Zzp en klein mkb Midden en groot mkb RA-/AA-accountant of fiscalist?
Doe mee aan onze franchiseformule!
Bel me terug
Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan over hoe jij tijd kunt besparen op je administratie
Neem nu contact op!

Overstapweken bij OAMKB - nu de eerste maand GRATIS!

Het is zo geregeld, gratis en all-in:

Vraag nu een offerte aan

Ja, maar...

Veel ondernemers willen wel overstappen, maar hebben moeite om afscheid te nemen van hun huidige accountant of boekhouder. Dat is absoluut begrijpelijk! Je neemt je accountant of boekhouder in vertrouwen, omdat hij of zij inzicht krijgt tot je gehele financiële administratie. Daarnaast gaat het toch over je eigen bedrijf en dat is als ondernemer niet alleen iets zakelijks, maar ook heel persoonlijk én vertrouwelijk. Dat je hierdoor twijfelt om de overstap te maken is helemaal niet vreemd. Dat vinden we alleen maar fijn om te horen, want ook voor ons is goede samenwerking gebaseerd op wederzijds vertrouwen.

Maar aan de andere kant: werk blijft natuurlijk werk en als blijkt dat je met onze innovatieve, tijd- en geldbesparende software en professionele dienstverlening beter geholpen kunt worden, dan helpen wij je graag om de overstap zo makkelijk mogelijk te maken en houden. En in principe kan dit al binnen 2 weken rond zijn!

Wat kost dat dan?

Neem direct op met jouw OAMKB partner in de buurt. Voor meer informatie kun je ook mailen naar info@oamkb.nl, of bel naar 085-30 30794.

Januari, 2017

Overstapweken bij OAMKB eerste maand gratis, overstapweken, OAMKB, ondernemers, gratis, boekhouder, accountant, Administratie programma, administratie programma gratis, Administratie software, administratieve software, administratiesoftware