vraag nu vrijblijvend een offerte aan,
klik hier
Zzp en klein mkb Midden en groot mkb RA-/AA-accountant of fiscalist?
Doe mee aan onze franchiseformule!

Belastingadviseur Amsterdam zorgt voor minder belasting en scherp belastingadvies

OAMKB Amsterdam
Herengracht 213
1016 BG Amsterdam
KvK: 34323463
020 - 8200 646
06 - 14 85 19 73
frans.seijkens@oamkb.nl

Financieel adviseur / Boekhouder
Boekhouder
Boekhouder
Financieel adviseur / Boekhouder


Ik ben Frans Seijkens en als belastingadviseur in Amsterdam ondersteun ik samen met mijn team ondernemers. Als belastingadviseur te Amsterdam maak ik jouw belastingaangifte scherp en duidelijk. Je weet het hele jaar door hoeveel belasting je gaat betalen en wat je nog kunt doen om minder belasting te betalen dankzij mijn belastingadvies.

Alle ondernemers in Amsterdam doen belastingaangifte, meestal via een belastingadviseur. Met het juiste belasting advies, kun je slim gebruik maken van de kennis van een belastingadviseur te Amsterdam, dat schept mogelijkheden, waardoor je veel belasting terug ontvangt.  Veel ondernemers vinden het lastig om zelf belastingaangifte te doen. Hierdoor zien ondernemers door de bomen het bos niet meer. Een goede belastingadviseur zorgt ervoor dat je de mogelijkheden die er zijn, optimaal benut.

Neem nu contact met de belastingadviseur Amsterdam op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.

Altijd weten hoeveel belasting je kunt besparen met OAMKB

Wij als belastingadviseur Amsterdam doen het anders dan traditionele belastingadviseurs: door een automatische administratie in je onderneming. We zien het hele jaar door waar je belasting op kunt besparen. Daarnaast ben ik zelf een laagdrempelige adviseur die initiatief neemt. Als klant van mij weet je 24 uur per dag hoeveel belasting je kunt besparen en kun je mij bereiken via telefoon, WhatsApp, mail of Skype of spreek live af met jouw belastingadviseur Amsterdam. Ook buiten kantoortijd ben ik te bereiken voor dringende vragen. Als lid van OAMKB, een landelijk netwerk van ondernemende belastingadviseurs, accountants en administrateurs  zorg ik  voor een goed contact tussen de ondernemer en jouw belastingadviseur.

Belastingadvies is een vak; ga voor de belastingbesparing en scherp belastingadvies Amsterdam naar OAMKB

Eenmanszaak of Besloten Vennootschap, een extra Holding- of Vastgoed-BV, een Maatschap of een Vennootschap onder Firma, het zijn belangrijke keuzes die verstrekkende gevolgen voor je belastingaangifte kunnen hebben. Met het juiste belastingadvies helpen en adviseren we als belastingadviseur voor ondernemers graag bij het maken van de juiste keuzes.

Belastingadviseur te Amsterdam voor MKB ondernemers

OAMKB staat voor Online administraties & Financieel professionals. Dat betekent dat wij als belastingadviseur Amsterdam denken in mogelijkheden in plaats van problemen. Wij pakken het anders aan zodat jij altijd optimaal belasting bespaart.

Wil je ook altijd up-to-date geïnformeerd zijn?  Onze belastingadviseur te Amsterdam houdt je ook op de hoogte van ontwikkelingen of belastingvoordelen die voor jou belangrijk zijn. We beschikken over een netwerk van collega's binnen OAMKB zodat we altijd een specialist voor jou achter de hand hebben: accountants, fiscalist, financieel professional, administratiekantoor, we hebben het allemaal in huis. Je hebt altijd de garantie van een vooraf afgesproken vaste (maand) prijs. We zijn duidelijk en transparant in onze communicatie. Onze belastingadviseur Amsterdam is altijd bereikbaar en neemt initiatief om contact met jou op te nemen.  Scherp belastingadvies bespaart jou belastinggeld.  Voor elk probleem vindt jouw belastingadviseur Amsterdam van OAMKB een oplossing.

Neem nu contact op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak, of mail naar info@oamkb.nl.

Wat doet een belastingadviseur?

Een belastingadviseur geeft belastingadvies en biedt ondersteuning op allerlei belastingaangiftes.

Binnen OAMKB zijn er ook fiscalisten met een afgeronde gerichte universitaire opleiding en de aansluiting van de beroepsvereniging Register Belastingadviseurs.  ben je als ondernemer verzekerd van de juiste belastingadviseur.   

Register Belastingadviseurs

Al onze fiscalisten zijn aangesloten bij de beroepsvereniging Register Belastingadviseurs (RB). De leden van het RB voldoen aan hoge kwaliteitseisen en zijn op de hoogte van de laatste fiscale ontwikkelingen. Dit betekent dat wij een hoge kwaliteit van ons belastingadvies kunnen garanderen.

Neem hier contact op voor een vrijblijvende afspraak, of mail info@oamkb.nl.

 

Onze app
Blijf op de hoogte! Download hier onze appDe laatste nieuwtjes voor ondernemers, maak afspraken en meer!
Onze app
X