Zzp en klein mkb Midden en groot mkb RA-/AA-accountant of fiscalist?
Doe mee aan onze franchiseformule!
Bel me terug

Boekhoudsoftware

Ondernemen is meer dan fulltime energie en geld steken in je bedrijf. Je hebt er dus belang bij om een efficiënte administratie op te zetten die tijdbesparend en kostenverlagend is. De specialisten van Online Accountants MKB verzekeren je van de juiste keuze van bedrijfssoftware. Wij inventariseren je wensen, eisen en huidige bedrijfsprocessen en stemmen de inrichting van de programma’s hierop af. Samen zoeken we naar de best passende oplossing met betrekking tot de inrichting van de bedrijfssoftware: Yuki, Exact, Twinfield, Reeleezee, E-boekhouden, Snelstart, Moneybird, Yortt.

Het blijft niet alleen bij adviseren. Na de besluitvorming verzorgen wij de eventuele conversie en implementatie. Zo ben je gegarandeerd van een soepele overgang naar het systeem dat het best bij je organisatie past. We zorgen ook voor bijvoorbeeld een betaalmodule, webshop-koppeling, projectadministratie, kassakoppeling, bankkoppeling en scan en herken.

De bedrijfssoftware van Online Accountants MKB wordt volledig op jouw bedrijf, wensen en behoeften aangepast. Wil je je boekhouding door OAMKB laten doen?  Neem dan contact met ons op. Lees ook meteen meer over de tarieven van onze boekhouders.