Zzp en klein mkb Midden en groot mkb RA-/AA-accountant of fiscalist?
Doe mee aan onze franchiseformule!
Bel me terug

Bedrijven > 50 medewerkers

Een boekhouder besparen?

Door de boekhouding te automatiseren en te integreren in de onderneming spaar je een boekhouder uit. Hier zijn wij in gespecialiseerd. We inventariseren welke processen direct in de boekhouding uitgevoerd kunnen worden, welke koppelingen intern gelegd moeten worden, welke mensen autorisatie krijgen tot een deel van de administratie en welke werkprocessen effectief en efficiënt direct in de administratie kunnen worden uitgevoerd. We begeleiden  en helpen medewerkers op de werkvloer met het implementeren van de nieuwe werkwijze in het bedrijf.

We maken hierbij gebruik van de standaardsoftware die op de markt te krijgen is. We geloven in grote partijen die voldoende funding en capaciteit hebben om de ontwikkelingen bij te houden en te initïeren. Onze oplossingen zijn altijd webbased. Voor meer info, info@oamkb.nl

Bedrijfsadviseur of controller voor een vaste prijs per maand?

  • Mijn bedrijf is op bepaalde punten aan verandering toe. Ik wil sparren over dit beslissingproces.
  • Ik heb als ondernemer behoefte aan een sparring partner die mijn bedrijf kent en begrijpt.
  • Ik wil met mijn bedrijf doorgroeien, wie geeft mij hiervoor de wind in de rug?
  • Ik moet een keuze maken m.b.t. met een investering.
  • Ik heb behoefte aan ondersteuning bij financiële onderhandelingen met banken en derden.
  • Ik heb behoefte aan meer inzicht in mijn bedrijfseconomische vraagstukken.

Wanneer u met deze en andere complexe en strategische vraagstukken wilt sparren op regelmatige basis, dan kan een van onze senior-advisors met u een intake gesprek aangaan. Als u behoefte heeft aan iemand die uw onderneming begrijpt en u als ondernemer ondersteunt, is een abonnement van Online Accountants voor middelgrote bedrijven voor u de oplossing. Afhankelijk van uw wensen is er al een abonnement voor 495,- per maand. Met dit abonnement bent  u meerdere keren per jaar met een ervaren Senior Accountant in gesprek die u met raad en daad bijstaat en een waardevolle bijdrage levert in elke situatie.

Nu meer weten!