Zzp en klein mkb Midden en groot mkb RA-/AA-accountant of fiscalist?
Doe mee aan onze franchiseformule!
Bel me terug

Jouw online administratie altijd op orde

Mijn naam is Ed Rietvelt. Het digitale tijdperk heeft veel handelingen geautomatiseerd en gedecentraliseerd. We werken steeds meer in de cloud, en personeel en collega's werken niet meer exclusief op dezelfde locatie maar kunnen verspreid zijn over de hele wereld. Online administratie in Amsterdam - Amstelland is daarom een logische keuze die geheel aansluit op deze nieuwe en efficiënte manier van werken. Met OAMKB Amsterdam - Amstelland kun je de administratie van jouw onderneming vol vertrouwen uit handen geven. Meer weten? Neem direct contact met ons op!

Waar vind je een goed administratiekantoor?

De keuze van een betrouwbaar en betaalbaar kantoor voor online administratie in Amsterdam - Amstelland voor het MKB is niet eenvoudig. Voorheen vroeg je familie, vrienden en zakenrelaties of ze een goed adres wisten, het liefst zo dicht mogelijk in de buurt. Dankzij internet en geavanceerde boekhoudprogramma’s is de keuze veel groter geworden en het veel eenvoudiger om te vergelijken. Waar moet je zoal op letten bij het online uitbesteden van je administratie in Amsterdam - Amstelland?

Bereikbaarheid. Soms heb je informatie nodig, soms wil je informatie geven. Kies een administratiekantoor dat bereikbaar is op de momenten die voor jou belangrijk zijn en op de manier die jij prettig vindt. Telefonisch, via e-mail, WhatsApp, direct bij jou op de zaak of via een postduif, jij bepaalt de gewenste communicatiemethode.
Transparante tarieven. Je mag verwachten dat een online administratiekantoor met geld en cijfers om kan gaan, dus mag je ook verwachten dat ze duidelijk aan kunnen geven wat de kosten van hun diensten zijn. Vraag een offerte aan en lees alle voorwaarden, de informatie over de dienstverlening en de eventuele opties goed door.
Altijd en overal bereikbaar. Je kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week jouw online administratie in Amsterdam - Amstelland inzien. Jouw data staat veilig in de cloud opgeslagen met de beste beveiliging. Ook op het strand op Barbados heb je toegang tot jouw administratie. De wereld stopt niet met draaien en jouw online administratie in Amsterdam - Amstelland moet altijd en overal te bereiken zijn.
Meer dan boekhouden alleen. Een administratie online bijhouden is echt niet zo ingewikkeld, het kost alleen tijd. Het gaat niet alleen om de cijfers, want naast boekhouden kan de financieel professional van OAMKB Amsterdam - Amstelland je ook enorm veel besparen door middel van een goede belastingaangifte. Bij een wanbetaler moet je wellicht een incassobureau inschakelen en bij juridische perikelen moet je een beroep kunnen doen op juridische hulp. 
Kies niet voor een persoon maar voor een netwerk. Het is heel belangrijk om een vast aanspreekpunt te hebben voor jouw online administratie. Dat geeft vertrouwen en de communicatie verloopt prettiger. Maar als de financieel adviseur ziek wordt, uitvalt of onbereikbaar is, kun je dan rekenen op een vervanger? Als je kiest voor een online administratie te Amsterdam - Amstelland met een MKB-oplossing binnen een groter netwerk, kun je altijd gerust zijn dat jouw administratie in goede handen is. Meer handen, meer kracht.

Welke aspecten zijn voor jou van belang? Laat het ons weten!
 

24/7 online
beschikbaar

Omdat we online werken, zijn jouw cijfers 24/7 beschikbaar. Heb je vragen? Dan kun je bij jouw OAMKB partner terecht. In de tussentijd hoef je zelf maar één ding te doen, naast je onderneming runnen:

1. Maak een foto of scan van je facturen en upload deze in de door jouw OAMKB kantoor gebruikte bedrijfssoftware.
2. Wij regelen de rest!

Wat krijg je bij een maandabonnement van OAMKB?

 • Volledige inrichting van de boekhouding door een ervaren en opgeleide financieel professional
 • Toegang tot een passend online boekhoudprogramma, incl. boekhoudsoftware
 • Advies en uitleg van je persoonlijke financieel professional (3 uur)
 • Maandelijkse controle van je boekhouding
 • Aangiften omzetbelasting (BTW)
 • Opgaaf intracommunautaire prestaties (ICP)
 • Aangiften inkomstenbelasting / vennootschapsbelasting
 • Deponeren van Kamer van Koophandel-stukken
 • Fiscale jaarrekening, opgesteld door je deskundige financieel professional
 • Bespreken van de cijfers van je onderneming en je ambities om samen tot een haalbaar, strategisch plan te komen om je onderneming vooruit te duwen (4x per jaar)
 • 24/7 bereikbaarheid voor advies, via mail / WhatsApp / telefoon

Jouw team

OAMKB Amsterdam - Amstelland
Marcusstraat 125
1091TJ Amsterdam
KvK: 65788125
06 - 11 00 77 88
ed.rietvelt@oamkb.nl

Wat vinden klanten van ons?

“De overstap naar Pieter Kuenen van OAMKB Cuijk voelt wat ons betreft echt als thuiskomen. OAMKB Cuijk heeft net dat beetje meer inzicht.”

Martijn Willems, Makelaardij Martijn Willems

“Ivon Geurts van Kessel van OAMKB Asten werkt heel kundig en secuur. Ze denkt tevens met je mee om je bedrijf kundig neer te zetten. En adviseert op allerlei mogelijke manieren.”

Anne-Marie Koppens, Praktijk Imala

“Met hulp van Cor van de Vorst van OAMKB Roermond hebben geen jaar te laat rekening, maar 24/7 inzicht!”

Jan Douwe Rekers, Events in Business

Onze proactieve & kostenbesparende
werkwijze is al mogelijk vanaf € 95,-

Onze proactieve en kostenbesparende werkwijze is al mogelijk vanaf € 95,-, en de eerste maand kun je gratis uitproberen. Wil je daarna meer van onze diensten afnemen? Bekijk dan onze uitbreidingsmogelijkheden, uurtarieven en veelvoorkomende pakketten.

Laat je administratie inrichten door OAMKB en ontvang:

 • Volledige administratie (in- en verkoopfacturen, bankmutaties, vaste activa etc.)
 • Opstellen en indienen IB-aangifte (inclusief van levenspartner)
 • Btw-aangifte en VPB-aangifte
 • Opstellen eindejaar publicatie KvK inclusief notulen (bij een bv)

Wil je ook jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen met je eigen financieel professional?

Wil je ook een sparringpartner, een deskundige en ervaren financieel professional die de tijd neemt voor je en zich 100% voor je inzet om jouw bedrijf met het juiste advies naar een hoger niveau te tillen? Neem contact op!