Zzp en klein mkb Midden en groot mkb RA-/AA-accountant of fiscalist?
Doe mee aan onze franchiseformule!
Bel me terug

Wie zijn wij?

OAMKB is een netwerk van bedrijfsadviseurs, accountants en belastingadviseurs en bedient vanuit haar accountants- en administratiekantoren, MKB ondernemers door heel Nederland.

Het gezamenlijke doel van onze bedrijfsadviseurs, accountants en belastingadviseurs is de ondernemer ruimte en tijd geven om echt goed te kunnen ondernemen en bij te dragen aan de bedrijfsdoelen van de ondernemer.

De financieel professionals van OAMKB verzorgen meer dan alleen je online boekhouding

Voor de financieel professionals van OAMKB houdt het werk niet op als de online boekhouding gedaan is. De kracht van onze bedrijfsadviseurs, accountants en belastingadviseurs ligt in het geven van advies. De financieel professionals van de OAMKB accountants- en administratiekantoren zijn zelf ook ondernemers. Hierdoor kunnen zij zich als geen ander inleven in de MKB ondernemer.

Door de nauwe samenwerking binnen het netwerk van bedrijfsadviseurs, accountants en belastingadviseurs is er voor elk ondernemersvraagstuk een passend advies. We denken bij OAMKB in oplossingen, niet in problemen!

Ook je online boekhouding uitbesteden én advies op maat ontvangen? Neem contact op met het OAMKB accountants- en administratiekantoor bij jou in de buurt.

Gestart in 2010 en nu meer dan 2500 klanten

OAMKB is gestart in 2010 als Online Accountants MKB en opgericht door Pascale Petiet. Ervaren financieel professionals worden opgeleid om administraties te automatiseren en op een breed vlak bedrijfsadvies te geven. Elke financieel professional heeft zijn eigen specialisatie. Onze klanten worden op dezelfde klantvriendelijke manier benaderd: klanttevredenheid en automatiseringsgraad zijn de belangrijkste meetpunten voor ons succes.

Download 3 rekenvoorbeelden

Vakkennis en brede bedrijfservaring in huis

De financieel professionals werken onderling nauw samen en schakelen elkaar in wanneer er specialistische vragen zijn. Door onze online organisatie en goede communicatie met elkaar en met onze klanten, kunnen we hetzelfde bieden als grote accountants-, advies en administratiekantoren, maar dan zonder onnodige kosten van overhead. We zijn goedkoper dan het gemiddelde administratie- of accountantskantoor, maar daar lopen we niet mee te koop. We automatiseren de boekhouding, waar we informatie uithalen en nemen samen met de ondernemer minimaal elk kwartaal financiële zaken en bedrijfsdoelen door. We willen graag ruimte hebben om ons werk goed te doen en om jou als ondernemer bij te staan en te helpen je bedrijfsdoelen te bereiken.

Hoge klanttevredenheid

Hierdoor bereiken wij een gemiddelde klanttevredenheid van een 9. Onze klanten geven regelmatig in de software een ¨smiley¨ om hun tevredenheid (of soms wel eens niet) uit te drukken.

Klantbelang staat voorop

De financieel professionals worden voorgeselecteerd op ervaring in het bedrijfsleven, relatiebeheer en communicatie en volgen een uitgebreide opleiding om de OAMKB-formule goed uit te voeren. Kwaliteit wordt centraal bewaakt en bij afwezigheid worden de klanten door een collega financieel professional of door medewerkers geholpen. De administratie- en accountantskantoren van OAMKB variëren in grootte tussen de 1 en 15 medewerkers en staan zodoende altijd dicht bij jou als klant. Wanneer er een klacht mocht plaatsvinden, pakken we die centraal op. De onderlinge samenwerking is groot en de cultuur is dat het belang van de klant voorop staat want dit zorgt voor duurzame relaties.

Zowel voordelen van een klein als een groot administratie- en accountantskantoor

OAMKB is opgericht om zowel de voordelen van een klein kantoor, die dicht bij de klant staat, als de voordelen van een groot kantoor, die veel specialisaties en kennis in huis heeft, te combineren tegen een zo goedkoop mogelijke prijs.

Geen verrassingen bij OAMKB

Naast het vooruit helpen van MKB ondernemers staat er één waarde bij OAMKB centraal; transparantie. Al onze accountants- en administratiekantoren hanteren een vaste maandprijs. Dit betekent dat je weet waar je aan toe bent en achteraf niet verrast wordt met extra kosten. Als er, naast o.a. de online boekhouding, wel extra werk verricht moet worden, dan wordt dit eerst met je overlegd.

Kort samengevat zetten de bedrijfsadviseurs, accountants en belastingadviseurs van OAMKB zich in om de MKB ondernemer tijd én geld te besparen en het ondernemen zo makkelijk en rendabel mogelijk te maken. Transparantie vinden we heel belangrijk. Net als communicatie, dus telefoon- en e-mailverkeer zijn in de vaste prijs inbegrepen.

Hoe bespaart OAMKB tijd met de online administratie?

Door de efficiënte werkwijze wordt er veel tijd bespaard bij de online boekhouding. De financieel professionals van OAMKB gebruiken de meest innovatieve software, waardoor de online administratie tot wel 70% geautomatiseerd kan worden. We zorgen dat je je cijfers altijd en overal inzichtelijk hebt en dat ze op orde zijn. Op deze manier kun je je debiteuren makkelijk bewaken en weet je hoeveel BTW er straks betaald moet worden. Kortom; je bespaart tijd, je hebt meer rust in je hoofd en je kunt de focus op het ondernemen zelf leggen.

Ook een bedrijfsadviseurs, accountants of belastingadviseurs die je alle ruimte en tijd geeft om echt te ondernemen? Maak vandaag nog een afspraak bij het OAMKB accountants- of administratiekantoor in jouw  buurt.

Download het overzicht