Zzp en klein mkb Midden en groot mkb RA-/AA-accountant of fiscalist?
Doe mee aan onze franchiseformule!
Bel me terug
Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan over hoe jij tijd kunt besparen op je administratie
Neem nu contact op!

Record !! Accountant verkrijgt binnen 1 uur de financiering van zijn onderneming rond via crowdfunding

Binnen 1 uur ( !!) was het beoogde bedrag van € 20.000,- bij elkaar

Voor ondernemers is het in deze tijd niet altijd vanzelfsprekend om kredieten van de bank te krijgen. Vooral kleine ondernemers en starters ondervinden vaak problemen om via de gevestigde bankorde hun bedrijfsfinanciering rond te krijgen.

Ondanks de bereidheid van de traditionele geldverstrekkers zijn bedrijf “OAMKB Twente” te financieren, wilde Mendel Chiu AA toch via geldvoorelkaar.nl geld ophalen. Crowdfunding is voor hem de ideale manier om de gevestigde orde te laten zien dat het ook zonder hen succesvol kan zijn.

Mendel Chiu heeft jarenlange ervaring in de accountancybranche. Bij voormalige werkgevers en in gesprekken met zijn klanten heeft hem het inzicht gegeven dat de huidige vorm van financiële dienstverlening vanuit de “traditionele” kantoren niet meer aansluit bij de behoeften en verwachtingen van de ondernemers van nu. Accountants moeten meer aandacht besteden aan de ondernemer zelf, gericht zijn op goede persoonlijke begeleiding, met ruimte om te sparren. De administratieve processen kunnen geautomatiseerd en gedegen verlopen via de nieuwste online technologie. Zo houdt hij als accountant tijd voor de ondernemer over.

Hij maakte een pakkende pitch en diende een aanvraag in op het crowdfundingplatform geldvoorelkaar.nl Na screening op kredietwaardigheid werd akkoord gegeven en volgde de publicatie op geldvoorelkaar.nl

Mendel Chiu: “Alles wat ik nodig heb om mijn bedrijf op te zetten en te laten renderen, vond ik in de reeds bestaande formule van OAMKB (http://www.oamkb.nl). Dit biedt mij de juiste technologische oplossingen en het landelijk netwerk waarin alle disciplines binnen de financiële dienstverlening zijn vertegenwoordigd, wat inhoudt dat mijn klanten met elk vraagstuk bij ons terecht kunnen.“ Gelukkig zagen geldschieters via geldvoorelkaar.nl de mogelijkheden om voor elkaar het verschil te kunnen maken.

Op woensdag 18 december om 14 uur werd de publicatie op geldvoorelkaar.nl vrijgegeven en binnen 1 uur ( !!) was het beoogde bedrag van € 20.000,- bij elkaar. Dat stelt mij in staat om op 1 januari a.s. de deur, of liever gezegd: portal, van mijn online accountantskantoor te openen”.

OAMKB is ontzettend blij over de snelheid waarmee kredietverstrekkers/beleggers via crowdfunding de financiering van de opstart en kantoorovernames voor haar partners verwezenlijkt.

Financieringsaanvragen voor kandidaat franchiseondernemers en voor klanten van OAMKB, zullen in de toekomst ook via crowdfunding worden gedaan. Deze innovatieve, interactieve en vooral efficiënte vorm van geld investeren en laten renderen past helemaal bij het online karakter van de organisatie.

2013-12-23