Zzp en klein mkb Midden en groot mkb RA-/AA-accountant of fiscalist?
Doe mee aan onze franchiseformule!
Bel me terug
Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan over hoe jij tijd kunt besparen op je administratie
Neem nu contact op!

OAMKB gaat samenwerken met Capsearch

De financieel adviseurs van OAMKB leveren een breed scala aan diensten voor ondernemers. Daarbij wordt niet alleen gekeken naar het bijhouden van de financiële administratie, fiscaal advies of advies met betrekking tot de bedrijfsvoering, maar ook naar de planning van investeringen en uitgaven in de toekomst. Zo kan er behoefte zijn aan extra financiële middelen om een investering te doen of om het werkkapitaal te versterken. Dan is er behoefte om tussen alle financieringsmogelijkheden de meest passende en gunstige geldverstrekkers te vinden. Om te zorgen dat dit proces optimaal verloopt gaat OAMKB samenwerken met Capsearch, een online platform die het een stuk eenvoudiger maakt om de juiste partijen samen te brengen. Dat maakt het proces niet alleen sneller, het resulteert vaak ook in betere voorwaarden voor de ondernemer.

Meer weten over hoe de dienstverlening van Capsearch werkt? Ga dan direct naar de Capsearch website voor meer informatie.

Wat is Capsearch?

Capsearch is een “financial technology” bedrijf, ook wel “fintech” genoemd. Oftewel het toepassen van techniek om financiële doelstellingen te behalen. Capsearch stroomlijnt financiële dienstverlening en matcht ondernemers met geldverstrekkers. Dit kunnen de traditionele banken zijn, maar er zijn ook legio alternatieven.

Nieuwe aanbieders van financieringen bestormen de markt. Financiering loopt niet vanzelfsprekend meer via een bank. Door al die nieuwe geldverstrekkers is het niet eenvoudig je weg te vinden naar de beste oplossing. Dagelijks heeft Capsearch contact met financiers en houdt zo de markt nauwlettend in de gaten. Inclusief hun voorwaarden, tarieven, risico’s en andere voordelen. Met al deze financiers heeft Capseach ook voordelen afgesproken. Financieringspartijen willen dit graag geven omdat ze via Capsearch goed gevonden worden, maar ook een financieringsaanvraag goed en volledig wordt aangeleverd via het systeem, waardoor het minder tijd en geld kost een aanvraag te beoordelen. Het platform van Capsearch brengt vraag en aanbod van mkb-financieringen bij elkaar. 

Bij administratiekantoren wordt vaak de vraag gesteld of ze kunnen assisteren bij het aanvragen van een financiering. De financieel professionals van OAMKB kunnen dit traject perfect voor hun klanten invulling geven. Door samen te werken met Capsearch kan er sneller worden geschakeld, en worden betere resultaten behaald.

Gemak van één aanvraag

Net zoals OAMKB werkt Capsearch ook voor een groot deel via internet. Door duidelijke doelen te stellen en de vraagstelling op de juiste wijze te definiëren, kan Capsearch razendsnel de voorselectie maken. Ook kun je gemakkelijk kiezen voor stapelfinanciering, waarbij meerdere financiers de lening financieren. Als mkb-adviseur kunnen we met Capsearch een aanvraag voor financiering in één keer naar meerdere financiers sturen. De financiers ontvangen direct de juiste informatie. Als klant heb je altijd inzicht in wat financiers doen met je aanvraag cq wat de status is. Een nieuwe werkwijze zonder onnodig inefficiënte processen. En dat heeft bovendien tot gevolg dat de condities voor een lening in het algemeen gunstiger uitvallen.

Meer middelen voor OAMKB

De financieel professionals die hun klanten bedienen via hun lokale OAMKB administratiekantoor, hebben er met de dienstverlening van Capsearch weer een waardevol instrument bij. Ondernemen is immers niet alleen de administratie op orde houden, het is vooral ook vooruitkijken en de juiste beslissingen maken bij geld investeren en geld lenen. Wanneer er een vraag wordt gesteld vanuit de ondernemer, kan de OAMKB adviseur sneller dan ooit antwoord geven.

Bekijk alle voordelen van de Capsearch methodiek via hun website. Wil je meer informatie over de aanvraag van een financiering? Neem vandaag nog contact op met de financieringexpert van OAMKB. 

Capsearch, OAMKB, samenwerken, financiering, financieringen, financiële administratie