Zzp en klein mkb Midden en groot mkb RA-/AA-accountant of fiscalist?
Doe mee aan onze franchiseformule!
Bel me terug

OAMKB Ondernemersavond regio Noord-Limburg en Zuidoost-Brabant

 

Op donderdag 23 november 2017 vindt de OAMKB Ondernemersavond regio Noord-Limburg en Zuidoost-Brabant plaats. Deze ondernemersavond, met als thema Minder werken, meer verdienen, wordt georganiseerd voor klanten en relaties van OAMKB Venlo, Horst aan de Maas, Roermond-Weert, Asten en Valkenswaard.

Je wordt door Reggy Nelissen geïnspireerd tot minder werken en daarmee meer verdienen. Dit is: met je bedrijf doen wat bij je past en wat je leuk vindt. Daar de juiste vergoeding voor vragen en wat je niet leuk vindt; uitbesteden. Ze neemt je mee aan de hand van een aantal thema's om tot deze denkwijze én de uitvoering ervan te komen. Na een kort intermezzo zullen we de werkwijze van OAMKB nog eens kort toelichten. Daarna zal je worden voorgelicht Carla Peters van MAACwerk over de actuele arbowetgeving, de risico's die je als ondernemer kan lopen als je ziekmeldingen van je personeel niet correct afhandelt en welke kosten je kan besparen als je dit hele proces wél correct afhandelt. Hierbij betekent minder werken dus niet minder verdienen. Tot slot is er gelegenheid om te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje.

De inloop is vanaf 19:30u met wat lekkers en het officiële gedeelte zal tot 22.00u duren. Ken je een zakenrelatie die het interessant vindt om mee te komen, dan is deze vanzelfsprekend van harte welkom. Laat ons s.v.p. vóór 3 november weten of je wel of niet komt en of je iemand meeneemt. Wees er snel bij, want vol=vol!

Locatie: Brasserie Sablones, Kaldenkerkerweg 20, 5915 AC Venlo