Zzp en klein mkb Midden en groot mkb RA-/AA-accountant of fiscalist?
Doe mee aan onze franchiseformule!
Bel me terug

Wat vinden klanten van ons?

Gemiddelde klanttevredenheid

"Dat Marina elk kwartaal langskomt en straight to the point vertelt hoe het zit. Ze is heel pro-actief, ik hoef er nooit achter aan te zitten."

Gijs Bruggink, office manager

"Dankzij Ben Jenniskens is mijn administratie overzichtelijk en begrijpelijk.. De financiele status van mijn onderneming online 24/7 beschikbaar."

Dirk Sommers, Adviseur brandveiligheid

"Bij lastige beslissingen is het fijn eerst even met Harm te sparren."

Patrick Schreven, aannemer

Wat vinden onze opdrachtgevers van OAMKB?

Google Plus

Je kunt ons volgen op Google+. Via Google+ blijf je op de hoogte van het laatste nieuws in je netwerk en kun je bedrijven en personen volgen. Daarnaast is het mogelijk om beoordelingen te lezen en te plaatsen (met een Google-account).

Google Plus
Trust Pilot

Bij OAMKB vinden we het belangrijk dat onze klanten vertrouwen in ons hebben. Dit vertrouwen kan gecreëerd worden door het lezen van beoordelingen, vóór dat je zelf met ons in zee gaat. Wij vragen onze klanten daarom een beoordeling achter te laten op TrustPilot. Onze nieuwe klanten kunnen op basis van deze beoordelingen dan besluiten of zij OAMKB een betrouwbare partner vinden.

Trustpilot
Facebook

Via Facebook blijf je niet alleen op de hoogte van ons laatste nieuws, maar kun je ook een beoordeling achterlaten of een beoordeling lezen. Lees hoe andere ondernemers de service en kwaliteit van OAMKB hebben ervaren of log zelf in om een beoordeling te plaatsen.

Facebook

De nieuwe manier van administratie zonder dat het je veel tijd of geld kost !

Recente beoordelingen

"Richard Brands van OAMKB Zwolle is accuraat en meedenkend. Het online administratieprogramma is een prima systeem: snel te leren, goed toepasbaar en goed online. Je kunt overal en nergens bekijken hoe je er voor staat."
Ruud Engelbertink,
Beeldvormer.
 
"Daniel van OAMKB Haaglanden helpt heel goed. Ja, goed is goed hé?!"
Johnny ter Brug,
Schildersbedrijf J Terburg.
 
"Jolanda Spruijt van OAMKB Groningen geeft heel snel respons, denkt met je mee en als ze het niet weet zoekt ze het uit en komt er dan op terug."
Anthonie Beuker,
Allesineenpakketten.nl.
 
"De mannen van OAMKB Gemert zijn echte ondernemers met geen 9-5 mentaliteit. Ze weten waarover ze praten en hebben ieder een expertise. Ik heb nog geen één vraag onbeantwoord gehad, fijne mensen die zich voor mijn bedrijf ‘top’ inzetten."
Annemie Delissen,
Verpleegkundige Zorg Praktijk.
 
"Ronald van IJsselmuide is altijd bereikbaar. Dan kun je als ondernemer wel eens hard nodig hebben. De online administratie werkt top. Ik laat al mijn klanten rechtstreeks de facturen naar Yuki mailen, dus ik heb er zelf heel weinig werk aan."
Jeroen Maas,
Sports Company.
 
"Jolanda Spruijt van OAMKB Groningen heeft heel veel werk uit handen genomen. Ik hoef zelf weinig te doen. Alleen bonnetjes opsturen en af toe vragen te beantwoorden. Dat vind ik heel fijn."
Samantha Schuurman,
Dansschool UDX.
 
"Richard Brands van OAMKB Zwolle laat mij ondernemen. Wat ik van de online administratie vind? Nou, aangezien je alleen foto's van je facturen hoeft te maken: Een foto zegt meer dan 1000 woorden."  
Frans Durieux,
Maas Techniek en Metaal.
 
"Ronald van IJsselmuide van OAMKB Roosendaal neemt overal de tijd voor. Hij luistert en anticipeert. Zijn reacties zijn altijd doordacht. Hij is een heel fijne man om mee samen te werken. Heel integer."
Mo Radjab,
CEO & founder Mijnkassabon.
 

 

 

Bij OAMKB krijg je voor een vast bedrag per maand je eigen financiële adviseur EN je administratie online. Je administratie wordt volledig voor je ingericht. Jouw adviseur doet de verplichte aangiftes en helpt je vooruit met de doelstellingen voor jouw onderneming. Bij OAMKB heb je de keuze uit diverse maandabonnementen, dit wordt specifiek op jouw onderneming afgestemd. Met het automatiseren van jouw administratie bespaar je je bedrijf zeeën van tijd en heb je 24/7 inzicht in de cijfers van jouw onderneming. Daarbij staat je financiële adviseur je bij met raad en daad. Vraag vandaag nog een offerte aan en laat één van onze financiële adviseurs contact met je opnemen!

OAMKB is een landelijk netwerk van bedrijfsadviseurs, accountants, belastingadviseurs, administrateurs, fiscalisten en boekhouders.

OAMKB doet het anders dan traditionele kantoren: de administratie moet juist in het voordeel van de ondernemer werken.  Dat kan door een hoge mate van automatisering van de online boekhouding. Hiermee ontstaat er meer ruimte voor doorlopend bedrijfskundig en persoonlijk advies, inclusief realtime cijfers. Juist dat is waar ondernemers mee geholpen zijn, tegen een vaste prijs per maand. OAMKB staat voor financieel professionals naast je online administratie voor het MKB.

 

 

Vraag vandaag nog een offerte aan!