Zzp en klein mkb Midden en groot mkb RA-/AA-accountant of fiscalist?
Doe mee aan onze franchiseformule!
Bel me terug

Jouw online administratie altijd op orde

Mijn naam is Alex Mehlbaum. Het digitale tijdperk heeft veel handelingen geautomatiseerd en gedecentraliseerd. We werken steeds meer in de cloud, en personeel en collega's werken niet meer exclusief op dezelfde locatie maar kunnen verspreid zijn over de hele wereld. Online administratie in Heesch - Uden is daarom een logische keuze die geheel aansluit op deze nieuwe en efficiënte manier van werken. Met OAMKB Heesch - Uden kun je de administratie van jouw onderneming vol vertrouwen uit handen geven. Meer weten? Neem direct contact met ons op!

Waar vind je een goed administratiekantoor?

De keuze van een betrouwbaar en betaalbaar kantoor voor online administratie in Heesch - Uden voor het MKB is niet eenvoudig. Voorheen vroeg je familie, vrienden en zakenrelaties of ze een goed adres wisten, het liefst zo dicht mogelijk in de buurt. Dankzij internet en geavanceerde boekhoudprogramma’s is de keuze veel groter geworden en het veel eenvoudiger om te vergelijken. Waar moet je zoal op letten bij het online uitbesteden van je administratie in Heesch - Uden?

Bereikbaarheid. Soms heb je informatie nodig, soms wil je informatie geven. Kies een administratiekantoor dat bereikbaar is op de momenten die voor jou belangrijk zijn en op de manier die jij prettig vindt. Telefonisch, via e-mail, WhatsApp, direct bij jou op de zaak of via een postduif, jij bepaalt de gewenste communicatiemethode.
Transparante tarieven. Je mag verwachten dat een online administratiekantoor met geld en cijfers om kan gaan, dus mag je ook verwachten dat ze duidelijk aan kunnen geven wat de kosten van hun diensten zijn. Vraag een offerte aan en lees alle voorwaarden, de informatie over de dienstverlening en de eventuele opties goed door.
Altijd en overal bereikbaar. Je kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week jouw online administratie in Heesch - Uden inzien. Jouw data staat veilig in de cloud opgeslagen met de beste beveiliging. Ook op het strand op Barbados heb je toegang tot jouw administratie. De wereld stopt niet met draaien en jouw online administratie in Heesch - Uden moet altijd en overal te bereiken zijn.
Meer dan boekhouden alleen. Een administratie online bijhouden is echt niet zo ingewikkeld, het kost alleen tijd. Het gaat niet alleen om de cijfers, want naast boekhouden kan de financieel professional van OAMKB Heesch - Uden je ook enorm veel besparen door middel van een goede belastingaangifte. Bij een wanbetaler moet je wellicht een incassobureau inschakelen en bij juridische perikelen moet je een beroep kunnen doen op juridische hulp. 
Kies niet voor een persoon maar voor een netwerk. Het is heel belangrijk om een vast aanspreekpunt te hebben voor jouw online administratie. Dat geeft vertrouwen en de communicatie verloopt prettiger. Maar als de financieel adviseur ziek wordt, uitvalt of onbereikbaar is, kun je dan rekenen op een vervanger? Als je kiest voor een online administratie te Heesch - Uden met een MKB-oplossing binnen een groter netwerk, kun je altijd gerust zijn dat jouw administratie in goede handen is. Meer handen, meer kracht.

Welke aspecten zijn voor jou van belang? Laat het ons weten!
 

24/7 online
beschikbaar

Omdat we online werken, zijn jouw cijfers 24/7 beschikbaar. Heb je vragen? Dan kun je bij jouw OAMKB partner terecht. In de tussentijd hoef je zelf maar één ding te doen, naast je onderneming runnen:

1. Maak een foto of scan van je facturen en upload deze in de door jouw OAMKB kantoor gebruikte bedrijfssoftware.
2. Wij regelen de rest!

De grootste uitdaging voor een ondernemer is delegeren

Een ondernemer die klein begonnen is, heeft vaak moeite met zaken uit handen geven. Dat is begrijpelijk, vanaf het begin heb je alle aspecten van de bedrijfsvoering zelf moeten organiseren, regelen en uitvoeren. Jij weet hoe alles in elkaar steekt en waar je naartoe werkt. Werk overdragen is een vaardigheid die niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Eén aspect dat ondernemers niet graag overdragen is de online administratie. Je kunt de boeken niet zomaar toevertrouwen aan een externe partij, dus blijf je zelf de bonnetjes verwerken, credit en debet sheets invullen, maandelijks in het weekend facturen opmaken en herinneringen sturen, et cetera. Totdat je uitrekent hoeveel tijd je kwijt bent aan de administratie, en je bedenkt hoe die tijd veel beter besteed had kunnen worden. Je realiseert je dat je op zoek moet gaan naar een goede administrateur voor een administratieve online MKB-oplossing in Heesch - Uden.

Jouw situatie is uniek, maar minder uniek dan je denkt

Bij OAMKB weten we ondertussen hoe zelfstandig ondernemers, bedrijven in het MKB en multinationals hun administratieve zaken regelen. Er zijn steeds nuanceverschillen, maar de kern blijft gelijk. Ondernemers zijn vaak terughoudend met het inschakelen van diensten via internet, zoals online administratie, omdat ze denken dat het niet past bij hun bedrijfsvoering. Maatwerk zit in de details, en dat is het verschil dat een goede financieel professional van OAMKB Heesch - Uden toe zal voegen aan een solide en goed doordacht softwarepakket. Het OAMKB-systeem is gebaseerd op praktijkgerichte situaties voor online MBK-administratie, waarbij alle belangrijke aspecten terugkomen en per gebruiker op maat ingesteld kunnen worden. Flexibel en schaalbaar, op de groei gemaakt voor elke onderneming.

Van opdracht naar betaling

Het is altijd weer een mooi moment als je een grote order binnenkrijgt. Helaas komt het regelmatig voor dat een grote opdracht leidt tot een eindeloos traject om het geld te incasseren. In de online administratie is het van belang dat je eenvoudig facturen uit kunt schrijven, en indien nodig ook herinneringen kunt sturen en zelfs een deurwaarder in kunt schakelen. Alleen al het juiste moment vinden om een factuur te sturen en slim omgaan met deelfacturen en aanbetalingen kan grote impact hebben op de cashflow en liquiditeit van jouw onderneming.

Heb je regelmatig problemen met wanbetalers? Laat het ons weten en we helpen je graag verder.

De 7 signalen van een slechte administratie

Bij OAMKB kijken we graag naar mogelijkheden, groeipotentie en we houden van een positieve blik op de toekomst, maar soms moet je ondernemers even wakker schudden voor ze met deze groei kunnen starten. Als je één of meerdere van de onderstaande zeven signalen herkent, mogen de alarmbellen gaan rinkelen:

 • Mijn administratie wordt beheerd door één persoon.
 • Alles staat op een USB-stick, als ik tijd heb maak ik een back-up door een Excelbestand naar mijn mailbox te sturen.
 • Ik weet niet hoeveel geld er momenteel uitstaat bij klanten.
 • Ik spendeer veel tijd aan het uitschrijven van offertes, facturen en herinneringen.
 • Mijn bedrijf werkt alleen voor Nederlandse bedrijven, want ik heb geen idee hoe het zit met BTW en belasting in het buitenland.
 • Mijn boekhouder kost meer dan het voordeel dat ik verdien bij de belastingaangifte.
 • Als ik er zelf niet uitkom, weet ik niet wie ik om advies kan vragen.

We kunnen nog wel even doorgaan, maar zoals gezegd kijken we bij OAMKB naar de mogelijkheden tot verbetering en groei, uitdagingen pakken we graag aan en lossen we met plezier op. Zo is het netwerk van OAMKB ontstaan; met administrateurs en financieel professionals die het als uitdaging zien te bouwen en te groeien, maar bovendien inzien dat samenwerken binnen een netwerk veel effectiever is en veel betere resultaten biedt dan zelfstandig zwoegen en zweten. Het is overigens ook veel leuker om samen te groeien en van elkaar te leren. 

Heb jij de administratie online op orde binnen jouw onderneming? Wil jij de groeikansen van jouw onderneming in kaart brengen en de administratie online uitbesteden aan professionals die jouw belangen voorop stellen? Neem dan eens contact op met OAMKB Heesch - Uden. Wij fungeren graag als sparringpartner en gaan samen op zoek naar winstkansen, mogelijkheden en helpen jouw onderneming verder groeien met de juiste online administratie en MKB-oplossing.

Wat krijg je bij een maandabonnement van OAMKB?

 • Volledige inrichting van de boekhouding door een ervaren en opgeleide financieel professional
 • Toegang tot een passend online boekhoudprogramma, incl. boekhoudsoftware
 • Advies en uitleg van je persoonlijke financieel professional (3 uur)
 • Maandelijkse controle van je boekhouding
 • Aangiften omzetbelasting (BTW)
 • Opgaaf intracommunautaire prestaties (ICP)
 • Aangiften inkomstenbelasting / vennootschapsbelasting
 • Deponeren van Kamer van Koophandel-stukken
 • Fiscale jaarrekening, opgesteld door je deskundige financieel professional
 • Bespreken van de cijfers van je onderneming en je ambities om samen tot een haalbaar, strategisch plan te komen om je onderneming vooruit te duwen (4x per jaar)
 • 24/7 bereikbaarheid voor advies, via mail / WhatsApp / telefoon

Jouw team

OAMKB Heesch - Uden
Bosschebaan 58
5384 VZ Heesch
KvK: 16085477
06 - 53 46 24 65
alex.mehlbaum@oamkb.nl

Wat vinden klanten van ons?

Gemiddelde klanttevredenheid

“De overstap naar Pieter Kuenen van OAMKB Cuijk voelt wat ons betreft echt als thuiskomen. OAMKB Cuijk heeft net dat beetje meer inzicht.”

Martijn Willems, Makelaardij Martijn Willems

“Ivon Geurts van Kessel van OAMKB Asten werkt heel kundig en secuur. Ze denkt tevens met je mee om je bedrijf kundig neer te zetten. En adviseert op allerlei mogelijke manieren.”

Anne-Marie Koppens, Praktijk Imala

“Met hulp van Cor van de Vorst van OAMKB Roermond hebben geen jaar te laat rekening, maar 24/7 inzicht!”

Jan Douwe Rekers, Events in Business

Onze proactieve & kostenbesparende
werkwijze is al mogelijk vanaf € 95,-

Onze proactieve en kostenbesparende werkwijze is al mogelijk vanaf € 95,-, en de eerste maand kun je gratis uitproberen. Wil je daarna meer van onze diensten afnemen? Bekijk dan onze uitbreidingsmogelijkheden, uurtarieven en veelvoorkomende pakketten.

Laat je administratie inrichten door OAMKB en ontvang:

 • Volledige administratie (in- en verkoopfacturen, bankmutaties, vaste activa etc.)
 • Opstellen en indienen IB-aangifte (inclusief van levenspartner)
 • Btw-aangifte en VPB-aangifte
 • Opstellen eindejaar publicatie KvK inclusief notulen (bij een bv)

Neem nu contact op met OAMKB

Wil je ook jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen met je eigen financieel professional?

Wil je ook een sparringpartner, een deskundige en ervaren financieel professional die de tijd neemt voor je en zich 100% voor je inzet om jouw bedrijf met het juiste advies naar een hoger niveau te tillen? Neem contact op!