Belastingadviseur in Vlijmen
vraag nu vrijblijvend een offerte aan,
klik hier
Zzp en klein mkb Midden en groot mkb RA-/AA-accountant of fiscalist?
Doe mee aan onze franchiseformule!

Belastingadviseur Vlijmen

Ik ben Marc Maas en als belastingadviseur in Vlijmen ondersteun ik samen met mijn team ondernemers. Als belastingadviseur in Vlijmen maak ik jouw belastingaangifte scherp en duidelijk. Je weet het hele jaar door hoeveel belasting je gaat betalen en wat je nog kunt doen om minder belasting te betalen dankzij mijn belastingadvies.

Alle ondernemers in Vlijmen doen belastingaangifte, meestal via een belastingadviseur. Met het juiste belastingadvies, kun je slim gebruik maken van de kennis van een belastingadviseur in Vlijmen, dat schept mogelijkheden, waardoor je veel belasting terug ontvangt. Veel ondernemers vinden het lastig om zelf belastingaangifte te doen. Hierdoor zien ondernemers door de bomen het bos niet meer. Een goede belastingadviseur zorgt ervoor dat je de mogelijkheden die er zijn, optimaal benut.

Altijd weten hoeveel belasting je kunt besparen met OAMKB

Als belastingadviseur in Vlijmen doe ik het anders dan traditionele belastingadviseurs: door een automatische administratie in je onderneming. Ik zie het hele jaar door waar je belasting op kunt besparen. Daarnaast ben ik zelf een laagdrempelige adviseur die initiatief neemt. Als klant van mij weet je 24 uur per dag hoeveel belasting je kunt besparen en kun je mij bereiken via telefoon, WhatsApp, mail of Skype of spreek live af met jouw belastingadviseur Vlijmen. Ook buiten kantoortijden ben ik te bereiken voor dringende vragen. Als lid van OAMKB, een landelijk netwerk van ondernemende belastingadviseurs, accountants en administrateurs zorg ik  voor een goed contact tussen de ondernemer en jouw belastingadviseur.

24/7 online
beschikbaar

Omdat we online werken, zijn jouw cijfers 24/7 beschikbaar. Heb je vragen? Dan kun je bij jouw OAMKB partner terecht. In de tussentijd hoef je zelf maar één ding te doen, naast je onderneming runnen:

1. Maak een foto of scan van je facturen en upload deze in de door jouw OAMKB kantoor gebruikte bedrijfssoftware.
2. Wij regelen de rest!

Belastingadvies is een vak; ga voor de belastingbesparing en scherp belastingadvies in Vlijmen naar OAMKB

Eenmanszaak of Besloten Vennootschap, een extra Holding- of Vastgoed-BV, een Maatschap of een Vennootschap onder Firma, het zijn belangrijke keuzes die verstrekkende gevolgen voor je belastingaangifte kunnen hebben. Met het juiste belastingadvies help en adviseer ik als belastingadviseur voor ondernemers graag bij het maken van de juiste keuzes.


Belastingadviseur in Vlijmen voor MKB ondernemers

OAMKB staat voor Online administraties & Financieel professionals. Dat betekent dat ik als belastingadviseur in Vlijmen denk in mogelijkheden in plaats van problemen. Ik pak het anders aan zodat jij altijd optimaal belasting bespaart.

Wil je ook altijd up-to-date geïnformeerd zijn? Onze belastingadviseur in Vlijmen houdt je ook op de hoogte van ontwikkelingen of belastingvoordelen die voor jou belangrijk zijn. We beschikken over een netwerk van collega's binnen OAMKB zodat we altijd een specialist voor jou achter de hand hebben: accountants, fiscalist, financieel professional, administratiekantoor, we hebben het allemaal in huis. Je hebt altijd de garantie van een vooraf afgesproken vaste (maand) prijs. We zijn duidelijk en transparant in onze communicatie. Onze belastingadviseur in Vlijmen is altijd bereikbaar en neemt initiatief om contact met jou op te nemen. Scherp belastingadvies bespaart jou belastinggeld. Voor elk probleem vindt jouw belastingadviseur in Vlijmen van OAMKB een oplossing.


Wat doet een belastingadviseur?

Een belastingadviseur geeft belastingadvies en biedt ondersteuning op allerlei belastingaangiftes. Binnen OAMKB zijn er ook fiscalisten met een afgeronde gerichte universitaire opleiding en de aansluiting van de beroepsvereniging Register Belastingadviseurs ben je als ondernemer verzekerd van de juiste belastingadviseur.   
 

Register Belastingadviseurs

Al onze fiscalisten zijn aangesloten bij de beroepsvereniging Register Belastingadviseurs (RB). De leden van het RB voldoen aan hoge kwaliteitseisen en zijn op de hoogte van de laatste fiscale ontwikkelingen. Dit betekent dat wij een hoge kwaliteit van ons belastingadvies kunnen garanderen.

Wat krijg je bij een maandabonnement van OAMKB?

 • Volledige inrichting van de boekhouding door een ervaren en opgeleide financieel professional
 • Toegang tot een passend online boekhoudprogramma, incl. boekhoudsoftware
 • Advies en uitleg van je persoonlijke financieel professional (3 uur)
 • Maandelijkse controle van je boekhouding
 • Aangiften omzetbelasting (BTW)
 • Opgaaf intracommunautaire prestaties (ICP)
 • Aangiften inkomstenbelasting / vennootschapsbelasting
 • Deponeren van Kamer van Koophandel-stukken
 • Fiscale jaarrekening, opgesteld door je deskundige financieel professional
 • Bespreken van de cijfers van je onderneming en je ambities om samen tot een haalbaar, strategisch plan te komen om je onderneming vooruit te duwen (4x per jaar)
 • 24/7 bereikbaarheid voor advies, via mail / WhatsApp / telefoon

Nu de eerste maand GRATIS!

Kies voor deskundigheid en een ontwikkelingsboost voor je onderneming, met de uitgebreide en persoonlijke dienstverlening van een financieel professional van OAMKB.

Jouw team

OAMKB Vlijmen
Wolput 37-C
5251 CC Vlijmen
KvK: 63263939
06 - 30 90 76 56
marc.maas@oamkb.nl

Wat vinden klanten van ons?

Gemiddelde klanttevredenheid

"Wat ik het meest waardeer aan Ronald van IJsselmuide van OAMKB Roosendaal is dat ik hem te allen tijde kan bereiken. Hij heeft kennis van zaken en legt alles zo uit dat ik het ook snap, dat is erg fijn."

Leroy Naarden, PhysiQ Fitness / CrossFit Zuid

"Daniël Spaans van OAMKB Den Haag geeft snel antwoord op je vragen. Hij is een partner met verstand van boekhouden.”

Kevin Holstein, Holstein Schilderwerken

“Jolanda Spruijt van OAMKB Assen & Groningen heeft een hele snelle respons. Ze denkt met me mee en ik kan met al mijn vragen bij haar terecht. En als ze het zelf niet weet, dan zoekt ze het uit en komt er dan op terug.”

Anthonie Beuker, AnthonMedia

Onze proactieve & kostenbesparende
werkwijze is al mogelijk vanaf € 95,-

Onze proactieve en kostenbesparende werkwijze is al mogelijk vanaf € 95,-, en de eerste maand kun je gratis uitproberen. Wil je daarna meer van onze diensten afnemen? Bekijk dan onze uitbreidingsmogelijkheden, uurtarieven en veelvoorkomende pakketten.

Laat je administratie inrichten door OAMKB en ontvang:

 • Volledige administratie (in- en verkoopfacturen, bankmutaties, vaste activa etc.)
 • Opstellen en indienen IB-aangifte (inclusief van levenspartner)
 • Btw-aangifte en VPB-aangifte
 • Opstellen eindejaar publicatie KvK inclusief notulen (bij een bv)

Neem nu contact op met OAMKB

Wil je ook jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen met je eigen financieel professional?

Wil je ook een sparringpartner, een deskundige en ervaren financieel professional die de tijd neemt voor je en zich 100% voor je inzet om jouw bedrijf met het juiste advies naar een hoger niveau te tillen? Neem contact op!

Onze app
Blijf op de hoogte! Download hier onze appDe laatste nieuwtjes voor ondernemers, maak afspraken en meer!
Onze app
X