Zzp en klein mkb Midden en groot mkb RA-/AA-accountant of fiscalist?
Doe mee aan onze franchiseformule!
Bel me terug

Ondernemen = Varen in de herfst

 

Op vrijdag 13 oktober 2017 vindt de allereerste editie plaats van de OAMKB-Ondernemersdag Regio Utrecht. Deze Ondernemersdag - met als thema “Ondernemen = Varen in de Herfst” - wordt georganiseerd voor klanten en relaties van OAMKB Utrecht, Hilversum en Amersfoort. Graag willen wij jou hiervoor uitnodigen. Het zou leuk zijn als je er bij bent!

We varen met de Inspiratieboot een mooie route over de Eem van Amersfoort naar Baarn en weer retour. Onderweg zal de schipper een aantal lokale wetenswaardigheden vertellen. Maar we gaan zeker niet alleen een stukje varen, wij willen ook nog wat bereiken deze middag!

We gaan met z’n allen terug naar het startmoment van onze ondernemingen. Waarom zijn we ook alweer gaan ondernemen? Wat waren onze oorspronkelijke doelstellingen en wat zijn die nu? 

Wij hebben een aantal thema’s verbonden aan “Varen in de Herfst” en willen graag met jullie onderzoeken hoe wij staan ten opzichte van deze thema’s. Ook bespreken we kort de meest relevante zaken van prinsjesdag voor MKB-ers, zodat iedereen op de hoogte is van de ontwikkelingen. Ondertussen genieten we onder het genot van een hapje en drankje van prachtige natuur en cultuur.

Doelstelling van deze middag is om ons zakelijk kompas weer wat scherper te kunnen stellen. Natuurlijk is er ook ruimte om te netwerken en elkaar beter te leren kennen. We sluiten af met een borrel en, voor degene die wil, een heerlijke barbecue.

Programma

  • 15.00 Inloop
  • 15.30 Afvaart Inspiratieboot
  • 18.00 Terugkomst Inspiratieboot
  • 18.00 Start borrel + BBQ

Waar?

De Inspiratieboot
Kleine Koppel 7
3812 PG Amersfoort

Wij hebben er alle vertrouwen in dat het een fantastische ondernemersdag gaat worden en hopen uiteraard op je komst. Ken je een zakenrelatie die het leuk vindt om mee te gaan, dan is deze vanzelfsprekend ook van harte welkom.  Laat ons s.v.p. voor 20 september per mail, info@oamkb.nl, weten of je wel of niet komt, of je iemand meeneemt en of je ook deelneemt aan de barbecue. Wees er snel bij want de ondernemersdag vindt plaats op een boot dus geldt: vol = vol.

Tot dan!!