Zzp en klein mkb Midden en groot mkb RA-/AA-accountant of fiscalist?
Doe mee aan onze franchiseformule!
Bel me terug

Een belastingconsulent te Heesch - Uden verdient zichzelf terug

Mijn naam is Alex Mehlbaum uit Heesch - Uden. Een blauwe brief in de brievenbus is meestal geen goed teken. We betalen allemaal belasting, op verschillende manieren en voor verschillende zaken. Sommige belastingheffingen kun je niet voorkomen terwijl andere heffingen, kortingen en subsidies weer voordeel kunnen bieden mits je weet waar je moet zoeken. Een belastingconsulent weet precies waar de voordelen te behalen zijn, en op welke wijze de afdracht geminimaliseerd kan worden. Een goede belastingconsulent te Heesch - Uden betaalt zichzelf terug.

Hoeveel kun je jaarlijks besparen? Neem contact op met OAMKB en bereken jouw voordeel.

 

De belastingconsulent te Heesch - Uden doet meer dan tellen

Een boekhouder is een persoon die alle inkomsten en uitgaven van een persoon of onderneming in kaart brengt, uitwerkt en daar komen vervolgens objectieve resultaten uit. Dat geldt voor de boekhouding van een privé persoon en voor een wereldwijde onderneming. Een belastingconsulent te Heesch - Uden gaat verder dan rekenen en zal inhoudelijk naar die cijfers kijken en deze op de juiste manier indelen en verwerken. Op die manier wordt het maximale rendement uit de cijfers behaalt, en vindt er de minste afdracht plaats. Daarmee is een register belastingconsulent in feite een creatief persoon die patronen ziet die een leek niet kan waarnemen.

24/7 online
beschikbaar

Omdat we online werken, zijn jouw cijfers 24/7 beschikbaar. Heb je vragen? Dan kun je bij jouw OAMKB partner terecht. In de tussentijd hoef je zelf maar één ding te doen, naast je onderneming runnen:

1. Maak een foto of scan van je facturen en upload deze in de door jouw OAMKB kantoor gebruikte bedrijfssoftware.
2. Wij regelen de rest!

Wat zijn zoal de voordelen van een belastingconsulent in Heesch - Uden?

De voordelen die te behalen zijn kunnen per persoon of onderneming verschillen. Hier zijn een aantal algemene voordelen voor het inschakelen van een belastingconsulent:

 • Boekhouding uit handen geven spaart tijd uit voor de ondernemer.
 • De objectieve berekeningen worden ingevoerd in een overzichtelijk schema.
 • De cliënt heeft direct inzage in de cijfers op een begrijpelijke manier.
 • De uitkomst van de objectieve cijfers wordt in het voordeel van de cliënt doorberekend.
 • In overleg met de belastingconsulent worden relevante persoonlijke en zakelijke overwegingen meegenomen.
 • Naast de aangifte indienen wordt er ook een strategie ontwikkelt voor de langere termijn.
 • Een officiële belastingconsulent kan langer uitstel vragen dan een particulier of ondernemer.
 • Afschrijvingen worden op het meest voordelige momenten geboekt.
 • De belastingconsulent kan op zoek gaan naar belastingvoordelen of subsidies.
 • Aangiftes worden sneller verwerkt en geaccepteerd als ze door een erkende belastingadviseur of consulent ingediend worden.

Uiteindelijk zal de belastingconsulent in Heesch - Uden een plan op maat maken die aansluit bij de situatie van de onderneming, op dit moment én in de toekomst. Een belastingaangifte is in principe gebaseerd op inkomsten uit het verleden, de aangifte wordt opgesteld vanuit een visie op de toekomst. Denk hierbij aan afschrijvingen en aankomende investeringen.

Wil je meer belasting besparen? Neem dan contact op met OAMKB en één van de financieel professionals van OAMKB helpt je graag verder.
 

Belastingadvies in uw vakgebied

Niet elke belastingconsulent heeft dezelfde expertises en specialismen. Zo zijn er consulenten die zich vooral bezighouden met juridische zaken, andere houden zich bezig met accounting en boekhoudkundige zaken. Bij OAMKB zijn er vertegenwoordigers met verschillende specialisaties. Daarom is een netwerk van professionals een betere oplossing dan één persoon. Niemand kent alle facetten van belasting gerelateerde zaken even goed. Het is prettig als jouw register belastingconsulent in Heesch - Uden assistentie in kan roepen van andere specialisten binnen een vertrouwd netwerk. Denk bijvoorbeeld aan een Nederlandse onderneming die een opdracht krijgt vanuit het buitenland. Dan geeft een consulent met als specialisatie buitenlands recht een waardevolle toevoeging op de vaste, nationaal gerichte belastingconsulent.

Bij OAMKB begrijpen we dat belasting betalen noodzakelijk is, maar we betalen liever niet meer dan strikt noodzakelijk. Een goede register belastingconsulent in Heesch - Uden zorgt ervoor dat je geen cent teveel hoeft te betalen.

Wil je belasting besparen? Een belastingconsulent verdient zichzelf terug. Neem dan contact op met OAMKB en we helpen je graag verder.

Wat krijg je bij een maandabonnement van OAMKB?

 • Volledige inrichting van de boekhouding door een ervaren en opgeleide financieel professional
 • Toegang tot een passend online boekhoudprogramma, incl. boekhoudsoftware
 • Advies en uitleg van je persoonlijke financieel professional (3 uur)
 • Maandelijkse controle van je boekhouding
 • Aangiften omzetbelasting (BTW)
 • Opgaaf intracommunautaire prestaties (ICP)
 • Aangiften inkomstenbelasting / vennootschapsbelasting
 • Deponeren van Kamer van Koophandel-stukken
 • Fiscale jaarrekening, opgesteld door je deskundige financieel professional
 • Bespreken van de cijfers van je onderneming en je ambities om samen tot een haalbaar, strategisch plan te komen om je onderneming vooruit te duwen (4x per jaar)
 • 24/7 bereikbaarheid voor advies, via mail / WhatsApp / telefoon

Jouw team

OAMKB Heesch - Uden
Bosschebaan 58
5384 VZ Heesch
KvK: 16085477
06 - 53 46 24 65
alex.mehlbaum@oamkb.nl

Wat vinden klanten van ons?

Gemiddelde klanttevredenheid

“OAMKB Oirschot - Middelbeers met Alex Vroegh is een topkantoor! Ik hoef Alex maar te bellen en hij staat meteen voor je klaar. Hij geeft ook duidelijk uitleg, heel erg blij mee.”

Vivian van Kan, Relaxoloog

“Alweer drie jaar is OAMKB Sittard onze boekhouder en ik ben heel tevreden. Gewoon goed advies en prettig contact. Ook de rest van het team is prettig om mee samen te werken.”

Onno Kalverda, Educontent

“Daniël Spaans van OAMKB Den Haag is accuraat, vriendelijk en heeft verstand van zaken. Hij is een professionele partner die precies weet waar hij over praat.”

Edgar van Lingen, Lingen risicoadvies

Onze proactieve & kostenbesparende
werkwijze is al mogelijk vanaf € 95,-

Onze proactieve en kostenbesparende werkwijze is al mogelijk vanaf € 95,-, en de eerste maand kun je gratis uitproberen. Wil je daarna meer van onze diensten afnemen? Bekijk dan onze uitbreidingsmogelijkheden, uurtarieven en veelvoorkomende pakketten.

Laat je administratie inrichten door OAMKB en ontvang:

 • Volledige administratie (in- en verkoopfacturen, bankmutaties, vaste activa etc.)
 • Opstellen en indienen IB-aangifte (inclusief van levenspartner)
 • Btw-aangifte en VPB-aangifte
 • Opstellen eindejaar publicatie KvK inclusief notulen (bij een bv)

Neem nu contact op met OAMKB

Wil je ook jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen met je eigen financieel professional?

Wil je ook een sparringpartner, een deskundige en ervaren financieel professional die de tijd neemt voor je en zich 100% voor je inzet om jouw bedrijf met het juiste advies naar een hoger niveau te tillen? Neem contact op!