Zzp en klein mkb Midden en groot mkb RA-/AA-accountant of fiscalist?
Doe mee aan onze franchiseformule!
Bel me terug

Bespaar tijd en geld; besteed het boekhouden te Maastricht uit

Ik ben Boy Rikers en samen met mijn team neem ik je het werk uit handen. Als ondernemer moet je veel zaken regelen om je bedrijf draaiende te houden. Soms lijkt het alsof de administratieve taken de kerntaken overschaduwen. De boekhouding bijhouden is een tijdrovende klus en je kunt het nooit zo effectief uitvoeren als een toegewijde boekhouder in Maastricht. Met online boekhoudsoftware kun je al veel tijd besparen, en met wat extra hulp kun je het proces nog verder optimaliseren. Wanneer stop jij met boekhouden en begin je met ondernemen?

Bespaar tot 70% aan tijd met online boekhoudsoftware via OAMKB, vraag direct een offerte aan, of neem contact met ons op. Al overtuigd? Probeer het meteen uit.

Het belang van een boekhouder

Binnen het MKB zijn er veel ondernemers die zelf de boekhouding verzorgen. Met een boekhoudprogramma kun je alle cijfers invoeren om de BTW aangifte en de jaaraangifte te regelen. Maar een boekhoudprogramma kan alleen data verwerken, niet interpreteren. Zelfs wanneer je alle data op de juiste wijze kunt invoeren, zal je niet het maximale rendement behalen. Een boekhouder is de beste partner in de strijd tegen de Belastingdienst. Wat zijn de grootste besparingen wanneer je de boekhouding uitbesteedt aan een professioneel boekhouder?

1. Een boekhouder in Maastricht spaart tijd uit

Door de boekhouding (deels) uit handen te geven, spaar je veel tijd uit. Een ZZP-er besteedt vaak buitensporig veel tijd aan de boekhouding in vergelijking met de reguliere werkzaamheden. Een professionele boekhouder in Maastricht heeft meer expertise en kan de boekhouding sneller verzorgen.

2. Een boekhouder in Maastricht spaart geld uit

Als je zelf gaat boekhouden te Maastricht voer je zo nauwkeurig mogelijk alle inkomsten en uitgaven in, maar je moet voorzichtig zijn. Als je bijvoorbeeld zaken die je zowel privé als zakelijk gebruikt in de boekhouding opneemt, kun je later in de problemen komen. Aan de andere kant zijn er zaken die je beter op het bedrijf kunt zetten om het belastbare inkomen te drukken. Een boekhouder in Maastricht weet waar de grenzen liggen.

3. Een boekhouder in Maastricht spaart conflicten uit

Je kunt door de boekhouding zelf uit te voeren controles verwachten. Als de Belastingdienst meent dat de cijfers niet in orde zijn, komen ze graag even langs op de zaak voor meer informatie. Bij een erkend boekhouder in Maastricht zal dat niet zo snel gebeuren. Ervaren boekhouders bouwen een reputatie op bij de Belastingdienst. Uiteindelijk wil de ambtenaar die jouw boekhouding moet verwerken ook graag op tijd naar huis. Wanneer de belastingaangifte wordt ingediend door een professionele intermediair, kan dat de gehele procedure versnellen.

OAMKB kan je helpen met de keuze voor een geschikte boekhouder in Maastricht, neem contact op voor meer informatie of vraag meteen een offerte aan.

24/7 online
beschikbaar

Omdat we online werken, zijn jouw cijfers 24/7 beschikbaar. Heb je vragen? Dan kun je bij jouw OAMKB partner terecht. In de tussentijd hoef je zelf maar één ding te doen, naast je onderneming runnen:

1. Maak een foto of scan van je facturen en upload deze in de door jouw OAMKB kantoor gebruikte bedrijfssoftware.
2. Wij regelen de rest!

Wat krijg je bij een maandabonnement van OAMKB?

 • Volledige inrichting van de boekhouding door een ervaren en opgeleide financieel professional
 • Toegang tot een passend online boekhoudprogramma, incl. boekhoudsoftware
 • Advies en uitleg van je persoonlijke financieel professional (3 uur)
 • Maandelijkse controle van je boekhouding
 • Aangiften omzetbelasting (BTW)
 • Opgaaf intracommunautaire prestaties (ICP)
 • Aangiften inkomstenbelasting / vennootschapsbelasting
 • Deponeren van Kamer van Koophandel-stukken
 • Fiscale jaarrekening, opgesteld door je deskundige financieel professional
 • Bespreken van de cijfers van je onderneming en je ambities om samen tot een haalbaar, strategisch plan te komen om je onderneming vooruit te duwen (4x per jaar)
 • 24/7 bereikbaarheid voor advies, via mail / WhatsApp / telefoon

Jouw team

OAMKB Maastricht
Sint Annalaan 21
6214 AA Maastricht
KvK: 67130232
06 - 20 60 13 70
boy.rikers@oamkb.nl

Wat vinden klanten van ons?

“Cor van de Vorst van OAMKB Roermond is een betrouwbare accountant met uitstekende Exact kennis. Hij weet onze administratie naar een hoger niveau te tillen en onze Exact vaardigheden verder door te ontwikkelen. Tijdbesparing middels digitalisering is zijn motto. Gemakkelijk en efficiënt.”

Chantal Janssen, PINOK

"Daniël Spaans van OAMKB Den Haag geeft snel antwoord op je vragen. Hij is een partner met verstand van boekhouden.”

Kevin Holstein, Holstein Schilderwerken

“OAMKB Oirschot - Middelbeers met Alex Vroegh is een topkantoor! Ik hoef Alex maar te bellen en hij staat meteen voor je klaar en met duidelijke uitleg. Heel erg blij mee.”

Vivian van Kan, Relaxoloog

Onze proactieve & kostenbesparende
werkwijze is al mogelijk vanaf € 95,-

Onze proactieve en kostenbesparende werkwijze is al mogelijk vanaf € 95,-, en de eerste maand kun je gratis uitproberen. Wil je daarna meer van onze diensten afnemen? Bekijk dan onze uitbreidingsmogelijkheden, uurtarieven en veelvoorkomende pakketten.

Laat je administratie inrichten door OAMKB en ontvang:

 • Volledige administratie (in- en verkoopfacturen, bankmutaties, vaste activa etc.)
 • Opstellen en indienen IB-aangifte (inclusief van levenspartner)
 • Btw-aangifte en VPB-aangifte
 • Opstellen eindejaar publicatie KvK inclusief notulen (bij een bv)

Wil je ook jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen met je eigen financieel professional?

Wil je ook een sparringpartner, een deskundige en ervaren financieel professional die de tijd neemt voor je en zich 100% voor je inzet om jouw bedrijf met het juiste advies naar een hoger niveau te tillen? Neem contact op!