Online administraties
& Financieel professionals
voor de medici

Diensten & Advies

Online administratieve dienstverlening voor het MKB, dat is waar OAMKB voor staat. Naast online werken wordt er ook veel aandacht besteed aan persoonlijke communicatie, en maatwerk oplossingen voor ondernemers en door ondernemers. De zorgsector kent unieke uitdagingen die je niet tegenkomt in andere sectoren. Er zijn specifieke eisen waar een zorgverlener aan moet voldoen, niet alleen voor de zorg naar cliënten maar ook organisatorisch. Zo moet de administratie op een specifieke wijze worden ingericht, en er moet voldaan worden aan de CAO regelgeving voor werknemers. Met alle toekomstige veranderingen is het van groot belang om de administratieve zaken op orde te brengen. OAMKB Zorg helpt onder andere met het opzetten van een online administratie en adviseert waar nodig. Zo kun je als zorgverlener zorgeloos aan de slag!

Ben jij een professioneel dienstverlener in de zorg, en besteed je liever tijd aan cliënten en collega’s dan aan de administratie? Neem dan vrijblijvend contact op met de financieel professionals van OAMKB Zorg.

Voor wie is OAMKB Zorg geschikt?

Onze specialisten werken voor de meest uiteenlopende zorgprofessionals waaronder:

  • Huisartsen
  • Tandartsen
  • Fysiotherapeuten
  • Medisch specialisten

Het maakt daarbij niet uit of je net gestart bent met jouw carrière, of dat je een ervaren zorgverlener bent met een goed lopende praktijk. Iedere zorgprofessional heeft behoefte aan een solide administratieve basis om de komende jaren op voort te bouwen. Hieronder drie voorbeelden van de OAMKB Zorg dienstverlening. Neem voor al onze diensten gerust even contact met ons op.

1. Online boekhouden

Vroeger werkten medisch professionals vaak behoorlijk autonoom, en was er daardoor minder onderlinge communicatie dan tegenwoordig het geval is. Door deze toename van onderlinge communicatie wisselen zorg professionals veel informatie uit over cliënten. Deze communicatie verloopt voornamelijk middels online applicaties, OAMKB Zorg ondersteunt met online boekhouden op een manier die aansluit bij jouw praktijk. Daarbij moet uiteraard rekening worden gehouden met de privacywetgeving en andere verplichtingen waar je als ondernemer aan moet voldoen.

2. Salarisadministratie

Wanneer je eigen praktijk groeit zul je ook een degelijke salarisadministratie moeten voeren. Hier kun je niet vroeg genoeg mee beginnen, ook een ZZP’er, zoals een zelfstandig fysiotherapeut, moet er rekening mee houden dat salarisadministratie een onvermijdelijk deel gaat uitmaken van groei. OAMKB Zorg ondersteunt en adviseert bij elke stap, van ZZP’er naar een grote praktijk met meerdere medisch professionals. Door een schaalbare salarisadministratie in te richten kun je groeien of krimpen zonder directe impact op jouw dagelijkse werkzaamheden.

3. Geautomatiseerde administratie

Hoeveel tijd besteed je momenteel aan de administratie? Als je deze pagina leest ben je alweer enkele minuten bezig met zaken die in eerste instantie niets te maken hebben met cliëntenzorg. Dat kan gelukkig anders. OAMKB Zorg heeft niet alleen veel ervaring met administratieve diensten uitvoeren voor zorgprofessionals, maar ook met het automatiseren van administratie en alle facetten van fiscaliteiten die je binnen de praktijk kan tegenkomen. De tijd die je als zorgverlener bespaart aan het automatiseren van standaard processen, kun je veel beter besteden aan de cliënten of het uitbreiden van jouw praktijk. En daar wordt iedereen beter van!

Jouw administratie is onze zorg. Zorg voor een gezonde onderneming en bespreek alle mogelijkheden met OAMKB Zorg.