Online administraties
& Financieel professionals
voor de medici

Alle specialiteiten onder één dak bij OAMKB Zorg

OAMKB Zorg is een netwerk van accountants, fiscalisten, administrateurs, salarisadministrateurs en bedrijfsadviseurs. Onze OAMKB zorgspecialisten helpen medische professionals door heel Nederland. De hoofdgedachte van de financieel professionals van OAMKB Zorg is ondernemers meer vrije tijd te geven zodat ze daadwerkelijk tijd overhouden voor het ondernemen zelf. Met 24/7 inzicht in je cijfers en altijd een zorgspecialist aan je zij.

Vraag nu een vrijblijvend adviesgesprek aan en kom achter jouw voordelen.

Zorgspecialisten van OAMKB Zorg verzorgen meer dan alleen je boekhouding

De financieel professionals van OAMKB Zorg houden het niet alleen bij je boekhouding. De cijfers uit de boekhouding worden juist gebruikt om te sturen. Daarnaast begrijpen de financieel professionals de situatie en al je vragen maar al te goed, aangezien onze financieel professionals zelf ook ondernemers zijn.

Wil jij ook je online boekhouding grotendeels laten automatiseren, zodat je meer tijd overhoud voor je cliënten? Neem dan contact op met het OAMKB Zorg kantoor bij jou in de buurt.

Naast de specialistische zorg vragen bieden de zorgspecialisten van OAMKB Zorg ook allerlei andere diensten aan;

  • Het geheel verzorgen van de salarisadministratie.
  • Het verzorgen van de btw aangifte bij belaste prestaties.
  • Beoordelen van de mogelijke risico’s bij het toepassen van een variabel all-in loon.
  • Door te werken met een op maat ingericht praktijk dashboard beschik je over alle tools zonder overbodige informatie in het systeem.
  • Wanneer je een praktijk wilt starten of overnemen zullen wij je hier in iedere stap adviseren en begeleiden.
  • Begeleiden bij intreden of uittreden.
  • We helpen je een ondernemingsplan op te stellen die je ook kunt gebruiken om een financiering rond te krijgen.
  • Er wordt een heldere en inzichtelijke begroting opgesteld die direct inzicht geeft in de inkomsten en uitgaven van de onderneming.

Meer inzicht met OAMKB Zorg

Als medisch professional wil je natuurlijk niet de hele dag bezig zijn met de administratie. Het liefst besteed je de tijd aan je cliënten en dat is ook logisch. Helaas moet de administratie natuurlijk wel gebeuren. Ook verwachten de de zorgverzekeraars en cliënten wel meer van je dan alleen goede (medische) resultaten. Met de financieel professionals van OAMKB Zorg aan je zij, hoef je dit niet meer alleen te doen. Altijd en overal online en up- to- date, dus 24/7 inzicht in je cijfers zodat je nooit het overzicht verliest.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Plan dan snel een afspraak in voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Uw team