Zzp en klein mkb Midden en groot mkb RA-/AA-accountant of fiscalist?
Doe mee aan onze franchiseformule!
Bel me terug

Voordelig de weg of het water op met vervoermiddelen van de zaak

Er zijn verschillende regelingen voor het gebruik van vervoermiddelen van de zaak: een (tweedehands/elektrische) auto, fiets, motor, scooter of boot. Als ondernemer kun je fiscale voordelen halen met vervoermiddelen van de zaak.

Download ons eBook Voordelig de weg of het water op met OAMKB of plan een afspraak met de financieel professional van OAMKB voor meer informatie.

Voordelig de weg op met een auto van de zaak

De overheid wil het gebruik van millieuvriendelijke auto´s, zoals een Tesla, stimuleren, door hier fiscale voordelen voor te geven. Je kunt als ondernemer daarom profiteren van een auto van de zaak. Ook bij het gebruik van een tweedehands auto van de zaak en een tweedehands auto van de zaak die ouder is dan 15 jaar kun je gebruik maken van belastingvoordelen.

Fiscale voordelen én een betere gezondheid met een fiets van de zaak

Ga je liever op de gezonde tour? Dan is een fiets van de zaak wellicht wat voor jou. Om werkgevers en werknemers in beweging te krijgen en te houden, en om de uitstoot van schadelijke stoffen terug te dringen heeft de overheid een fiscale regeling voor een fiets van de zaak opgesteld. Bijkomend voordeel is dat je niet langer in de file staat en bijdraagt aan je gezondheid als je met een fiets van de zaak naar je werk gaat. Kortom: een win-win!

Profiteer van fiscale aftrek met een motor of scooter van de zaak

De investering van een motor of scooter van de zaak is zeer aantrekkelijk. Als ondernemer mag je namelijk de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) toepassen. De

aftrek bedraagt maximaal 28% van de aanschafwaarde, zowel voor een motor als een scooter van de zaak!

Baas boven baas met een boot van de zaak

Wil je echt indruk maken op jouw klanten en zakelijke relaties? Bekijk dan eens de voordelen van een boot van de zaak. Geniet samen van heerlijke tochten én maak gebruik van de fiscale voordelen van een boot van de zaak.

Download nu het eBook en lees hoe jij voordelig de weg of het water op kunt met vervoermiddelen van de zaak.