Zzp en klein mkb Midden en groot mkb RA-/AA-accountant of fiscalist?
Doe mee aan onze franchiseformule!
Bel me terug
Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan over hoe jij tijd kunt besparen op je administratie
Neem nu contact op!

OAMKB wint Customer Intimacy Award tijdens Yuki gala

Vol trots kunnen we mededelen dat OAMKB weer in de prijzen is gevallen tijdens het  jaarlijkse Yuki gala afgelopen 19 juni. Allereerst wonnen we de Customer Intimacy Award. 

De Customer Intimacy Award wordt uitgereikt voor de hoogste klanttevredenheid. Iets wat wij bij OAMKB heel belangrijk vinden. Zo zorgen we ervoor dat de financieel professionals van OAMKB goed bereikbaar zijn, de administratie up-to-date is en dat we onze klanten op tijd voorzien van het juiste (fiscale) advies. 

Elke maand peilen we de klanttevredenheid onder bestaande klanten en optimaliseren we waar nodig. Afgelopen maand scoorden we maar liefst een 9,7 op klanttevredenheid.

Tweede prijs voor Operational Excellence Award

Naast klanttevredenheid wordt er bij OAMKB ook veel aandacht besteed aan o.a. kwaliteit, hoge mate van automatisering en advies op maat voor elke ondernemer. En ook dat harde werken werd beloond. We werden tweede voor de Operational Excellence Award! 

Namens alle OAMKB´ers bedanken wij onze klanten voor de hoge waardering! Ook het aankomende jaar staan wij voor jullie klaar met de beste service en kwaliteit!