Zzp en klein mkb Midden en groot mkb RA-/AA-accountant of fiscalist?
Doe mee aan onze franchiseformule!
Bel me terug

bedrijfsadvies


Complexe vraagstukken

Naast de begeleiding op administratief en fiscaal gebied, bieden wij onafhankelijk bedrijfsadvies voor complexere vraagstukken. Bijvoorbeeld op het gebied van:

  • (Fiscaal) juridisch gebied
  • Waardebepaling ondernemingen
  • Due diligence onderzoeken
  • Begeleiding bij bedrijfsovernamen
  • Integriteitstoetsen zakelijke contacten

Bedrijfsbegeleiding

Voor DGA’s en bedrijven met groei ambities bieden wij specialistische begeleiding op regelmatig terugkerende basis. Hierbij worden de cijfers door een consultant besproken met de directie. Alle facetten van de onderneming komen aan de orde en met name het vergroten van de winst door markt- en productstrategie. De adviezen zijn gericht op winstgevendheid en continuïteit van de onderneming.

Onze consultants die de bedrijfsbegeleiding verzorgen zijn stuk voor stuk senior in het bedrijfsleven met diverse disciplines als achtergrond. Er is geen probleem waar de consultants voor terugschrikken. Hoe complexer het probleem, hoe groter de uitdaging. De consultant staat dicht bij de ondernemer, kent het bedrijf, maar ook de privé situatie. De consultants kunnen ook een integrale inventarisatie van risicogebieden op juridisch, fiscaal en financieel gebied met de daarbij behorende oplossingsmogelijkheden verzorgen. Geen ad hoc aanpak dus, maar systematische  belichting.De consultant is de regisseur. De accountant, de belastingadviseur, uw advocaat of uw notaris voeren de adviezen uit. Dat leidt tot hogere kwaliteit tegen lagere kosten.

Voor een goede begeleiding is het handig dat we inzicht hebben in je boekhouding. Je kunt je ook je boekhouding uitbesteden aan OAMKB.

Online administraties en financieel professionals

Bij de start van OAMKB (toen heetten we nog Online Accountants MKB) hadden wij een boekhoudster, die kostte circa 650,- per maand. Zij maakte de verkoopfacturen, boekte de inkoopfacturen en de bank...

Lees meer