Zzp en klein mkb Midden en groot mkb RA-/AA-accountant of fiscalist?
Doe mee aan onze franchiseformule!
Bel me terug
Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan over hoe jij tijd kunt besparen op je administratie
Neem nu contact op!

Kom naar de infosessie

19 april 2012: informatiesessie "Start je eigen online kantoor volgens accountancy 2.0"

Ben je accountant, fiscalist of administrateur en beschik je over een flinke portie ondernemersgeest? Ben je benieuwd naar de werkwijze van een online accountantskantoor? Speel je wel eens met de gedachte om zelf een online kantoor te starten? Wil je weten hoe je dan aan klanten komt en wat de procedures zijn? Wil je meer informatie over de complete training Accountant 2.0 die Online Accountants MKB – als erkende onderwijsinstelling bij de NBA- aan de aangesloten partners verschaft?

Kom dan naar de informatiesessie "Start je eigen online kantoor volgens accountancy 2.0". Tijdens deze bijeenkomst komen de bovengenoemde onderwerpen aan bod en is er de mogelijkheid om al je vragen te stellen. Het vindt plaats op donderdag 19 april a.s. van 10.30 – 12.30 uur bij van der Velde, Burgemeester van Lanschotlaan 2 te Vught.

Deelname is kosteloos en vrijblijvend. Meld je graag aan via: info@oamkb.nl en je ontvangt een persoonlijke uitnodiging.

De sprekers zijn Pascale Petiet (eigenaar van OA MKB), Jurjen de Lange (marketingcoach van OA MKB) en Jack van Wezenbeek (partner bij OA MKB) .

Graag tot donderdag 19 april!

Online accountancy is de nieuwe stijl. Ook jouw stijl? www.onlineaccountantsmkb.nl Werkplezier voor ondernemers!