Zzp en klein mkb Midden en groot mkb RA-/AA-accountant of fiscalist?
Doe mee aan onze franchiseformule!
Tesla, fiets, motor, boot, scooter of 2ehands auto van de zaak. Voordelig de weg of het water op met OAMKB!
Download ons eBook

BDO lanceert 'thuiswerkmodel in de accountancy'

BDO Accountants & Adviseurs lanceerde 2 september een wervingscampagne gericht op adviseurs die hun klanten vanuit huis kunnen bedienen. BDO is naar eigen zeggen het eerste kantoor in de branche die 'thuiswerkers' gaat inzetten.
De nieuwe adviseurs gaan werken voor BDO's digitale administratiekantoor BDO Direct en worden gestuurd op klanttevredenheid en kwaliteit van de output.

In 2009 lanceerde het kantoor het digitale administratiekantoor BDO Direct, waarmee ondernemers hun volledige administratie online kunnen uitbesteden. Ze kunnen daarbij zelf kiezen of ze de adviseur 'aan tafel' of online willen spreken. De thuiswerkers die BDO nu gaat werven, werken als online adviseur vanuit dit digitale administratiekantoor.

BDO-partner Alexander Leppink, verantwoordelijk voor business development en BDO Direct: "Wij zijn ervan overtuigd dat 'het nieuwe werken' grote kansen biedt voor accountantsorganisaties. Wij merken bijvoorbeeld dat ervaren medewerkers in voorkomende gevallen de accountancy verlaten, omdat ze werk en privé onvoldoende flexibel op elkaar ingespeeld krijgen, terwijl we deze waardevolle doelgroep juist willen behouden. De ervaren adviseur bij BDO Direct die voor dit thuiswerkmodel kiest, kan in samenspraak met zijn klanten zijn eigen tijd indelen, zonder dat hij daarvoor als zelfstandig ondernemer aan de slag moet."

Door de grote belangstelling van ondernemers voor BDO Direct neemt de behoefte aan extra adviseurs snel toe. De nieuwe werkwijze vergroot de aanwezige capaciteit, waardoor deze dienstverlening nog verder kan groeien, aldus het kantoor.

De adviseurs bedienen hun eigen klanten zelfstandig vanuit huis. De klantportefeuille, online systemen, basistransactieverwerking en opleidingen worden door BDO verzorgd. Het kantoor ontwikkelde speciaal op deze thuiswerkfunctie afgestemde arbeidsvoorwaarden.
 
Dit artikel verscheen eerder op accountant.nl 


Meest recent Terug in de tijd

Vaker goede info en leuke ondernemersberichten?

Onze app
Blijf op de hoogte! Download hier onze appDe laatste nieuwtjes voor ondernemers, maak afspraken en meer!
Onze app
X