Zzp en klein mkb Midden en groot mkb RA-/AA-accountant of fiscalist?
Doe mee aan onze franchiseformule!
Bel me terug

E-BOOK

Stap 1: Hoe verlos ik mijn bedrijf van de boekhouding?

DOWNLOAD E-BOOK

Je boekhouding kan grotendeels automatisch verlopen als jij een paar maatregelen neemt in je bedrijf.

Die kosten je niet veel tijd en moeite maar leveren jarenlang plezier op. Je kunt de tips uit dit eBook zelf toepassen in je bedrijf.

Het team van OAMKB begrijpt precies in welke situatie jouw onderneming zich bevindt. We zijn daar ook geweest, en hebben dezelfde obstakels moeten nemen als jij. Wij delen graag die kennis via een gratis eBook. Gratis? Jazeker, ons eBook is helemaal gratis te downloaden en bevat veel tips, praktische informatie en de beste oplossing om jouw administratie automatisch te laten lopen. Ondernemen is het mooiste wat er is. Jij bepaalt als werkgever of als ZZP-er hoe jouw onderneming vorm krijgt, welke doelen je nastreeft en je ziet jouw onderneming groeien. Je bent trots als een ouder op zijn of haar kindje wanneer het bedrijf groeit, en je wordt ongerust wanneer de groei stagneert. Het is die adrenaline kick die alle ondernemers maar al te goed kennen. Helaas zijn er ook boekhoud handelingen die je moet verrichten. Facturen uitschrijven, herinneringen en aanmaningen sturen etc. Tenzij je een administratiekantoor hebt, zijn dat waarschijnlijk niet jouw favoriete werkzaamheden, al besef je hoe belangrijk een degelijke boekhouding is. En alle hulp die je daarbij kunt gebruiken neem je met open armen aan om je bedrijf te verlossen van de boekhouding.

De definitie van “gratis”

Je bent nog een beetje argwanend, dat is een goed begin. Echte ondernemers weten dat niets voor niets is, “there are no free rides”. Waarom geeft OAMKB een eBook weg met een blauwdruk voor succes? Hoe worden wij daar beter van? Heel simpel, OAMKB is een dienstverlener die 70% van jouw boekhouding automatiseert en die je helpt jouw bedrijf te laten groeien. Dat zijn betaalde diensten, zo simpel is het. In de gratis eBooks geven we 5 belangrijke tips die je meteen in praktijk kunt brengen om jouw bedrijf te stroomlijnen, zonder dat het jou een cent kost. Wanneer jij klaar bent om de volgende stap te nemen, om je onderneming explosief te laten groeien, zoveel mogelijk boekhouding uit handen wilt geven en een sparring partner kunt gebruiken, dan staan de specialisten van OAMKB voor je klaar. Dus als jij er beter van wordt, worden wij er ook beter van. Samen sterk!

Een goede boekhouding geeft inzicht

We beseffen maar al te goed dat je niet jouw e-mailadres overal wilt delen, je krijgt al genoeg spam binnen, daar heb je geen tijd voor. Daarom lichten we alvast een tipje van de sluier op. Wist jij dat de grootste angst van ondernemers is dat ze een gebrek aan inzicht hebben in hun eigen onderneming? Soms heb je een externe partner nodig die je kunt gebruiken als klankbord, het liefst bij jou in de buurt, of in jouw bedrijfstak.Welk boekhoudprogramma gebruik je nu? Is het een alles-in-één systeem of zijn het meerdere systemen die aan elkaar gekoppeld zijn? Werk je offline of online? Zorg je voor goede back-ups van al jouw boekhoud data? Dat is veel werk, de juiste keuze voor een goed boekhoudprogramma kan je veel tijd en geld besparen. Online boekhouden is een belangrijke stap in een inzichtelijke en veilige boekhouding, maak je gegevens beschikbaar op elke locatie, overal in de wereld door gebruik te maken van de mogelijkheden van de cloud. Daarbij is een beveiligd systeem uiteraard van groot belang. Lees hier meer over in ons gratis eBook.Eerst leggen we uit in welke opties er zijn, en welke software het beste op elkaar is afgestemd. Dan leggen we uit hoe je maar liefst 70% van al je boekhoud werk kunt verminderen door onze manier van werken met boekhoudprogramma’s. Dat gaat via een slim boekhoudprogramma die zorgt voor het sturen van facturen, herinneringen en aanmaningen. Als je niet op tijd betaald wordt kan dat grote gevolgen hebben op de hele onderneming. Geld moet doorstromen, zonder een goed functionerende cash flow kom je aan het eind van de rit in grote problemen.

Hulp nodig?

Je kunt de tips uit het eBook zelf toepassen in je bedrijf. Wil je een opstart om de tips toe te passen in jouw bedrijf? Neem dan een brainstormsessie af voor 75,- excl. BTW. 

  2000 MKB-ondernemers gingen je voor !  Onze klanten beoordelen ons maandelijks met een 9.

Altijd een vaste prijs en geen verassingen. Heb je liever automatische incasso? Mail dan hier je e-mailadres en bankrekeningnummer. Je gegevens zijn veilig bij ons.

Optimaliseer jouw boekhouding

Bij OAMKB hebben we geleerd hoe een optimale bedrijfsvoering in elkaar zit. Een grote bottleneck in elke onderneming, ongeacht de bedrijfstak is steeds weer de boekhoud afhandeling. Die ervaringen komen terug in het eBook. Als je dat zelf moet uitpluizen ben je lang bezig. Die tijd kun je beter besteden aan vooruit kijken, toekomstplannen maken en een strategie bepalen om door te groeien. Als jij deel uitmaakt van het OAMKB netwerk kun je altijd beschikken over advies op het gebied van marketing, planning, finance, boekhouding en juridische zaken. Waarom zou je het zelf uitzoeken als deze informatie al beschikbaar is? Daar gaat dit eBook dus over. Praktische informatie om doelgericht jouw onderneming sterker te maken, en de boekhouding in 5 eenvoudige stappen met 70% te reduceren. En dat kost je helemaal niets.

Begin vandaag met besparen

Vul hier jouw e-mailadres in en leer in 5 stappen jouw financiële lasten te verminderen, en in een lekker comfortabele stoel je ogen te richten op de toekomst van je bedrijf. Bij OAMKB zijn we trots op alle succesvolle ondernemers die dankzij onze diensten een versnelde groei hebben doorgemaakt, eenvoudigweg door boekhoud handelingen te verlagen en contact te leggen met specialisten en adviseurs. Vul je e-mailadres in als je dat nog niet hebt gedaan, lees ons gratis eBook en ga direct aan de slag!  Alle tips uit het eBook zijn zelf toe te passen in jouw bedrijf.