Zzp en klein mkb Midden en groot mkb RA-/AA-accountant of fiscalist?
Doe mee aan onze franchiseformule!
Bel me terug
Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan over hoe jij tijd kunt besparen op je administratie
Neem nu contact op!

Welke online boekhoud software past bij mijn bedrijf?

De ABN Amro maakt reclame voor de koppeling met online boekhoudsoftware die zij hebben gemaakt. De koppeling houdt in dat de bankmutaties van ABN Amro direct in de boekhouding staan, zonder dat ze geïmporteerd hoeven te worden.
 

 


Dit kan in de volgende applicaties:

Webbased: 
Reeleezee
Yuki
Asperion
Twinfield
Exact Online
E-boekhouden

Overig:
Unit4
Accountview
Afas
Muis
Cash

 

 

Je hebt het meest profijt van online boekhoudsoftware als jouw accountant in dezelfde software kan werken. Dus als je accountant via internet inlogt op jouw administratie en deze nakijkt, invoert en corrigeert. De online boekhoudsoftware is gemaakt voor duizenden gebruikers en is daarom heel algemeen. Als jouw accountant verstand heeft van die software, zorgt hij dat jouw administratie wordt ingericht zodat het voor jouw bedrijf makkelijk, tijdbesparend en foutloos administreren is.

Wij zorgen dat onze Online Accountants kunnen omgaan met alle software. Tenslotte ben jij de klant en passen wij ons graag aan de beste software voor jouw bedrijf aan. Het is ons vak om verschillende boekhoudprogramma’s te beheersen. Wij raden in de basis de webbased applicaties aan (de linkerkolom in de bovenstaande rij), omdat deze software is gebouwd met de nieuwste technieken en je daar langer mee vooruit kunt. De overige software kan ook heel
geschikt zijn, wanneer je specifieke wensen hebt.
 
Het schema gaat ervan uit dat je geen dubbel werk wilt doen, dus dat de administratie (deels) in jouw bedrijf wordt ingebakken. Het schema is niet uitputtend, maar geeft de vuistregels weer. Bekijk samen met je account de software en kies wat aanspreekt. Het schema verkleint alleen de keuze. Wanneer je meer informatie wilt over bijgaand schema of hulp wenst bij de keuze en de inrichting van boekhoudsoftware kun je contact opnemen met jouw Online Accountant in de buurt of mail voor een gratis adviesgesprek naar info@OAMKB.nl

Deze tekst opslaan? Open hem dan hier in PDF en bekijk ook het handige stappenschema om te kijken welk programma bij jou past!