Zzp en klein mkb Midden en groot mkb RA-/AA-accountant of fiscalist?
Doe mee aan onze franchiseformule!
Bel me terug

Deelnemen aan onze franchiseformule?

Sluit je aan bij de succesvolle OAMKB formule!

OAMKB heeft de afgelopen jaren bewezen dat haar formule werkt: met kantoren in heel Nederland en ruim 2000 MKB ondernemers als klant die ons gemiddeld een 9 geven voor klanttevredenheid, is OAMKB de snelst groeiende en meest innovatieve club van financieel professionals van Nederland. 

De formule van OAMKB draait om het automatiseren van de administratie. Hierdoor houd je meer tijd over voor je klant, om deze goed te adviseren en begeleiden. Door de automatisering ben je niet te duur en krijgt jouw klant veel voor zijn/haar geld, dit leidt tot een grote tevredenheid van klanten.

Omdat OAMKB als gewenst doel heeft tot een landelijke dekking te komen en meer ondernemers wil helpen aan goede financieel professionals, groeien we tot 120 kantoren in Nederland. De OAMKB formule is een uitgestippeld pad om een succesvolle onderneming op te richten.

Klik hier voor meer informatie over de OAMKB formule.

Start nu jouw eigen OAMKB vestiging

Wat je ambitie ook is, bij OAMKB bepaal je zelf welke doelen je de komende jaren wilt bereiken en OAMKB helpt jou daarbij. 

Bij jouw opstart helpen we je allereerst de formule eigen te maken. Hierdoor kom jij meteen goed beslagen ten ijs. Dit doen we door persoonlijke begeleiding en een flink aantal programma aan opstart trainingen die jou leert de administratie van je klanten tot 70% volledig automatisch te laten verlopen. Hierdoor bespaar je direct tijd en 50 tot 70% van je personeelskosten op het inboeken van de administraties. De trainingen zijn praktisch, je bent meteen aan de slag met je onderneming. In de afgelopen jaren is het programma om te komen tot een succesvolle onderneming geperfectioneerd op basis van ervaringen.

OAMKB is gebaseerd op samenwerking tussen de partners en elkaar vooruit helpen. Door het 10x echt goed werken worden alle klanten goed en op dezelfde manier behandeld. Je zoekt mede-partners die iets kunnen wat jij minder kan of niet graag doet. Samen sta je sterker. Zo bied je een complete dienstverlening aan je klant aan. Kort gezegd levert deze toekomstbestendige manier van werken je meetbaar minder kosten en meer omzet op!

Meld je nu aan voor de OAMKB informatiebijeenkomst. 

De voordelen op een rij

Het allergrootste voordeel van OAMKB is dat wij een formule hebben ontwikkeld op basis van ervaringen waardoor jij een betreden pad volgt. Daarnaast zijn er nog tal van voordelen als jij je aansluit bij OAMKB: 

  • Je bepaalt je eigen werktijd en werkplek
  • Je bent eigen baas
  • Je kiest zelf je doelgroep (bijv. zzp, mkb of een bepaalde branche)
  • Je kunt gebruik maken van de financieel professionals binnen OAMKB (o.a. bedrijfsadviseurs, fiscaal juristen, HRM adviseurs, belastingadviseurs, bedrijfskundigen, controllers, accountants AA en RA, bewindvoerders, pensioenadviseurs)
  • Expertises kun je met 40% korting op het externe uurtarief inkopen
  • Je bespaart 25% op het gezamenlijk inkopen van ICT en 60% op marketingactiviteiten

Klik hier voor meer informatie.