Zzp en klein mkb Midden en groot mkb RA-/AA-accountant of fiscalist?
Doe mee aan onze franchiseformule!
Bel me terug
Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan over hoe jij tijd kunt besparen op je administratie
Neem nu contact op!

OAMKB opnieuw 2x genomineerd voor Yuki Awards

Het is dit jaar weer gelukt: vol trots kunnen we delen dat OAMKB is genomineerd voor de Customer Intimacy Award en de Operational Excellence Award.

Customer Intimacy (gericht op de klanttevredenheid) staat bij OAMKB hoog op de prioriteitenlijst. In mei werden we met maar liefst een 9,7 beoordeeld door onze klanten! De focus ligt op het voortdurend optimaliseren van onze service. Het harde werken wordt nu beloond met deze mooie nominatie. 

Naast klanttevredenheid wordt er bij OAMKB ook veel aandacht besteed aan o.a. kwaliteit, hoge mate van automatisering en advies op maat voor elke ondernemer. Vandaar ook een terechte nominatie voor de Operational Excellence Award. 

Tijdens het Yuki gala op 19 juni zullen we horen of we met de prijs naar huis gaan. 
 

Winnaar Yuki Awards 2018

Vorig jaar viel OAMKB flink in de prijzen. We werden voor maar liefst 3 awards genomineerd: 
Operational Exellence Award 2018, Fast Growing Award 2018, Customer Intimacy Award 2018. Ook maakte Jolanda Spruijt kans op de titel Miss Yuki 2018.

Yuki Operationak Excellence OAMKB Winner

Uiteindelijk sleepten we de award voor de beste prestatie op alle gebieden binnen: De Operational Exellence Award 2018 en werd onze Jolanda Spruijt, eigenaresse van OAMKB Groningen, gekroond tot Miss Yuki. 

Tot wel 70% van je administratie geautomatiseerd voor een vaste maandprijs

Bij OAMKB willen we het de MKB - ondernemer zo makkelijk mogelijk maken en zorgen dat hij/zij niet onnodig veel tijd kwijt is aan de administratie. Gelukkig kunnen we de administratie in Yuki nu al 70% automatiseren. Daarnaast heeft de ondernemer altijd inzicht in de cijfers, zodat er tijdig actie ondernomen kan worden als dit nodig is. In de Yuki software zit een herkennings tool voor gescande facturen, dus de ondernemer hoeft niet zelf te boeken. Naast alle gemakken van de gebruiksvriendelijke boekhoudsoftware biedt OAMKB een partner aan je zij voor advies op maat. 

OAMKB, Yuki Awards, nominatie, Customer Intimacy Award, Operational Excellence Award