Zzp en klein mkb Midden en groot mkb RA-/AA-accountant of fiscalist?
Doe mee aan onze franchiseformule!
Bel me terug
Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan over hoe jij tijd kunt besparen op je administratie
Neem nu contact op!

Teambuildingsdagen Malaga 2018

OAMKB staat voor samenwerken. En om deze samenwerking te stimuleren gingen we ook dit jaar weer naar Spanje voor een paar onvergetelijke teambuildingsdagen. Dit jaar stond het gezellige Malaga op de planning. 

In de vroege uurtjes ontmoetten we elkaar op Schiphol, om de vlucht van 06:50 uur naar Malaga te nemen. Hier aangekomen voegden we ons bij de groep die een dag eerder al naar Malaga vertrokken was. De club was compleet dus het feest kon beginnen!

Mooie resultaten in 2018

Zoals elk jaar worden de teambuildingsdagen in Spanje afgetrapt met een terugblik op het afgelopen jaar. Wat hebben we gedaan? Hoe veel zijn we gegroeid? Wat zijn de behaalde successen? En wat kunnen we nog beter doen? Uiteraard volgden op deze vragen een overzicht van de doelen voor 2019. 

Om de behaalde successen nog eens te benadrukken werden er prijzen uitgereikt voor de hoogste klanttevredenheid, automatisering en kwaliteit. Ook wonnen drie OAMKB toppers de titel ‘Leadkanon 2018’. Er werd ontzettend hoog gescoord, kunnen we daar volgend jaar nog overheen?:

Klanttevredenheid: 
Richard Brands - OAMKB Zwolle                                                             9,5
Ramon van Winkel - OAMKB Leiderdorp                                                 9,2        
Marina van Rossum & Roy Argyrakis - OAMKB Sittard                           9,1    

Automatisering:
Jolanda Spruijt - OAMKB Groningen                                                       66,1%
Erik van de Stolpe - OAMKB Beverwijk                                                   65,9%
Mendel Chiu - OAMKB Hengelo                                                              64,4%

Kwaliteit: 
Machiel Middelburg - OAMKB Almere - Gooi & Vechtstreek
Alex Vroegh, Ben Coops, Bas van Rooij - OAMKB Eindhoven                8,1
Marco de Jong - OAMKB Utrecht - Houten                                              8,0
Jolanda Spruijt - OAMKB Groningen
Alex Mehlbaum - OAMKB Uden - Heesch                                               7,9

Leadtoppers:
Jos Kramer - OAMKB Veenendaal
Marco de Jong - OAMKB Utrecht - Houten
Arthur Hukom - OAMKB Rotterdam Rijnmond - Spijkenisse

Tot in de late uurtjes...

Na de presentaties was het tijd om de buikjes te vullen. De groep werd in tweeën gesplitst en vertrok naar verschillende restaurants. Bij het Braziliaanse restaurant werd er genoten van een buffet met vlees….heel veel vlees. Bij het Spaanse restaurant werd er ook lekker gegeten en moesten, als afsluiter, de voetjes nog van de vloer tijdens de flamingo-show. De gezelligheid ging door tot in de late uren.

Inrichting trainingen 2019

Fris en fruitig, soms met nog ietwat kleine oogjes, begonnen we de tweede dag met de workshop “sparren met collega´s”. Tijdens de sessies, verdeeld over 2 rondes, overlegden gelijkgestemde OAMKB collega´s over de trainingen voor 2019. Waarin willen we getraind worden? Wat zijn actuele onderwerpen waarover we geïnformeerd moeten worden? En waar kunnen we onze kennis optimaliseren, zodat we onze klanten nog beter kunnen bedienen? Zomaar wat vragen die de revu passeerden tijdens de sessies en hebben geleid tot een mooie planning voor de trainingen in 2019. 

Tijd voor knallen met verfballen

Na de sessies stapten we in de bus naar de bergen van Malaga. Hier genoten we van een lekkere barbecue lunch. Na de lunch moesten we aan de slag; het was tijd voor een potje paintball. De twee competitieve teams wisten het spannend te houden tot aan het laatste potje. Uiteindelijk werd het met 3-3 gelijkspel. 

Uitwaaien op zee 

En toen was het alweer de derde en laatste dag. Met nog iets kleinere oogjes begonnen we deze dag met een discussiepanel. Tijdens dit discussiepanel werden ervaren OAMKB´ers gevraagd hun kennis te delen over onderwerpen als automatisering, salarisadministratie en klanttevredenheid

Op dezelfde locatie genoten we ook nog van een lunch, voordat we op de bus stapten naar de haven van Malaga. Bij aankomst in de haven lag er een grote catamaran op ons te wachten. Het was tijd om lekker uit te waaien op zee. Vanaf de catamaran bewonderden we de prachtige skyline van Malaga. 

Na de tocht op de Catamaran zat het programma er op en was het tijd om naar huis te gaan. Om ongeveer 23:30 uur zetten we voet op Nederlandse bodem. We kunnen terugkijken op drie gezellige, leerzame en waardevolle dagen! 

Teambuildingsdagen Malaga, OAMKB, samenwerken, automatisering, klanttevredenheid