Zzp en klein mkb Midden en groot mkb RA-/AA-accountant of fiscalist?
Doe mee aan onze franchiseformule!
Bel me terug

OAMKB Bedrijfsadviseurs helpen niet alleen met administratie maar ook met meer winst te maken en problemen op te lossen!

Binnen OAMKB zijn door het hele land senior bedrijfsadviseurs gevestigd die MKB ondernemingen helpen meer winst te behalen of andere bedrijfsdoelstellingen te bereiken. De bedrijfsadviseurs hebben specialisaties in meer winst behalen of in jouw branche:

Winstplan-adviseur

Winstplan-adviseurs helpen de ondernemer meer winst te maken en een winstplan te maken. Je kunt zelfs een garantie krijgen op extra winst zodat je zeker weet dat je winstplan-adviseur geld oplevert. Een winstplan-adviseur is jouw sparringpartner om te zorgen dat dit plan wordt uitgevoerd en waar nodig bijgesteld. Het winstplan vergelijken we steeds met je up-to-date administratie, zodat je kunt bijsturen en zorgen dat je je doelen behaalt.
Met als resultaat meer winst in je bedrijf, meer tijd, meer overzicht en inzicht en meer werkplezier. Klik hier voor meer informatie over winstplannen. 

Branchespecialisten

In onderstaande branches hebben we specialisten die precies weten hoe jouw markt in elkaar zit, wat belangrijk is om succesvol te zijn in jouw markt en welke stappen je kunt zetten om (nog) meer succes te behalen. Klik op de links voor meer informatie over hoe de specialisten je gaan helpen.

Specialisten groei, overnames en herstructurering

Elk bedrijf loopt door verschillende groeifasen. Wanneer je in een fase iemand nodig hebt die zorgt dat de juiste stappen worden gezet en je bedrijf weer toekomstbestendig is, kunnen de specialisten goed helpen op deze gebieden:

24/7 online
beschikbaar

Omdat we online werken, zijn jouw cijfers 24/7 beschikbaar. Heb je vragen? Dan kun je bij jouw OAMKB partner terecht. In de tussentijd hoef je zelf maar één ding te doen, naast je onderneming runnen:

1. Maak een foto of scan van je facturen en upload deze in de door jouw OAMKB kantoor gebruikte bedrijfssoftware.
2. Wij regelen de rest!

Wat krijg je bij een maandabonnement van OAMKB?

 • Volledige inrichting van de boekhouding door een ervaren en opgeleide financieel professional
 • Toegang tot een passend online boekhoudprogramma, incl. boekhoudsoftware
 • Advies en uitleg van je persoonlijke financieel professional (3 uur)
 • Maandelijkse controle van je boekhouding
 • Aangiften omzetbelasting (BTW)
 • Opgaaf intracommunautaire prestaties (ICP)
 • Aangiften inkomstenbelasting / vennootschapsbelasting
 • Deponeren van Kamer van Koophandel-stukken
 • Fiscale jaarrekening, opgesteld door je deskundige financieel professional
 • Bespreken van de cijfers van je onderneming en je ambities om samen tot een haalbaar, strategisch plan te komen om je onderneming vooruit te duwen (4x per jaar)
 • 24/7 bereikbaarheid voor advies, via mail / WhatsApp / telefoon

Wat vinden klanten van ons?

“Daniël Spaans van OAMKB Den Haag is accuraat, vriendelijk en heeft verstand van zaken. Hij is een professionele partner die precies weet waar hij over praat.”

Edgar van Lingen, Lingen risicoadvies

“Sjoerd Lemstra van OAMKB Oss verzorgt sinds dit jaar een deel van mijn administratie en adviseert mij hierbij waar nodig is. Zijn betrokkenheid is voor mij een goede steun in de rug als startend ondernemer!”

Stephan van den Berg, Stephankookt

"Wat ik het meest waardeer aan Ronald van IJsselmuide van OAMKB Roosendaal is dat ik hem te allen tijde kan bereiken. Hij heeft kennis van zaken en legt alles zo uit dat ik het ook snap, dat is erg fijn."

Leroy Naarden, PhysiQ Fitness / CrossFit Zuid

Onze proactieve & kostenbesparende
werkwijze is al mogelijk vanaf € 95,-

Onze proactieve en kostenbesparende werkwijze is al mogelijk vanaf € 95,-, en de eerste maand kun je gratis uitproberen. Wil je daarna meer van onze diensten afnemen? Bekijk dan onze uitbreidingsmogelijkheden, uurtarieven en veelvoorkomende pakketten.

Laat je administratie inrichten door OAMKB en ontvang:

 • Volledige administratie (in- en verkoopfacturen, bankmutaties, vaste activa etc.)
 • Opstellen en indienen IB-aangifte (inclusief van levenspartner)
 • Btw-aangifte en VPB-aangifte
 • Opstellen eindejaar publicatie KvK inclusief notulen (bij een bv)

Neem nu contact op met OAMKB

Wil je ook jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen met je eigen financieel professional?

Wil je ook een sparringpartner, een deskundige en ervaren financieel professional die de tijd neemt voor je en zich 100% voor je inzet om jouw bedrijf met het juiste advies naar een hoger niveau te tillen? Neem contact op!