Zzp en klein mkb Midden en groot mkb RA-/AA-accountant of fiscalist?
Doe mee aan onze franchiseformule!
Bel me terug
Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan over hoe jij tijd kunt besparen op je administratie
Neem nu contact op!

Meer zekerheid met een eigen klantenpakket als ondernemer in accountancy dan in loondienst!

Financiële achtergrond & Eigen bedrijf starten? 

Met je eigen virtuele kantoor, training, enthousiaste collega's en marketing start je nu! 
Succesvol voor jezelf beginnen kun je realiseren door gebruik te maken van professionele begeleiding, een klankbord, expertise van collega's en door gebruik te maken van een goed geoliede marketingafdeling. Richt je met deze hulp op datgene waar je goed in bent; als financieel adviseur jouw relaties optimaal van dienst zijn en je eigen onderneming laten groeien. 
 

Jouw profiel?

 

 

 

OAMKB staat voor Online administraties & Financieel professionals 

OAMKB is een vooruitstrevende groep financieel adviseurs, die hun kwaliteiten gebruiken om ondernemers door het hele land ondersteunen en helpen succesvoller te ondernemen. Met een geautomatiseerde boekhouding en gedegen advies zijn deze ondernemers in staat om zich te richten op hun eigen sterke kwaliteiten. De ondernemer heeft uiteraard 24/7 inzicht in de boekhouding. Voor een vast bedrag per maand sta jij aan hun zijde als betrouwbare adviseur en sparringspartner. Met een huidig netwerk van maar liefst 45 adviseurs staat OAMKB ondernemers in heel Nederland. 
 
Een ondernemer besteedt het liefst zo min mogelijk tijd aan het noodzakelijk kwaad van de financiële boekhouding voor mkb. Het werk wordt vaak gezien als tijdrovend en frustrerend. Wij van OAMKB begrijpen dat volledig. De ondernemer is waardevoller als innovatieve zelfstandige met voldoende tijd om tot groei te komen. Daarom automatiseren we de financiële boekhouding van de onderneming tot maar liefst 70%. Wij als partners zijn allemaal financieel adviseur. Vanuit ons kunnen als boekhouder, accountant, belastingadviseur, controller of coach zijn we in staat de ondernemer te helpen bij het ontwikkelen van het bedrijf tot een succesvolle en financieel gezonde onderneming. De ondernemer heeft 1 persoonlijk aanspreekpunt, maar intern werken de OAMKB adviseurs samen. 
 
Vanwege de aanhoudend groeiende marktvraag zoekt het OAMKB nieuwe partners. 
 

Wat OAMKB je te bieden heeft:

 
Een uitermate succesvolle formule, je virtuele kantoor is startklaar, een netwerk van collega's, goede marketing, advies en begeleiding bij de opstart, bijscholing en vakinhoudelijke trainingen, innovatieve systemen en uiteraard het onderhoud hiervan. Jij maakt geen overheadkosten en kunt van start gaan.  
 
Geïnteresseerd? Reageer dan nu en stuur je CV met motivatie naar info@oamkb.nl
 
Sluit jouw motivatie en je achtergrond bij ons aan? Dan nodigen we je uit voor de komende informatiesessie. We vertellen je over de opties en kansen, waarna jij bepaalt of onze werkwijze bij je past. Kijk voor meer informatie of de formule op www.oamkb.nl/franchise, of mail info@oamkb.nl