Online administraties
& Financieel professionals
voor de medici

Welkom op OAMKB Zorg

De wereld is snel aan het veranderen. Boekhouding wordt door boekhoudprogramma´s gedaan en ondernemingen digitaliseren. Online boekhouding kan je niet helpen na te denken en kan niet met je meedenken, meeleven en betrokken zijn. Dat doen de financieel professionals van het accountants- en administratiekantoor van OAMKB voor je. Het landelijke netwerk van accountants, fiscalisten, administrateurs en bedrijfsadviseurs levert eigentijdse financiële dienstverlening voor de MKB-ondernemer en geeft daarbij bedrijfsadvies op maat.

Ook een financieel professional, die met je meedenkt, aan je zij? Maak vandaag nog een afspraak bij een OAMKB- accountants- of administratiekantoor in de buurt.

Nog betere keuzes maken met een accountant aan je zij

Wij zijn jouw online accountants- en administratiekantoor, sterk in bedrijfsadvies in combinatie met je online boekhouding. We geloven in een strakke en efficiënte manier van administratie voeren zodat wij meer tijd overhouden voor de ondernemer, want dat vinden wij een belangrijke taak van een administratiekantoor of accountantskantoor. We willen een wereld creëren waarin ondernemers altijd weten hoe hun bedrijf ervoor staat, waarin ondernemers daardoor nog betere beslissingen nemen en daarin worden bijgestaan door de ervaren accountants, fiscalisten, administrateurs en bedrijfsadviseurs van OAMKB.

De financieel professional van OAMKB verzorgt de inrichting van je software voor de boekhouding

De accountants, fiscalisten en administrateurs van OAMKB zoeken voor jouw onderneming de beste, snelste en efficiëntste combinatie software en richten die in want we geloven in de mogelijkheden van de techniek van nu. We willen de administratie van A tot Z automatiseren zodat wij je onderneming veel tijd en geld besparen.

De voordelen van OAMKB Zorg

Uw team

Title home block Text home block
Homeblock 2 title Homeblock 2 text