Zzp en klein mkb Midden en groot mkb RA-/AA-accountant of fiscalist?
Doe mee aan onze franchiseformule!
Bel me terug

E-boekhouden in Almere - Gooi en Vechtstreek - Bussum: verbeter jouw administratie!

Mijn naam is Machiel Middelburg. Er zijn nog volop ondernemingen die hun boekhouding bijhouden in Excel, ook grotere bedrijven binnen het MKB. De voordelen van e-boekhouden te Almere - Gooi en Vechtstreek - Bussum zijn dusdanig talrijk dat je er niet meer omheen kunt. Zelfs als je moet converteren naar een ander systeem dat overweg kan met e-boekhouden is dit de tijdsinvestering waard. Zo breng je de complete administratie naar de 21e eeuw en ben je voorbereid op de toekomst. Wat zijn de voordelen van e-boekhouden en op welke wijze kun je de e-boekhouding in Almere - Gooi en Vechtstreek - Bussum het beste inrichten? Lees snel verder!

Verminder jouw administratie met 70% dankzij de e-boekhoud oplossing van OAMKB, vraag direct een offerte e-boekhouden aan!

De risico's van een verouderde administratie

Als je binnen een onderneming al jarenlang iets op dezelfde wijze uitvoert is het niet nodig om dat aan te passen, “if it ain't broke don't fix it” toch? Dat kan van toepassing zijn op interne bedrijfsprocessen. Zodra het gaat over processen met een externe koppeling ben je genoodzaakt om met de tijd mee te gaan, zoals met je Almere - Gooi en Vechtstreek - Bussumse e-boekhouding. Je kunt stapsgewijs evolueren met de nieuwe eisen en mogelijkheden of je wacht tot het laatst mogelijke moment, maar dan loop je steeds meer risico's, zoals deze:

1. Papieren documenten raken verloren

Je kunt de jaaraangiftes netjes op rij bewaren, maar de Belastingdienst eist dat je voor een periode van zeven jaar de volledige boekhouding bewaart. Als een bedrijf verhuist of er een herinrichting plaatsvindt, raken er vaak veel documenten verloren. Ga je dit risico nemen? Bij e-boekhouden is het nog steeds van belang de papieren te bewaren, maar je hebt de administratie dan altijd offline én online.

2. Digitale aangiftes in verouderde software

Als je met een programma overweg kan wil je niet graag vernieuwen, maar oude boekhoudsoftware werkt misschien niet meer op een nieuwe computer. Zo ben je overgeleverd aan de levensduur van een oude en stoffige PC. Als je kiest voor e-boekhouden te Almere - Gooi en Vechtstreek - Bussum, worden updates automatisch doorgevoerd.

3. Overdracht naar ander personeel of boekhouder

In de loop der jaren kan er personeel afvloeien en bijkomen. Je kunt wisselen van boekhouder of accountant. Je moet dan de boekhouding wel kunnen overdragen naar een nieuwe partij. Als die in de boeken moet duiken zonder enige standaard manier van archivering heb je een groot probleem. Bij een e-boekhouding is de overdracht een kwestie van inloggegevens overdragen.

Ben je op zoek naar een e-boekhouder die jouw administratie online kan verzorgen? Neem contact op met OAMKB, wij helpen je zoeken naar een geschikte kandidaat.

24/7 online
beschikbaar

Omdat we online werken, zijn jouw cijfers 24/7 beschikbaar. Heb je vragen? Dan kun je bij jouw OAMKB partner terecht. In de tussentijd hoef je zelf maar één ding te doen, naast je onderneming runnen:

1. Maak een foto of scan van je facturen en upload deze in de door jouw OAMKB kantoor gebruikte bedrijfssoftware.
2. Wij regelen de rest!

Wat krijg je bij een maandabonnement van OAMKB?

 • Volledige inrichting van de boekhouding door een ervaren en opgeleide financieel professional
 • Toegang tot een passend online boekhoudprogramma, incl. boekhoudsoftware
 • Advies en uitleg van je persoonlijke financieel professional (3 uur)
 • Maandelijkse controle van je boekhouding
 • Aangiften omzetbelasting (BTW)
 • Opgaaf intracommunautaire prestaties (ICP)
 • Aangiften inkomstenbelasting / vennootschapsbelasting
 • Deponeren van Kamer van Koophandel-stukken
 • Fiscale jaarrekening, opgesteld door je deskundige financieel professional
 • Bespreken van de cijfers van je onderneming en je ambities om samen tot een haalbaar, strategisch plan te komen om je onderneming vooruit te duwen (4x per jaar)
 • 24/7 bereikbaarheid voor advies, via mail / WhatsApp / telefoon

Wat vinden klanten van ons?

“OAMKB Oirschot - Middelbeers met Alex Vroegh is een topkantoor! Ik hoef Alex maar te bellen en hij staat meteen voor je klaar en met duidelijke uitleg. Heel erg blij mee.”

Vivian van Kan, Relaxoloog

“Sjoerd Lemstra van OAMKB Oss verzorgt sinds dit jaar een deel van mijn administratie en adviseert mij hierbij waar nodig is. Zijn betrokkenheid is voor mij een goede steun in de rug als startend ondernemer!”

Stephan van den Berg, Stephankookt

“Een verademing, dat de jaarstukken nu eens op de afgesproken tijd klaar zijn. Met Cor van de Vorst van OAMKB Roermond is prima samen te werken, hij luistert naar de klant en houdt zich aan de afspraken. We hebben geen spijt, dat we naar deze accountant zijn overgestapt.”

Caroline Verschuren, Petit Cornu B.V.

Onze proactieve & kostenbesparende
werkwijze is al mogelijk vanaf € 95,-

Onze proactieve en kostenbesparende werkwijze is al mogelijk vanaf € 95,-, en de eerste maand kun je gratis uitproberen. Wil je daarna meer van onze diensten afnemen? Bekijk dan onze uitbreidingsmogelijkheden, uurtarieven en veelvoorkomende pakketten.

Laat je administratie inrichten door OAMKB en ontvang:

 • Volledige administratie (in- en verkoopfacturen, bankmutaties, vaste activa etc.)
 • Opstellen en indienen IB-aangifte (inclusief van levenspartner)
 • Btw-aangifte en VPB-aangifte
 • Opstellen eindejaar publicatie KvK inclusief notulen (bij een bv)

Wil je ook jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen met je eigen financieel professional?

Wil je ook een sparringpartner, een deskundige en ervaren financieel professional die de tijd neemt voor je en zich 100% voor je inzet om jouw bedrijf met het juiste advies naar een hoger niveau te tillen? Neem contact op!