Zzp en klein mkb Midden en groot mkb RA-/AA-accountant of fiscalist?
Doe mee aan onze franchiseformule!
Bel me terug
Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan over hoe jij tijd kunt besparen op je administratie
Neem nu contact op!

Bent u misleid?

Op de website ikbenmisleid.nl heeft de organisatie van MKB-Nederland het mogelijk gemaakt voor ondernemers om middels een klacht te reageren op de zaak rondom bedrijvengidsonline.nl. Vorige week hadden al meer dan 170 ondernemers zich gemeld, van wie er meer dan 30 een factuur hadden ondertekend en betaald. 
 
 
MKB-Nederland wil met dit initiatief bijdragen aan eventuele juridische stappen tegen bedrijven die achter deze site zitten. Het gaat dan om Infosite BV en Services BV. Op 4 januari besteede de TROS in een uitzending van Opgelicht?! aandacht aan de zaak, in het teken van acquisitiefraude. De website zou diensten hebben voorgeschoteld aan ondernemers op onjuiste en onduidelijke wijze, waardoor kosten in rekening werden gebracht waar dit niet had mogen gebeuren.
 
De advocaat van Website Services BV meent dat zijn client op geen enkele wijze een relatie heeft met Infosite BV. Toevallig is dan wel dan Services BB tot de uitzending van TROS op 4 januari aandeelhouder was (als enige) van Infosite BV, maar na alle aandacht opeens niet meer..