OAMKB kantoor in Zwolle
vraag nu vrijblijvend een offerte aan,
klik hier
Zzp en klein mkb Midden en groot mkb RA-/AA-accountant of fiscalist?
Doe mee aan onze franchiseformule!

OAMKB Zorg zorgt voor een automatische administratie

Plug-and-play financiële softwarepakketten voor de zorg

De missie van OAMKBzorg bestaat erin het leven van bestuurders, managers en ondernemers in de zorg te vergemakkelijken. Ook voor wie in de zorg werkt, is het onmogelijk om te ontsnappen aan de steeds voortschrijdende digitalisering en automatisering die onze moderne samenleving kenmerkt. OAMKBzorg speelt hier een actieve rol in. Deze dienstverlener voor het MKB is ook actief in de zorgsector.

Wat kan OAMKBzorg voor de zorgsector betekenen?

Ook al is en hoort zorg de core business te zijn van iedere zorginstelling, toch is het van belang om de financiële processen en de controle ervan niet te verwaarlozen. Zeker in de non-profit sector is het vandaag de dag uiterst belangrijk om het financiële plaatje steeds in het oog te houden. De digitalisering, automatisering en standaardisering van deze processen is namelijk onontbeerlijk geworden in de zorgsector. Net daarom is het belangrijk dat deze taken optimaal en met kennis van zaken door specialisten wordt uitgevoerd. Hier begint de taak van OAMKBzorg.

Steeds anticiperen op nieuwe ontwikkelingen

De taak van bestuurders, managers en ondernemers in de zorg en zorgrecreatie is voortdurend vooruit te kijken en anticiperen op nieuwe ontwikkelingen. Hierbij denken wij aan de veranderende vraag van zorggebruikers en veranderende subsidieregelingen en financieringsmogelijkheden. Dit gegeven staat vaak in schril contrast met de reële nood aan innoverende concepten voor het leveren van goede zorg, welzijn en ontspanning.

OAMKBzorg neemt de zorg voor financiële processen voor jou over

In optimale omstandigheden kunnen financiële processen goed en veilig verlopen. Dit zorgt ervoor dat de informatie aan het management te allen tijde correct, compleet en steeds voor de deadline geraadpleegd kan worden. OAMKBzorg neemt dit aspect van de zorg over van bestuurders, managers en ondernemers. Dit heeft voor gevolg dat hun besluitvorming accurater zal zijn, omdat de informatie waar ze hun beslissingen op stoelen correct en voortdurend geüpdatet wordt.

Hoe kan OAMKBzorg dit realiseren voor bestuurders, managers en ondernemers van zorginstellingen?

  • Automatisering en digitalisering van factuurverwerking.
  • Automatisering van de financiële administratie in een digitaal, en afgeschermd proces.
  • Door middel van de gestandaardiseerde en innovatieve BI-tool software (Business Intelligence software).
  • Jarenlange ervaring en betrokkenheid in de zorg en zorgrecreatie vergemakkelijkt de gesprekken door middel van cruciale informatie voor het management.

OAMKBzorg selecteert vanuit deze jarenlange ervaring tools die specifiek werden ontwikkeld om tegemoet te komen aan de behoefte van kleine en middelgrote zorginstellingen. Je kunt ervan op aan dat we deze software zo installeren en beheren dat de eindgebruikers als het ware deze applicaties door middel van eenvoudige plug-and-play kunnen gebruiken en er tegelijk een degelijke besluitvorming op kunnen baseren.

Onze app
Blijf op de hoogte! Download hier onze appDe laatste nieuwtjes voor ondernemers, maak afspraken en meer!
Onze app
X