Zzp en klein mkb Midden en groot mkb RA-/AA-accountant of fiscalist?
Doe mee aan onze franchiseformule!
Bel me terug
Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan over hoe jij tijd kunt besparen op je administratie
Neem nu contact op!

NLGroeit

Koningin Maxima lanceert het platform NLGroeit in selectief gezelschap. 
OAMKB was een van de genodigden.
In het bijzijn van premier Rutte, oud premier Balkenende en mevrouw Nelie Kroes en 150 uitgenodigde MKB-ondernemers opende Koningin Maxima het platform NLGroeit.
 
nlgroeit
 
MKB-ondernemers dragen voor 30% bij aan de werkgelegenheid. Bij een versnelling van de groei hierin worden er meer banen gecreëerd. 
 
Met het doel MKB bedrijven in Nederland te helpen groeien, hebben het ministerie van Economische Zaken en de Kamer van Koophandel NLGroeit geïnitieerd. 
 
NLGroeit brengt MKB-ondernemers (met 2 tot circa 50 personeelsleden in dienst) in contact met andere ondernemers, coaches en opleiders die hen kunnen helpen om een volgende stap in hun groeiproces te zetten. 
 
Op www.NLGroeit.nl kun je een mentor kiezen, of de stappen van het leeraanbod doorlopen en zo bij een mentor uitkomen. Onder de mentoren bevinden zich gevestigde ondernemers die tijd vrij maken om MKB-ondernemers te helpen groeien.
 
Onder de 150 MKB genodigden bevond zich ook Pascale Petiet, oprichtster van OAMKB als een van de snel groeiende bedrijven in Nederland.
 
Premier Rutte toonde zich een vaardig presentator die benadrukte dat ondernemers heel goed zijn voor de positieve vibe in Nederland: ondernemers zijn positief en trekken de kar. Volgens Rutte zijn we te vergelijken met labradors: die kunnen bij tegenslag ook wel 10 minuten in een hoekje gaan zitten piepen, maar daarna staan ze weer vrolijk op om kwispelend weer door te gaan. Die mentaliteit alleen al is volgens Rutte een belangrijke factor in de economie.
 
Koningin Maxima was buiten adem van het stukje lopen van de stoel naar de microfoon en zag er magertjes uit (dit voor de liefhebbers van de privé-pagina van de Telegraaf) . Zij benadrukte de groei van de werkgelegenheid vanuit het MKB en de noodzaak van de groei van ondernemingen.
 
Mevrouw Nelie Kroes vertelde dat we Nederland moeten vergelijken met een grote wereldstad en gezamenlijk moeten optrekken om Nederland te laten groeien. Dus niet teveel denken in regio's , maar afstanden wegdenken en landelijk met elkaar optrekken. Ze vertelde dat ze aan het lobbyen is om het DGA salaris voor start-ups af te schaffen, om durfkapitaal belastingtechnisch beter te faciliteren en om een belastingvrije optieregeling te kunnen treffen voor startende bedrijven, zodat dure krachten op die manier betaald kunnen worden. (Dat vinden wij een goed plan !)
 
Ondernemers kunnen zich aanmelden om in aanmerking te komen voor een mentor op www.NLgroeit.nl
 
OAMKB helpt je graag bij het vinden van een goede mentor! Samen zorgen we ervoor dat MKB Nederland de kar trekt naar groei en innovatie. Stuur je vraag naar info@oamkb.nl
 
mark rutte nlgroeit,NLgroeit, Koningin Maxima, MKB-ondernemers, ondernemers, werkgelegenheid, mkb, onderneming, OAMKB