Zzp en klein mkb Midden en groot mkb RA-/AA-accountant of fiscalist?
Doe mee aan onze franchiseformule!
Bel me terug

Juridische helpdesk

Juridische hulp nodig bij het ondernemen? OAMKB en HBO Juristen bieden de oplossing

OAMKB en HBO Juristen hebben de handen ineen geslagen. Dit betekent dat onze dienstverlening is uitgebreid met de mogelijkheid – voor jou als ondernemer – om gebruik te maken van de diensten van HBO Juristen. De kracht van deze samenwerking zit in het totaalpakket dat wij je hiermee aanbieden. Voor alle vragen, zowel op  financieel als juridisch gebied, kun je nu op één adres terecht.

HBO Juristen is een vernieuwend juridisch adviesbureau voor ondernemers dat gebruik maakt van een landelijk netwerk van praktisch ingestelde HBO Juristen. Advies op maat tegen een betaalbaar en vooraf overeengekomen tarief, dat bovendien altijd nog wordt getoetst door een senior jurist.

Hoe werkt het? Indien je al klant bent bij OAMKB en wordt geconfronteerd met juridische vragen over je onderneming, verwijst onze accountant, administrateur of adviseur jou door naar HBO Juristen. Een juridische helpdesk (06-38542874) staat 24/7 online of telefonisch voor je klaar met gratis eerstelijns juridisch advies. Als jouw vraag meer uitzoekwerk vereist, wordt er in overleg met jou een offerte uitgebracht, waarop meerwerk in principe is uitgesloten.

Betrouwbaar, toegankelijk en praktisch advies op maat waarbij transparantie voorop staat, daar staan wij samen voor!

Nu meer weten!