Zzp en klein mkb Midden en groot mkb RA-/AA-accountant of fiscalist?
Doe mee aan onze franchiseformule!
Bel me terug

Vraag vrijblijvend een offerte aan

1. Vind geschikte
financiële professionals

2. Vraag hier een
offerte aan

3. Verzend
offerteaanvraag!

Vind geschikte financiële professionals
Postcode of plaats:
Waar kunnen we je mee helpen?
Online boekhouding
Salarisadministratie
Belastingaangifte/advies
Accountantswerk
Financiering

Bedrijfsvorm:
Aantal werknemers:
1. Vind geschikte
financiële professionals

2. Vraag hier een
offerte aan

3. Verzend
offerteaanvraag!

Vraag hier een offerte aan
Er zijn meerdere geschikte financiële professionals beschikbaar.
Je gegevens zijn veilig bij ons
Bedankt

Recente beoordelingen

"Richard Brands van OAMKB Zwolle is accuraat en meedenkend. Het online administratieprogramma is een prima systeem: snel te leren, goed toepasbaar en goed online. Je kunt overal en nergens bekijken hoe je er voor staat."
Ruud Engelbertink,
Beeldvormer.
 
"Daniel van OAMKB Haaglanden helpt heel goed. Ja, goed is goed hé?!"
Johnny ter Brug,
Schildersbedrijf J Terburg.
 
"Jolanda Spruijt van OAMKB Groningen geeft heel snel respons, denkt met je mee en als ze het niet weet zoekt ze het uit en komt er dan op terug."
Anthonie Beuker,
Allesineenpakketten.nl.
 
"De mannen van OAMKB Gemert zijn echte ondernemers met geen 9-5 mentaliteit. Ze weten waarover ze praten en hebben ieder een expertise. Ik heb nog geen één vraag onbeantwoord gehad, fijne mensen die zich voor mijn bedrijf ‘top’ inzetten."
Annemie Delissen,
Verpleegkundige Zorg Praktijk.
 
"Ronald van IJsselmuide is altijd bereikbaar. Dan kun je als ondernemer wel eens hard nodig hebben. De online administratie werkt top. Ik laat al mijn klanten rechtstreeks de facturen naar Yuki mailen, dus ik heb er zelf heel weinig werk aan."
Jeroen Maas,
Maas Techniek en Metaal.
 
"Jolanda Spruijt van OAMKB Groningen heeft heel veel werk uit handen genomen. Ik hoef zelf weinig te doen. Alleen bonnetjes opsturen en af toe vragen te beantwoorden. Dat vind ik heel fijn."
Samantha Schuurman,
Dansschool UDX.
 
"Richard Brands van OAMKB Zwolle laat mij ondernemen. Wat ik van de online administratie vind? Nou, aangezien je alleen foto's van je facturen hoeft te maken: Een foto zegt meer dan 1000 woorden."  
Frans Durieux,
Aqua innovation.
 
"Ronald van IJsselmuide van OAMKB Roosendaal neemt overal de tijd voor. Hij luistert en anticipeert. Zijn reacties zijn altijd doordacht. Hij is een heel fijne man om mee samen te werken. Heel integer."
Mo Radjab,
CEO & founder Mijnkassabon.
 

 

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan en maak kennis met de voordelen van OAMKB. Bij OAMKB krijg je voor een vast bedrag per maand je eigen financieel professional EN je administratie online. Je administratie wordt volledig voor je ingericht. Jouw  financieel professional doet de verplichte aangiftes en helpt je vooruit met de doelstellingen voor jouw onderneming. Bij OAMKB heb je de keuze uit diverse maandabonnementen, dit wordt specifiek op jouw onderneming afgestemd. Met het automatiseren van jouw administratie bespaar je je bedrijf zeeën van tijd en heb je 24/7 inzicht in de cijfers van jouw onderneming. Daarbij staat je financiële professional je bij met raad en daad en hanteren zij het 10 keer echt goed werken

Vraag vandaag nog een offerte aan en laat één van onze financieel professionals contact met je opnemen!

OAMKB is een landelijk netwerk van financiële adviseurs, accountants, administrateurs, belastingadviseurs, fiscalisten, boekhouders en bedrijfsadviseurs. OAMKB doet het anders dan traditionele kantoren: de administratie moet juist in het voordeel van de ondernemer werken. Dat kan door een hoge mate van automatisering van de online boekhouding. Hiermee ontstaat er meer ruimte voor doorlopend bedrijfskundig en persoonlijk advies, inclusief realtime cijfers. Juist dat is waar ondernemers mee geholpen zijn, tegen een vaste prijs per maand. OAMKB staat voor financieel professionals naast je online administratie voor het MKB

Vraag vandaag nog een offerte aan en profiteer van de voordelen. Wil je gelijk een afspraak met de financieel professional bij jou in de buurt? Neem dan contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek. 

 

 

Vraag vandaag nog een offerte aan!

Wat vinden klanten van ons?

Gemiddelde klanttevredenheid

“Cor van de Vorst van OAMKB Heerlen is een betrouwbare accountant met uitstekende Exact kennis. Hij weet onze administratie naar een hoger niveau te tillen en onze Exact vaardigheden verder door te ontwikkelen. Tijdbesparing middels digitalisering is zijn motto. Gemakkelijk en efficiënt.”

Chantal Janssen, PINOK

"Daniël Spaans van OAMKB Den Haag geeft snel antwoord op je vragen. Hij is een partner met verstand van boekhouden.”

Kevin Holstein, Holstein Schilderwerken

“OAMKB Oirschot - Middelbeers met Alex Vroegh is een topkantoor! Ik hoef Alex maar te bellen en hij staat meteen voor je klaar en met duidelijke uitleg. Heel erg blij mee.”

Vivian van Kan, Relaxoloog

Online administraties en financieel professionals

Bij de start van OAMKB (toen heetten we nog Online Accountants MKB) hadden wij een boekhoudster, die kostte circa 650,- per maand. Zij maakte de verkoopfacturen, boekte de inkoopfacturen en de bank. Per week was ik zelf ook nog zo’n 4 uur per week bezig om de betalingen te doen en de openstaande debiteuren en crediteuren te controleren. Ik haalde daar soms nog foutjes uit en moest dus ook...

Lees meer
cijfers zijn alleen belangrijk als je ze NU nodig hebt

Mark is een horeca ondernemer die veel tijd kwijt is aan zijn administratie en ook nog inzicht in het resultaat van zijn onderneming mist. Ik ben blij dat hij een afspraak met me maakte. We hebben meteen de hele administratie op orde gemaakt zodat we gelijk tijd hadden om met zijn actuele cijfers de mogelijkheid om meteen in te grijpen als dat nodig is, dat is waar ik hem bij ga helpen....

Lees meer
software werkt, accountants en ondernemers sparren

Janneke, een creatieve, maar chaotische ondernemer met een bloedhekel aan administratie kwam laatst bij mij. Dat is nou een uitdaging die ik graag aanga: alles netjes opruimen en overzichtelijk maken zodat ze meteen ziet hoe haar goed haar onderneming het doet. Mooi ook, die verwondering als ze merkt dat zij er zelf nauwelijks iets aan hoeven doen, ook bij het onderhouden ervan. ...

Lees meer
Online administraties en financieel professionals

Bij de start van OAMKB (toen heetten we nog Online Accountants MKB) hadden wij een boekhoudster, die kostte circa 650,- per maand. Zij maakte de verkoopfacturen, boekte de inkoopfacturen en de bank. Per week was ik zelf ook nog zo’n 4 uur per week bezig om de betalingen te doen en de openstaande debiteuren en crediteuren te controleren. Ik haalde daar soms nog foutjes uit en moest dus ook...

Lees meer