Zzp en klein mkb Midden en groot mkb RA-/AA-accountant of fiscalist?
Doe mee aan onze franchiseformule!
Bel me terug
Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan over hoe jij tijd kunt besparen op je administratie
Neem nu contact op!

Gemakkelijk boekhouden met Yuki

Scannen, mailen, klaar!  Zo eenvoudig is boekhouden bij Online Accountants MKB.


‘Zo, dat klinkt goed’ zal je eerste reactie zijn. We doen er echter nog een schepje bovenop en maken het boekhouden voor jou nog aantrekkelijker:

Wij geven een gratis scanner weg bij het afsluiten van een maandelijks abonnement op ons Yuki internet boekhoudpakket!
 

Wat krijg je?

Al je bij ons je boekhouding gaat doen in het Yuki boekhoudpakket, ben je niet alleen verzekerd van onze persoonlijke begeleiding, maar ook van vaste tarieven. Je zult het gemak van Yuki al vlug ervaren. Je scant je facturen en bonnetjes, vervolgens mail je deze scans door naar je digitale postbox. De scans worden automatisch herkend en geplaatst in je administratie. Dat is alles!
Om je het scannen te vergemakkelijken, krijg je van ons een gratis HP all-in-one scanapparaat, t.w.v. € 119,-!
 

Wat kost het?

Het maandtarief is afhankelijk van jouw bedrijfsvorm en administratie. Wij hanteren vaste, lage tarieven. Hierdoor kom je niet voor nare verrassingen te staan. Bekijk de tarieven van onze dienstverlening onder de tab Tarieven op deze site.
 

Wat moet je doen?

Maak met ons een afspraak voor een vrijblijvende afspraak. Wij leggen jou de werking van Yuki nader uit en wij bieden je een passende offerte aan voor de duur van een jaar. Als je akkoord gaat met onze offerte, richten wij gezamenlijk je administratie in en instrueren wij jou.  Wij schenken je bij aanvang een scanner t.w.v. € 119,-. Heb je liever aan ander model, dan is het mogelijk om deze, tegen aanvullende vergoeding, aan te schaffen.
 

Aarzel niet en maak gebruik van ons gunstig aanbod. Op die wijze hoort het ingewikkeld gestoei met bonnen en facturen vlug tot het verleden!