Zzp en klein mkb Midden en groot mkb RA-/AA-accountant of fiscalist?
Doe mee aan onze franchiseformule!
Bel me terug
Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan over hoe jij tijd kunt besparen op je administratie
Neem nu contact op!

Start nu als financieel adviseur in je eigen OAMKB vestiging

Start als financieel adviseur je eigen OAMKB-vestiging
 

Bij OAMKB krijg je professionele ondersteuning om als Financieel Adviseur en zelfstandig aan de slag te gaan.

Voor jezelf beginnen gaat een stuk makkelijker wanneer je weet dat je concept succesvol is en je professioneel wordt begeleid in je opstart door mensen die verstand hebben van jouw product en branche. Deze snel groeiende club is voor iedereen die zelfstandig en inhoudelijk wil ondernemen met een grote mate van vrijheid. Je kunt klankborden met collega ondernemers, maakt gebruik van de centraal geregelde marketingactiviteiten en doet zelf waar jij goed in bent: als financieel adviseur jouw relaties optimaal van dienst zijn en zo je onderneming verder uitbouwen. Kijk niet verder naar een vacature, begin zelf met een bewezen succesvolle formule !

Jouw profiel?

     

OAMKB staat voor Echt goed werken in Administratie voor het MKB

OAMKB is een innovatieve club van financieel adviseurs die MKB ondernemers in heel Nederland helpen succesvoller te ondernemen. Deze ondernemers krijgen een online administratie met een expert aan hun zij. Ze hebben 24/7 inzicht in hun cijfers. Dit alles voor een vast maandbedrag. Met 45 partners (franchisenemers) verspreid over Nederland biedt OAMKB alle expertise die een MKB ondernemer nodig, dicht in de buurt.
 
Ondernemers vinden hun administratie vaak maar saai, tijdrovend en frustrerend. Zij praten liever over hun onderneming. OAMKB ook. OAMKB automatiseert administraties tot wel 70% waardoor er tijd over blijft voor de ondernemer en OAMKB partners om te sparren over de ambities van de ondernemer. De partners zijn daarom allemaal financieel adviseur. Dit zijn ze vanuit hun beroep als accountant, (personeels)administrateur, fiscalist, bedrijfskundige, controller en bedrijfscoach. De partners werken onderling nauw samen zodat de MKB ondernemers met 1 aanspreekpunt toegang hebben tot alle financiële expertise die ze nodig hebben om nog succesvoller te kunnen ondernemen.
Vanwege de aanhoudend groeiende marktvraag zoekt OAMKB nieuwe partners.


Bij OAMKB krijg je professionele ondersteuning om als Financieel Adviseur en zelfstandig aan de slag te gaan.

Een bewezen succesformule, collegiaal netwerk, instapklaar virtueel kantoor, professionele marketing, begeleiding in ondernemerschap, uitgebreide opstartbegeleiding, doorlopende trainingen vakinhoudelijk en ondernemersgericht, innovatieve kwaliteitssystemen en de onderhoud daarvan. Je kunt jouw klanten diensten aanbieden van een groot kantoor, zonder de overhead.


Geïnteresseerd? Reageer dan snel!

Indien jouw achtergrond en motivatie aansluiten, nodigen wij je graag uit voor de eerstvolgende informatiesessie. Hoor zelf wat de kansen en mogelijkheden zijn en beoordeel of het ook voor jou de juiste stap is. Kijk voor meer informatie over deze vacature als ondernemer of de formule op www.oamkb.nl/franchise of mail info@oamkb.nl.

oamkb logo vacature financieel adviseur