Zzp en klein mkb Midden en groot mkb RA-/AA-accountant of fiscalist?
Doe mee aan onze franchiseformule!
Bel me terug

Bedrijfsadvies

OAMKB Bedrijfsadviseurs helpen niet alleen met administratie maar ook met meer winst te maken en problemen op te lossen!

Binnen OAMKB zijn door het hele land senior bedrijfsadviseurs gevestigd die MKB ondernemingen helpen meer winst te behalen of andere bedrijfsdoelstellingen te bereiken. De bedrijfsadviseurs hebben specialisaties in meer winst behalen of in jouw branche:

Winstplan-adviseur

Winstplan-adviseurs helpen de ondernemer meer winst te maken en een winstplan te maken. Je kunt zelfs een garantie krijgen op extra winst zodat je zeker weet dat je winstplan-adviseur geld oplevert. Een winstplan-adviseur is jouw sparringpartner om te zorgen dat dit plan wordt uitgevoerd en waar nodig bijgesteld. Het winstplan vergelijken we steeds met je up-to-date administratie, zodat je kunt bijsturen en zorgen dat je je doelen behaalt.
Met als resultaat meer winst in je bedrijf, meer tijd, meer overzicht en inzicht en meer werkplezier. Klik hier voor meer informatie over winstplannen. 

Branchespecialisten

In onderstaande branches hebben we specialisten die precies weten hoe jouw markt in elkaar zit, wat belangrijk is om succesvol te zijn in jouw markt en welke stappen je kunt zetten om (nog) meer succes te behalen. Klik op de links voor meer informatie over hoe de specialisten je gaan helpen.

Specialisten groei, overnames en herstructurering

Elk bedrijf loopt door verschillende groeifasen. Wanneer je in een fase iemand nodig hebt die zorgt dat de juiste stappen worden gezet en je bedrijf weer toekomstbestendig is, kunnen de specialisten goed helpen op deze gebieden: