Zzp en klein mkb Midden en groot mkb RA-/AA-accountant of fiscalist?
Doe mee aan onze franchiseformule!
Bel me terug
Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan over hoe jij tijd kunt besparen op je administratie
Neem nu contact op!

Whoeaaa OAMKB is genomineerd voor de Nationale Business Succes Award!!!

Vandaag werden we blij verrast met het nieuws dat OAMKB is genomineerd voor de Nationale Business Succes Award!! We zitten bij de laatste 5 van deze brancheprijs, zonder dat we ons daarvoor hebben aangemeld! Per branche worden er 5 genomineerd waarvan er uiteindelijk 1 de winnaar is. In 2009 was er zo’n slechte vibe in Nederland door de economische crisis, dat het NBSA instituut het als zijn taak zag om die positieve vibe weer terug te krijgen, de winnaar is een voorbeeld bedrijf in de branche en inspiratie voor andere bedrijven.

De hoofdprijs bestaat naast enorme publiciteit in het FD, AD, Quote, BNR, Elsevier en RTL 7 ook uit een geldprijs van maar liefst €100.000,-. 

Voordat de winnaar bekend wordt gemaakt worden alle genomineerden uitvoerig doorgelicht. Ze letten hierbij op de volgende aspecten:

Het instituut organiseerde in 2011 de eerste Award-uitreiking en ze zijn inmiddels gegroeid tot de grootste ondernemingsverkiezing van Nederland! Het is de enige Award-verkiezing die een eigen wekelijks televisieprogramma heeft. De Succes Award wordt uitgereikt tijdens een gala-avond van het instituut, dat semi-live wordt opgenomen. Een week later wordt het uitgezonden op RTL7 in het programma: De Succesfactor.

We zijn supertrots dat we zijn genomineerd! Niet alleen de geldprijs, maar ook zeker de publiciteit zal een enorme boost geven. Het NBSA werkt samen met landelijke media, o.a. RTL televisie, Het Financieele Dagblad, Algemeen Dagblad. Het winnen van deze prijs zal een enorme sprong voorwaarts zijn voor de bekendheid van het automatiseren van administraties in het MKB. Dus deel het bericht op social media zo veel mogelijk!

Zet het op je eigen privé pagina op Fb en op LinkedIn en vraag iedereen of hij/zij het ook weer wil delen! Want hoe meer het bericht wordt verspreid, hoe meer kans we hebben dat we winnen want online vindbaarheid en online werken is 1 van de criteria!

We worden nog even in spanning gehouden, maar in de week van 15 juli wordt de winnaar bekendgemaakt, we houden jullie op de hoogte!

Juni, 2016

 OAMKB is genomineerd voor de  Nationale Business Succes Award, OAMKB, Nationale Business Award, genomineerd, Expertise, Onderscheidend vermogen, Continuïteit en strategie, Innovatievermogen