onze klanten. We vinden dat iedere review telt zodat we onze dienstverlening kunnen aanscherpen en waar nodig verbeteren. Op deze pagina tref je een aantal reviews van onze klanten. Aan de hand daarvan kunnen we jou als ondernemer laten zien waar we voor staan, wat we doen en wat onze klanten van ons vinden. 

Wil je meer weten over de diensten van OAMKB? Neem dan direct contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Bij OAMKB staan we open voor verbetering

De reviews zijn een optelsom van ervaringen die het karakter van een bedrijf bepalen. Daarom vragen wij onze klanten altijd een review te schrijven, via een onafhankelijke site met beoordelingen of gewoon per mail naar ons toe. Zo kunnen we onszelf een spiegel voorhouden en het dienstenaanbod van OAMKB nog verder verbeteren.

Waar staat OAMKB voor?

De waarde van OAMKB ligt bij het geven van advies aan MKB ondernemers. Door een geautomatiseerde online administratie is hier genoeg tijd voor. Alle lokale vertegenwoordigers zijn franchisenemers met jarenlange ervaring in alle facetten van administratieve dienstverlening, individuele ondernemers die werken volgens het OAMKB model. Dat houdt in: een focus op het geven van advies op maat met daarbij een geautomatiseerde administratie, met altijd een lokale aanwezigheid van een adviseur in de buurt. 

Hoewel een review voor Marco de Jong van OAMKB De Jong & Middelburg heel anders kan zijn dan een review van Ivon Geurts van Kessel van OAMKB Asten, zul je toch veel overeenkomsten zien. Dat komt omdat alle financieel professionals binnen het OAMKB netwerk werken volgens het ¨echt goed werken¨ en dezelfde basisprincipes en doelstellingen aanhouden. Hier geeft elke OAMKB partner een persoonlijke draai aan.

Wil je weten wie jouw lokale OAMKB adviseur is? Neem dan snel contact op!

Waarom ondernemers kiezen voor OAMKB

Als bedrijf heb je doelen gesteld, op basis van diensten én visie kun je onderscheid maken ten opzichte van de concurrentie. Dat geldt ook voor OAMKB, wij hanteren een moderne blik op bedrijfsadvies en de financiële administratie waarmee we ondernemers binnen het MKB ( ZZP’ers en BV’s zijn ook welkom!) graag de middelen in handen geven om succesvol te werken aan de toekomst van hun bedrijf. Daarvoor hebben we een aantal kernwaarden en diensten bepaald. We hopen deze onderscheidende kenmerken ook in iedere beoordeling terug te zien. 

Ook voor jouw bedrijf telt iedere review

Ben jij klant van OAMKB? Dan is jouw beoordeling van harte welkom. Met complimenten tover je een glimlach op ons gezicht, met een kritische noot kunnen we onze dienstverlening nog verder verbeteren. Als tip van ondernemers voor ondernemers willen we onze klanten ook adviseren om je eigen clientèle steeds om een review te vragen. Zo versterk je de band tussen aanbieder / afnemer, en het geeft je meer inzicht in de organisatie.

Wat is jouw ervaring met OAMKB? Laat het ons weten! Wil je kennismaken met onze financieel professionals? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!