Zzp en klein mkb Midden en groot mkb RA-/AA-accountant of fiscalist?
Doe mee aan onze franchiseformule!
Bel me terug
Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan over hoe jij tijd kunt besparen op je administratie
Neem nu contact op!

Kleurplaat als betaalmiddel voor ?Hup Papa Hup?-rugzakje

Kleurplaat als betaalmiddel voor ‘Hup Papa Hup’-rugzakje

Bij winkelketen Halfords dient deze weken een kleurplaat als betaalmiddel voor een fraai Vaderdagcadeau. Op vertoning van de kleurplaat en een extra betaling van €2 krijgt het winkelbezoek een ‘Hup Papa Hup’-rugzak mee naar huis. Het ‘betaalmiddel’, in d......

Bij winkelketen Halfords dient deze weken een kleurplaat als betaalmiddel voor een fraai Vaderdagcadeau. Op vertoning van de kleurplaat en een extra betaling van €2 krijgt het winkelbezoek een ‘Hup Papa Hup’-rugzak mee naar huis. Het ‘betaalmiddel’, in de vorm van een deurhanger, is tussen 4 en 16 juni af te halen bij de specialist in fietsen, fiets- en autoaccessoires, navigatie- en caraudiosystemen. De kleurplaat is vanaf vandaag ook te downloaden via de speciale Halfords Vaderdag actiesite: www.halfords.nl/huppapahup.

De moeite van het kleuren wordt beloond met een rugzakje, dat boordevol leuke items zit. Vaders kunnen in het oranje rugzakje met opdruk bijvoorbeeld een oranje pet, een Vaderdagkortingscoupon van €5 en een was- en poetsmonster voor de auto van Meguiar’s vinden. De kleurplaten kunnen in week 23 en 24 worden ingeleverd in een winkel van Halfords.

De kleurplaatruil vindt plaats in het kader van de Vaderdagactie ‘Hup Papa Hup’. Op de site van Halfords zijn speciale web-only Vaderdagaanbiedingen te vinden. Via de website kan men zelfs video’s en foto’s van knutselende kinderen uploaden om aanspraak te maken op de actiehoofdprijs: een kinderfiets ter waarde van maximaal €249.

Voor wie niet met stiften of kleurtjes in de weer wil is er ook nog een andere manier om aan de rugzak te komen. Het oranje kleinood wordt gratis verstrekt aan bezoekers die drie items in de Halfords-winkel kopen.

Bron: Ondernemen Blog

Tags: Kleurplaat, Gratis, Winkelketen, Halfords, Betaalmiddel, Vaderdag