Zzp en klein mkb Midden en groot mkb RA-/AA-accountant of fiscalist?
Doe mee aan onze franchiseformule!
Bel me terug
Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan over hoe jij tijd kunt besparen op je administratie
Neem nu contact op!

Geef uw bedrijf een plaats op Google Maps

Elk bedrijf heeft nu wel een eigen website en sommige bedrijven zitten zelfs op Facebook of Twitter. Steeds meer (mobiele) internetgebruikers zoeken echter op basis van hun locatie. Goed zichtbaar zijn op Google Maps is dus belangrijk.
 
Stel dat een klant op zoek is naar een bepaald soort winkel of bedrijf in zijn buurt. Vroeger greep men dan naar de Gouden Gids, maar nu wordt dit gegoogeld. Als hij zijn vraag in Google Maps intikt, ziet hij bovendien meteen waar die winkels gelegen zijn. Google Maps houdt zelfs rekening met de plaats waar de aanvrager zich op dat moment bevindt en toont meteen alle winkels in zijn buurt. Hoe zorgt u ervoor dat u goed zichtbaar bent op Google Maps? Gebruik gewoon de gratis mogelijkheid om een bedrijfsprofielpagina aan te maken op Google Maps!
 
Een profielpagina maken
Starten. Daarvoor moet u wel over een Google-account beschikken. Als u die nog niet heeft, maakt u die het eenvoudigst aan door een nieuw Gmail-adres aan te maken. Als u dan een account heeft, gaat u naar Google Places (http://www.google.com/local/add ) en begint u informatie over uw bedrijf in te vullen: naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en website.
 
Dit artikel verscheen eerder op ondernemingsdatabank.indicator.nl