Zzp en klein mkb Midden en groot mkb RA-/AA-accountant of fiscalist?
Doe mee aan onze franchiseformule!
Bel me terug
Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan over hoe jij tijd kunt besparen op je administratie
Neem nu contact op!

Themabijeenkomst Start je eigen online kantoor volgens accountancy 2.0 in 2012

Unieke mogelijkheid voor administrateurs, accountants en adviseurs!

Heb je al vaker de wens gehad een eigen bedrijf te starten? Nu is er de mogelijkheid dit echt concreet te maken, door als (franchise)ondernemer aan de slag te gaan met de professionele ondersteuning van Online Accountants MKB.

Dit concept is interessant als je zelfstandig inhoudelijk wilt (blijven) ondernemen met eaccen grote mate van vrijheid, waarbij je kunt sparren met collega-ondernemers en waar alle facilitaire en marketingactiviteiten centraal geregeld zijn. Dit stelt je in staat aan de gang te gaan met waar je goed in bent: als financieel entrepreneur je relaties optimaal van dienst zijn en op die manier je eigen onderneming verder uitbouwen.

Je profiel:
Als financieel professional werk je al als zelfstandige of in loondienstverband. Je beschikt over een ondernemingsgeest, bent communicatief, handig met ICT en beschikt minimaal over een aantal jaar ervaring.

Waarom kiezen voor Online Accountants MKB?
Instapklare formule, aantoonbaar succesvol, beschermd rayon met veel potentieel. Netwerk van vakcollega’s, waarbij o.a. innovatie, vaktechniek en ICT centraal georganiseerd worden. Daarnaast continue professionele training, coaching, sales en marketingondersteuning!

Interesse?
Kom dan naar de OAMKB themabijeenkomst “Je eigen online kantoor starten volgens accountancy 2.0”. Tijdens deze bijeenkomst komen alle aspecten aan bod en is er de mogelijkheid om al je vragen te stellen. Deze bijeenkomst vindt plaats op donderdag 1 maart a.s. van 14.00 – 16.00 uur in Utrecht.

Deelname is kosteloos en vrijblijvend. Meld je graag aan via: info@oamkb.nl en je ontvangt een persoonlijke uitnodiging.

Graag tot donderdag 1 maart.