Zzp en klein mkb Midden en groot mkb RA-/AA-accountant of fiscalist?
Doe mee aan onze franchiseformule!
Bel me terug

Horeca onderneming starten? OAMKB Horeca helpt je opweg.

Een goed begin is het halve werk. Met alleen een goed idee ben je er nog niet. Niet iedereen kan zijn idee vertalen naar een goed ondernemingsplan. Hier helpt de OAMKB horeca specialist jou bij en voorziet jou van horeca advies. Samen stellen we een goed plan op dat je dwingt om na te denken over alle facetten die betrekking hebben op een horeca onderneming starten. Hierdoor kun je goed voorbereid aan de opstart van jouw horeca onderneming beginnen. Daarnaast is het ondernemingsplan een goed uitgangspunt voor het verkrijgen van een horeca financiering als deze noodzakelijk is.

Neem voor meer informatie contact op met de OAMKB horeca specialist. Plan vandaag nog een afspraak.

Horeca financiering

Geen groot kapitaal op de bank, maar wel een grote droom? Wij helpen je graag bij de totstandkoming van jouw horeca onderneming. De horeca specialist van OAMKB is goed op de hoogte van de richtlijnen van financierders en kunnen je helpen bij het vinden van de juiste geldverstrekker. Een goed idee, een goed ondernemingsplan en het juiste horeca advies vergroten de kans op het krijgen van een horeca financiering voor jouw plannen.

Horeca advies tijdens jouw opstart

Een horeca onderneming starten is een grote uitdaging. Er komen veel zaken op je af. Vaak zien we dat een goede start de kans op succes verhoogt. In de hectiek van het willen openen worden helaas te vaak verkeerde keuzes gemaakt die grote gevolgen kunnen hebben voor de ondernemer. De horeca specialist helpt je graag bij het voorkomen van onnodige “beginnersfouten” die je veel geld of frustratie kosten. We hebben uitgebreide expertise in een horeca onderneming starten en voorzien je graag van horeca advies op maat.

Jouw administratiekantoor horeca staat je bij met raad en daad. Plan vandaag nog een afspraak.

Inrichten van een goede horeca administratie

Als geen ander weet jij dat de horeca draait om gastvrijheid. Het is dan ook begrijpelijk dat jouw focus hier ligt en niet op de administratie, daar zorgt OAMKB voor. Door het eenmalig goed inrichten van jouw administratie, het kiezen van de juiste horeca software en het maximaal automatiseren van jouw boekhouding heb je hier geen omkijken naar. Zo kun jij je volledig richten op hetgeen wat belangrijk is: ondernemen!

Voordelen van online administratie

 • Waar je ook bent, je hebt altijd toegang tot je online administratie. Je hebt 24/7 inzicht in de financiële situatie van jouw onderneming
 • Met online administratie maak je je facturen online en verstuur je ze digitaal naar je klant. Je online administratie houdt bij van wie je nog geld krijgt.
 • In de online administratie software maak je makkelijke koppelingen met je bankrekening. Het boekhoudprogramma leest de bankafschriften in. Dit bespaart tijd en verkleint de kans op fouten.
 • Online administratie is veilig: softwareleveranciers van boekhoudprogramma´s hanteren de meest recente veiligheidsmaatregelen.
 • Je bespaart tijd: handmatig invoeren hoeft niet meer. Zo scan je bijvoorbeeld bonnen makkelijk met je telefoon.
 • Je bespaart geld: door de efficiënte manier van werken is je online administratie goedkoper.

We informeren je over jouw prestaties, geven je inzicht in jouw marges en verbruik en bespreken elk kwartaal jouw cijfers. We geven je horeca advies- en tips en zijn altijd bereikbaar voor vragen! Vraag vandaag nog een adviesgesprek aan.

Horeca training

We streven ernaar om jouw horeca onderneming naar de top te brengen. Naast de financiële aspecten van jouw horeca onderneming willen we ook samen met jou het beste uit je team halen. Wij helpen jou en je team om de gasten positief te verrassen. Want slechte reviews, daar zit toch niemand op te wachten? Het investeren in je medewerkers is de manier om jouw normen te bewaken en te laten zien dat je jouw personeel waardeert en op waarde schat.

Om dit doel te bereiken bieden wij onder andere de volgende horeca trainingen aan:

 • gastvrijheid
 • klachtenafhandeling en online reviews
 • beter verkopen
 • leiderschap in de horeca
 • haal meer omzet uit je terras

Daarnaast kunnen we een horeca training op maat maken helemaal naar jouw wensen. Neem vrijblijvend contact op.

Meer weten?

Kijk hieronder voor meer informatie: