Administratiekantoor, boekhouder of accountant gezocht?
vraag nu vrijblijvend een offerte aan,
klik hier
Zzp en klein mkb Midden en groot mkb RA-/AA-accountant of fiscalist?
Doe mee aan onze franchiseformule!

Leer ons kennen

OAMKB is een landelijk netwerk van accountants, belastingconsulenten, fiscalisten en administrateurs met één gezamenlijk doel: het leven van ondernemers makkelijk maken. Onze specialisten werken volgens het nieuwe ondernemen – slim, flexibel, online – en zijn altijd beschikbaar voor jouw vragen.
Omdat het zelf ook ondernemers zijn die met hun voeten in de klei staan, kunnen zij zich perfect inleven in jouw ondernemerschap.

Als ondernemer kun je bij ons rekenen op vaste maandprijzen en vooraf overleg bij extra werk.
Minimaal een keer per kwartaal nemen we contact met je op om je zaken door te nemen. Je administratie automatiseren we, zodat die jou minder tijd kost en 24/7 inzichtelijk is. Zo besparen we samen tijd en kosten, waardoor jij ruimte voor jezelf creëert. Transparantie vinden we heel belangrijk. Net als communicatie, dus telefoon- en e-mailverkeer zijn in de vaste prijs inbegrepen.

Jij bepaalt zelf hoe ver je met ons in zee gaat: je kunt je hele administratie aan ons uitbesteden of alleen het deel dat jij nodig vindt. Altijd kijken we mee met je bedrijfsprocessen en hoe die efficiënter kunnen.

  Accountancy   Administratie   Belastingadvies
  Bedrijfsadvies   Online boekhouden   Salarisadministratie
  Bedrijfssoftware   Juridische helpdesk   Opleidingen

Nu meer weten!

Onze app
Blijf op de hoogte! Download hier onze appDe laatste nieuwtjes voor ondernemers, maak afspraken en meer!
Onze app
X