Zzp en klein mkb Midden en groot mkb RA-/AA-accountant of fiscalist?
Doe mee aan onze franchiseformule!
Bel me terug
Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan over hoe jij tijd kunt besparen op je administratie
Neem nu contact op!

Vacature: Financieel professional

Start je eigen OAMKB administratie- en advieskantoor

Heb jij kijk op cijfers en bedrijfsdoelen en wil je eindelijk voor jezelf beginnen als financieel professional? Dan ben jij de ideale kandidaat voor onze vacature!

Een financieel professional van OAMKB is de ideale partner voor het MKB. De financieel professionals van OAMKB staan klaar om de boekhouding van Nederlandse ondernemers uit handen te nemen, te automatiseren en beter inzicht te geven in de cijfers. We begeleiden ondernemers in het MKB en geven ze dag en nacht toegang tot hun account.

Om tot de gewenste landelijke dekking te komen, is OAMKB op zoek naar nieuwe partners die zich bij het bestaande netwerk willen aansluiten. Heb jij een financiële of commerciële achtergrond en kun je ondernemers goed adviseren? Dan ben jij de geschikte kandidaat voor deze vacature en pas je goed in ons team, waarbij je gebruik maakt van alle partners met specialistische kennis. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wat ga je doen?

Met je financiële of commerciële kennis en ervaring in het bedrijfsleven, ben je een inhoudelijke sparringpartner en adviseur voor ondernemers in het MKB/MKB+.

Het administratiesysteem is voor 70% geautomatiseerd en geeft altijd en overal inzicht in de actuele financiële cijfers. Dit geeft jou de ruimte om inhoudelijk te sparren met jouw klanten en als adviseur op te treden.

Dit zijn je belangrijkste taken:

Wat verwachten we van jou?

Wat heeft OAMKB jou te bieden?

Je werkt zelfstandig maar staat er zeker niet alleen voor. Vanuit de centrale organisatie word je ondersteund op het gebied van finance, marketing, sales, opleiding, ICT enz. Waar nodig of gewenst werk je samen met collega partners om je klanten van de beste financiële dienstverlening en bedrijfsadviezen te voorzien.

Als zelfstandig ondernemer heb je de vrijheid om te werken waar en wanneer je wilt. Dit kan vanuit een thuiskantoor zijn, flexibele werkplekken in het land, of een bestaand of nieuw kantoor met collega-partners.

Vanaf jouw start bij OAMKB helpen we jou, en je eventuele personeel, de formule eigen te maken. Hierdoor kom je meteen goed beslagen ten ijs. We doen dit door persoonlijke begeleiding en een set opstarttrainingen, die jou leert de administratie van jouw klanten tot wel 70% automatisch te laten verlopen.

Ook na de opstarttrainingen kun je trainingen blijven volgen. Zowel vakinhoudelijke (o.a. fiscaal en financiën), als ondernemersgericht (o.a. verkooptechnieken, personeel en organisatie), waardoor je meer advieswerk kunt verkopen.

Je bent onderdeel van een enthousiaste en professionele club OAMKB´ers, waarmee je kunt sparren, klankborden en samenwerken. Door de regelmatige teambuildingsactiviteiten en online communicatiemiddelen zijn de lijnen kort en is alle informatie dichtbij.

Het allergrootste voordeel van OAMKB is dat wij een praktische formule hebben ontwikkeld op basis van ervaringen waardoor jij een betreden pad kan volgen. Wanneer je de trainingen in de praktijk goed uitvoert, ben je een succesvolle ondernemer.  Op de onderdelen waar je tegenaan loopt, helpt OAMKB je verder. Neem direct contact op voor meer informatie of meld je aan voor onze eerstvolgende informatiebijeenkomst.

Pas jij bij OAMKB en past OAMKB bij jou?

Sluit de vacature aan bij jouw kennis, ervaring en ambities en heb je interesse in een nieuwe carrière als financieel professional bij OAMKB? Kijk dan op www.onlineaccountants.nl en wacht niet langer, stuur jouw CV met motivatie naar info@oamkb.nl.

Als jouw expertise en profiel aansluiten bij onze bedrijfsfilosofie, zullen we je uitnodigen voor de volgende informatie sessie voor financieel professionals. Jij bepaalt zelf of OAMKB de juiste organisatie is voor jouw ambities en carrière.